eketen
Süper Üye
- 26 Haz 2020
- 1,235
Göz alışınca beklenti vs hikaye oluyor,iş sadece karar verip Tv'yi eve sokana kadarOndan sonra zaten iyisiyle kötüsüyle bir şekilde alışılıyor.Bahsettiğiniz modeller oldukça güzel görünüyor bariz belli ancak ben o rakamlara maalesef çıkamıyorum.Maksimum 17.000 TL o da çok zorlayarak olacak.Seçeneklerim arasında ki tv'ler bu rakama değer mi onu bilmiyorum açıkçası.
Siz 75 de kesin kararlı mısınız? Çok samimi söylüyorum ben olsam 65 qled vesteli 10 bine alırdım. 7 bine de altın alır, hiç dokunmazdım. 65 lik tv ömrünü tamamladığında o altınlar en az bunun seviyesinde yeni bir tv getirir. Size farklı bir bakış açısı

Ondan sonra zaten iyisiyle kötüsüyle bir şekilde alışılıyor.Bahsettiğiniz modeller oldukça güzel görünüyor bariz belli ancak ben o rakamlara maalesef çıkamıyorum.Maksimum 17.000 TL o da çok zorlayarak olacak.Seçeneklerim arasında ki tv'ler bu rakama değer mi onu bilmiyorum açıkçası.
Bir telefon veya başka bir ürün alırken özelliklerini çok detaylı araştırırdım ama tv konusunda çok fazla detaya ulaşamıyordum. Adem Bey'in videoları sonrası alacağım ürünün panel cinsi, panel üreticisi, anakartın kronik problemleri vs gibi kriterler girdi işin içine. Sizlerden ricam benim bu konuda karar vermeme yardımcı olmanız. İstediğim özellikler ve kullanıcı profilim şöyle;