9077 Fald panel evet, 55X90J'de bildiğim kadarıyla Fald panel.Dün akşam satın aldım 9077 modelini,hayırlısı ile sorunsuz gelsin de görelim bakalım nasılmış.Merhaba arkadaşlar Sony xr-55x90j
9077 gibi fald panelmidir?
9077 Fald panel evet, 55X90J'de bildiğim kadarıyla Fald panel.Dün akşam satın aldım 9077 modelini,hayırlısı ile sorunsuz gelsin de görelim bakalım nasılmış.Merhaba arkadaşlar Sony xr-55x90j
Evet abi, full array.Merhaba arkadaşlar Sony xr-55x90j
Geçmiş ve hayırlı olsun9077 Fald panel evet, 55X90J'de bildiğim kadarıyla Fald panel.Dün akşam satın aldım 9077 modelini,hayırlısı ile sorunsuz gelsin de görelim bakalım nasılmış.
Hay maşallah Güzel günlerde güle güle kullanın inşallah,bu günlerde Sony furyasıdır gidiyor.Umarım bu sefer sorun çıkmaz ve bir an önce ağız tadı ile seyir keyfini yaşarsınız.Geçmiş ve hayırlı olsun
Ben de darbeli gelen A80J yi geri gönderdim, bu gün yeni teslimatı bekliyorum..
Kısmet bu güne birlikte Sony TV kutu açılışı yapmakmış
...
10dk sonra...
Derken teslim edildi
Hay maşallah Güzel günlerde güle güle kullanın inşallah,bu günlerde Sony furyasıdır gidiyor.Umarım bu sefer sorun çıkmaz ve bir an önce ağız tadı ile seyir keyfini yaşarsınız.
Bende 65X90J baktım yeni seri diye ama 9077 ile hemen hemen aynı ama arada 2000 TL fark vardı,az rakam değil diyerek 9077'de karar kıldım,Allah utandırmasın.Cumartesi siparişi vermiştim ama Amazon ve Trendyol şirketlere fatura kesmiyormuş,ben bunun1/4'ünü vergi iadesi olarak alabilecek şansım varken bu saçma sapan kural sebebiyle siparişi akabinde iptal ettim.Bunu da bilenler illa ki vardır ama ileri ki dönemde bu mesajları okuyan arkadaşlarıma bilgi olsun.Sonrasında ürünü satan firma ile iletişime geçtim bize yazın biz şirkete fatura keseriz dediler ve dün aldım bugün kargoya vereceklerini söylediler..Bu süreçte bıkmadan usanmadan özelden bana yardımını esirgemeyen Unforgotten kardeşime buradan teşekkür ederim.Kararsızlık sürecimde detaylı şekilde karşılıklı fikir alışverişi yaptık ve yıllardır birbirimizi tanıyan bir arkadaş samimiyeti ile destek oldu.Tv hayırlısı ile geldiğinde ayıp olmaz ise bir resim bende paylaşmak isterim.Bu arada kutunun kenarı yırtık gibi aman bir bakın isterseniz?
Zaten kozmetiğe bakmamak lazım,hatasız kutu gelir ama panel arızalı çıkar yada bir şekilde ezik çıkar,tam tersi kutu leş gibi gelir ama içi taş gibi çıkar,kısmet artık ?Valla sizin adınıza bende heyecanlanmadım desem yalan olur,kutuyu sizin açmanız doğru mu? Servis gelip kurmayacak mı? Bir de onun riskini almayın bence.Ya evet, orası yırtık... bir önce gelen kutu baya iyi durumdaydı ..
Şöyle içine elimi uzatıp baktım panelin kenarına ama bir sıkıntı hissetmedim..
Halen açmadım kutuyu .. yemekten sonra ilk iş olacak ... valla dua falan okucam açarken ..
Aldin yani. Kerem. Güzel günlerde kullan9077 Fald panel evet, 55X90J'de bildiğim kadarıyla Fald panel.Dün akşam satın aldım 9077 modelini,hayırlısı ile sorunsuz gelsin de görelim bakalım nasılmış.
Güle güle kullan abi, ne demek ? Umarım beklentilerini karşılar.Hay maşallah Güzel günlerde güle güle kullanın inşallah,bu günlerde Sony furyasıdır gidiyor.Umarım bu sefer sorun çıkmaz ve bir an önce ağız tadı ile seyir keyfini yaşarsınız.
Bende 65X90J baktım yeni seri diye ama 9077 ile hemen hemen aynı ama arada 2000 TL fark vardı,az rakam değil diyerek 9077'de karar kıldım,Allah utandırmasın.Cumartesi siparişi vermiştim ama Amazon ve Trendyol şirketlere fatura kesmiyormuş,ben bunun1/4'ünü vergi iadesi olarak alabilecek şansım varken bu saçma sapan kural sebebiyle siparişi akabinde iptal ettim.Bunu da bilenler illa ki vardır ama ileri ki dönemde bu mesajları okuyan arkadaşlarıma bilgi olsun.Sonrasında ürünü satan firma ile iletişime geçtim bize yazın biz şirkete fatura keseriz dediler ve dün aldım bugün kargoya vereceklerini söylediler..Bu süreçte bıkmadan usanmadan özelden bana yardımını esirgemeyen Unforgotten kardeşime buradan teşekkür ederim.Kararsızlık sürecimde detaylı şekilde karşılıklı fikir alışverişi yaptık ve yıllardır birbirimizi tanıyan bir arkadaş samimiyeti ile destek oldu.Tv hayırlısı ile geldiğinde ayıp olmaz ise bir resim bende paylaşmak isterim.Bu arada kutunun kenarı yırtık gibi aman bir bakın isterseniz?
Sağolasın çok teşekkür ederim ?Aldım valla bekle bekle çok sıkıldım bunaldım daraldım artık,evdekilerde al artık deyince,fiyatta fena değildi son ürünü aldım,2020 tv’si olduğu için umarım beklemekten kokuşmamıştır ?Aldin yani. Kerem. Güzel günlerde kullan
İnşallah kardeşim sağolasın,tek korkum Horoz lojistik denen,çok kalitesiz,inanılmaz sorunlu olan kargonun bana da günlerce kargomu getirmeme korkusu.Apartmanda ve çevremdeki bir çok kişi bilir kargo konusunda aşırı hassasım peşini bırakmam çok sıkı takip ederim ve genelde sorun yaşamam ama bu adamlar sıkıntılı firma.Geç kalırlarsa her gün arayıp kavga bile ederim,dün akşam satın aldığım firma kargoya vermiş bile ama bu adamların şikayet var sitesinde ki şikayetlerini görünce kesinlikle sorun yaşayacağımı düşünmüyorum.Güle güle kullan abi, ne demek ? Umarım beklentilerini karşılar.
Zaten kozmetiğe bakmamak lazım,hatasız kutu gelir ama panel arızalı çıkar yada bir şekilde ezik çıkar,tam tersi kutu leş gibi gelir ama içi taş gibi çıkar,kısmet artık ?Valla sizin adınıza bende heyecanlanmadım desem yalan olur,kutuyu sizin açmanız doğru mu? Servis gelip kurmayacak mı? Bir de onun riskini almayın bence.
Yok yok sapasağlam çıkacak iyi düşünelim ama gene de bekler derim,sık dişini azıcık ?Ya demeyin şöyle servis falan filan ...
Bu yaşıma geldim sokmadım bu tip bir şey için eve ...
Yere düşürmediğimiz sürece sıkıntı yok .. ekran çalışmıyorsa zaten yine gelip alırlar ...
Hoş öyle bir şey olursa yemin ederim gidip süper marketteki 65 in Sharp ı alıp koyarım 1/3 fiyatına
Hayırlı olsun inşallahSağolasın çok teşekkür ederim ?Aldım valla bekle bekle çok sıkıldım bunaldım daraldım artık,evdekilerde al artık deyince,fiyatta fena değildi son ürünü aldım,2020 tv’si olduğu için umarım beklemekten kokuşmamıştır ?
İnşallah kardeşim sağolasın,tek korkum Horoz lojistik denen,çok kalitesiz,inanılmaz sorunlu olan kargonun bana da günlerce kargomu getirmeme korkusu.Apartmanda ve çevremdeki bir çok kişi bilir kargo konusunda aşırı hassasım peşini bırakmam çok sıkı takip ederim ve genelde sorun yaşamam ama bu adamlar sıkıntılı firma.Geç kalırlarsa her gün arayıp kavga bile ederim,dün akşam satın aldığım firma kargoya vermiş bile ama bu adamların şikayet var sitesinde ki şikayetlerini görünce kesinlikle sorun yaşayacağımı düşünmüyorum.