Oled fiyatı muhtemelen fena olur?Valla 9077 az da olsa var aslında,buluruz son kalanlardan.Hayırlı olsun inşallah
Bende çok baktım 9077 yok hiçbir yerde.
İyi yakalamışsınız
90j de oled fiyatı nasıl olacak bilmiyorum valla ?
Oled fiyatı muhtemelen fena olur?Valla 9077 az da olsa var aslında,buluruz son kalanlardan.Hayırlı olsun inşallah
Bende çok baktım 9077 yok hiçbir yerde.
İyi yakalamışsınız
90j de oled fiyatı nasıl olacak bilmiyorum valla ?
ben bulamadım hocamOled fiyatı muhtemelen fena olur?Valla 9077 az da olsa var aslında,buluruz son kalanlardan.
Yeni model eskisine göre daha parlak ama sizin abarttığınız kadar fark yok. SDR parlaklıkta 50 nit civarı değişim var. HDR'de fark rtings'e göre 200 nit'e kadar çıkıyor. Fakat oyun modundaki HDR iki tv'de de neredeyse aynı düzeyde.Sony 9077 modeli ile x90j modelinlmi birebir aynıymış ? Güldürmeyin beni bizzat Media Markt 65xh9077 alıp iade etmiş biri olarak söylüyorum. 9077 modelini leş bir parlaklığı vardır heleki HDR parlaklığı berbat otesidir. O kadar para verip berbat bir HDR tepe parlaklığı alıyorsunuz. Anında iade etmiştim. Arastirin DH de bir sürü yorum görürsünüz parlaklık ve hareketli sahneler konusunda kusurlu tv oldugunu. 65x90j 16 bin TL aldım tv işte budur hdr parlaklığı budur dedim sonunda. Bilip bilmeden aynı tv ler yorum yapmayın kullanmadan.
Şu an Sony 55XH9077 sahibiyim. Daha önce kullandığım ve bizzat deneyimlediğim tv'ler;Unforgotten, kardeşim sen bizzat TV yi alıp kullandı mi ? Kendi gozlerinle görüp kullandın mi ? Öyle kullanma kılavuzunu okuyup kağıt ustundeki değerleri okumakla olmuyor bu işler. Bizzat kullandım ve iade ettim. 4K remux HDR filmleri tek tek test ettim anladinmi bilmiş kardeş. Su TV yi alıp bizzat kullanmadan görmeden yorum yapiyorsunuz ya hayret oluyorum ya. Adam hayatında üst segment tv görmemiş kullanma kılavuzunu okuyup yorum yapıyor..
Adam hayatında üst segment tv görmemiş kullanma kılavuzunu okuyup yorum yapıyor..
4K remux HDR filmleri tek tek test ettim anladinmi bilmiş kardeş
Yok mu arttıran Yani yorumlayan.Yorum sınır yok herkes yorumlayabilir.İyi akşamlar, Grundig 49 GFU 8960, değerlendirebilecek arkadaşlar. Yorumlarınızı bekliyorum.
Bu cihazın 55 inç olanı 4999tl idi giitti gidiyor teknosa mağazası da almadım çünkü ne olduğunu bende bilmiyorum ama 55 inc için iyi fiyat tı şuan 6700-7000 gibi bende sordum cevap alamadım ?Yok mu arttıran Yani yorumlayan.Yorum sınır yok herkes yorumlayabilir.
Forumdan Grundig sahibi bir arkadaş tv'nin smart yazılımından memnun olmadığını söylüyordu. Hatta durun, o konuyu buldum galiba,Yok mu arttıran Yani yorumlayan.Yorum sınır yok herkes yorumlayabilir.
Şu anda var ama fiyatını beğenmedim,2 gündür inip çıkıyor fiyatı,ben bakayım biraz daha,uygun fiyatlı yakalarsam size yazarım özelden.ben bulamadım hocam
Demek ki bu işler bizzat kullanmakla değil bilinçli kullanmakla oluyormuş.Unforgotten arkadaşımız gerekli herşeyi yazmış zaten.Adam size kullanma kılavuzundan kesitler vermemiş,okumuş araştırmış zaman ayırmış ve ürünü uzın soluklu kullanan bir arkadaş.Sizden bin kat fazla bilgiye sahip olduğunu düşündüğüm insanların objektif test ve yorumlarının da olduğu değerlendirme yazısı sunmuş.Bu kadar insan işi bilmiyor ama tv ayarının daha nasıl yapıldığını bilmeyen,kullandığı görüntü kaynağının ne olduğundan bihaber, aldığı tv’yi 1-2 günlük tecrübe ile yorumlayıp aşağılayan siz mi biliyorsunuz desem hoş mu olur?Tanımadığınız insanların olduğu bir ortamda konuşma üslubunuza dikkat edin,arkadaşım gene sabırlı ve sakinmiş.Ben şahsen 2 cümle kurar noktayı koyardım ve bir daha da cevap vermezdiniz muhtemelen.Yaşın kaç bilmiyorum ama muhtemelen ya küçüksün yada büyüyememişsin.Ben içimdekileri tutmam çat çat söylerim,kusura bakma ama aşırı itici bir konuşma tarzın ve üslubun var,bence önce buna bir çeki düzen ver ve düzeltmeye bak,kendine ayar ver,sonra gelip burada insanlara ayar vermeye kalk.Kimin neye sahip olduğunu bilemezsin o yüzden konuşurken biraz dikkat !!! Konu dışı uzun yazı için herkesten özür diliyorum.Unforgotten, kardeşim sen bizzat TV yi alıp kullandı mi ? Kendi gozlerinle görüp kullandın mi ? Öyle kullanma kılavuzunu okuyup kağıt ustundeki değerleri okumakla olmuyor bu işler. Bizzat kullandım ve iade ettim. 4K remux HDR filmleri tek tek test ettim anladinmi bilmiş kardeş. Su TV yi alıp bizzat kullanmadan görmeden yorum yapiyorsunuz ya hayret oluyorum ya. Adam hayatında üst segment tv görmemiş kullanma kılavuzunu okuyup yorum yapıyor..
Unforgotten, kardeşim sen bizzat TV yi alıp kullandı mi ? Kendi gozlerinle görüp kullandın mi ? Öyle kullanma kılavuzunu okuyup kağıt ustundeki değerleri okumakla olmuyor bu işler. Bizzat kullandım ve iade ettim. 4K remux HDR filmleri tek tek test ettim anladinmi bilmiş kardeş. Su TV yi alıp bizzat kullanmadan görmeden yorum yapiyorsunuz ya hayret oluyorum ya. Adam hayatında üst segment tv görmemiş kullanma kılavuzunu okuyup yorum yapıyor..