Samurai Çevrimdışı

Samurai 

Moderatör
3 Ağu 2021
2,659
40
K Kerem3435, Abi boşver ya, hiç gerek yok tartışmaya gerçekten ? Biz kendimizi uzman ilan etmedik, Adem abi bile bu kadar iddialı konuşmuyor ki kendisi bu işi meslek olarak icra ediyor.

Kaldı ki X90J selefine göre bariz daha pahalı. Yoksa biz kimseye X90J almayın, X900H alın demiyoruz. Zaten eski modeli stokta bulmak zor.

K Çevrimdışı

Kerem3435

Yeni Üye
5 Kas 2021
44
44
K Kerem3435, Abi boşver ya, hiç gerek yok tartışmaya gerçekten ? Biz kendimizi uzman ilan etmedik, Adem abi bile bu kadar iddialı konuşmuyor ki kendisi bu işi meslek olarak icra ediyor.

Kaldı ki X90J selefine göre bariz daha pahalı. Yoksa biz kimseye X90J almayın, X900H alın demiyoruz. Zaten eski modeli stokta bulmak zor.
Yok kardeşim tartışmam ben,fikrimi söyledim sadece.Burası forum,insanlar doğru yada yanlış kendi düşüncelerini,izlenimlerini ve tecrübelerini paylaşıyor diye emir cümleleri,aşağılama mesajlarını kabullenmek zorunda değil.Çok bilmiş kardeş,hayatında üst segment tv görmemiş,bilmeden yorum yapma vsvs.

Pahalı bencede ama hangisi ucuz ki zaten ?

Sidious Çevrimdışı

Sidious

Yeni Üye
13 Haz 2021
5
43
Arkadaşlar merhaba. 50" boyutunda, 3-5 bin TL arası bir cihaz arıyorum. Gözüme Regal 50R754U çarptı. Siz ne dersiniz, farklı bir tavsiyeniz var mı?

E Çevrimdışı

Evil Belief

Yeni Üye
12 Tem 2021
49
Merhabalar değerli hocalarım :) Daha önce sizlerden de fikir alarak 50" Toshiba TV alıp memnun kalmıştık.

Şimdi yatak odası için sadece uydudan TV yayını izlenecek, 1.500-2.000 TL civarı bütçede, 32" ve üzeri bir TV bakıyoruz.

-2,5-3 metre mesafeden ve karşıdan izlenecek. 32"in küçük kaldığını biliyorum ama şu anki minyatür tüplü TV'mizden daha iyi olacağı kesin :)
-Smart veya Android TV olmasına hiç gerek yok. HD uydu alıcısı olsun yeter.
-Sunny ve alt markaları düşünmüyoruz. Vestel alt markaları veya başka önerdiğiniz markalar olabilir.

Önerilerinizi rica ediyorum, teşekkürler iyi forumlar :)

eketen Çevrimdışı

eketen 

Süper Üye
26 Haz 2020
1,235
Merhabalar değerli hocalarım :) Daha önce sizlerden de fikir alarak 50" Toshiba TV alıp memnun kalmıştık.

Şimdi yatak odası için sadece uydudan TV yayını izlenecek, 1.500-2.000 TL civarı bütçede, 32" ve üzeri bir TV bakıyoruz.

-2,5-3 metre mesafeden ve karşıdan izlenecek. 32"in küçük kaldığını biliyorum ama şu anki minyatür tüplü TV'mizden daha iyi olacağı kesin :)
-Smart veya Android TV olmasına hiç gerek yok. HD uydu alıcısı olsun yeter.
-Sunny ve alt markaları düşünmüyoruz. Vestel alt markaları veya başka önerdiğiniz markalar olabilir.

Önerilerinizi rica ediyorum, teşekkürler iyi forumlar :)

Mutfakta 32sbh710 kullanıyorum. Çok memnunum. Exxen dahil smartı da isteyeni üzmez. 510 olan modelin 2100 gibi fiyatı var. Onvo 42250 de var. Aralarında görüntü kalitesi olarak bence büyük fark var. Seg gerçekten bu konuda çok önde.

Y Çevrimdışı

yemresoglu

Yeni Üye
23 Kas 2021
12
43
Mutlaka geçmiş sayfalarda yazıyordur arama kısmından bulamadım bin sayfayı da okuyamadım :) sorum şu. Android TV lere versiyon güncellemesi yapılabiliyor mu

Y Çevrimdışı

yemresoglu

Yeni Üye
23 Kas 2021
12
43
Vestel 55q9900 vs Philips 50pus8506
Arasında kaldım . Yorum yapabilecek olan var mı. Android smart farkı çok önemli değil . Görüntü ve akıcılık performansları daha önemli benim için . Bir de 50 inch 55 incg farkı çok hissedilir mi . Yaklaşık 3 metreden izlenecek ortalama . Teşekkürler iyi forumlar

Y Çevrimdışı

yemresoglu

Yeni Üye
23 Kas 2021
12
43
Vestel 55q9900 vs Philips 50pus8506
Arasında kaldım . Yorum yapabilecek olan var mı. Android smart farkı çok önemli değil . Görüntü ve akıcılık performansları daha önemli benim için . Bir de 50 inch 55 incg farkı çok hissedilir mi . Yaklaşık 3 metreden izlenecek ortalama . Teşekkürler iyi forumlar
Yardım lütfen fiyatlar çıkmadan seçeyim :)

Geri
Üst Alt