K Çevrimdışı

Kerem3435

Yeni Üye
5 Kas 2021
44
44
Ben de öyleyim inanın... 75 inch Samsung u 599eur a almıştı arkadaşım... o zaman "en güzelini yapmış, ne bağlayacan para, zaten en fazla 5 yıl dayı anıyor öyle yada böyle vedalşıyoruz " dedim kendi kedime...sonra, elimdeki tv nin de kötüye gitmeye başlamsıyla kara cuma yı beklemeye karar verdim.. arada.. "ama şu ama bu .. ne olacak .. almışken güzel olsun, 300eur daha verirsek fakir mi olacaz" gibi diyerek çıktık A80J veya C16 seviyesine ... zaten ya bunlardan birini alıcam ya da inanın 1000eur altında bir tv alıp devam edeceğim ...Her şeçimim den de memnun kalacağıma eminim...
Göz alışınca beklenti vs hikaye oluyor,iş sadece karar verip Tv'yi eve sokana kadar :hihi Ondan sonra zaten iyisiyle kötüsüyle bir şekilde alışılıyor.Bahsettiğiniz modeller oldukça güzel görünüyor bariz belli ancak ben o rakamlara maalesef çıkamıyorum.Maksimum 17.000 TL o da çok zorlayarak olacak.Seçeneklerim arasında ki tv'ler bu rakama değer mi onu bilmiyorum açıkçası.

eketen Çevrimdışı

eketen 

Süper Üye
26 Haz 2020
1,235
Göz alışınca beklenti vs hikaye oluyor,iş sadece karar verip Tv'yi eve sokana kadar :hihi Ondan sonra zaten iyisiyle kötüsüyle bir şekilde alışılıyor.Bahsettiğiniz modeller oldukça güzel görünüyor bariz belli ancak ben o rakamlara maalesef çıkamıyorum.Maksimum 17.000 TL o da çok zorlayarak olacak.Seçeneklerim arasında ki tv'ler bu rakama değer mi onu bilmiyorum açıkçası.

Siz 75 de kesin kararlı mısınız? Çok samimi söylüyorum ben olsam 65 qled vesteli 10 bine alırdım. 7 bine de altın alır, hiç dokunmazdım. 65 lik tv ömrünü tamamladığında o altınlar en az bunun seviyesinde yeni bir tv getirir. Size farklı bir bakış açısı :gul

A Çevrimdışı

atoprak 

Aktif Üye
13 Kas 2018
184
44
Dostlar ..
OLED ler arasında Sony A84J için, 2 yıl standart garantiye ek olarak 3 yıl daha dükkan garantisi alabiliyorum ...
Aynı şeyi C16LA için yaparsam fiyatları aynı hale geliyor.

Şu haliyle neredeyse hiç oyun oynamayan bir aile için A84 daha mantıklı geliyor gözüme.. ne dersiniz ?

Not : A80 ile A84 arasında, A84 de bulunan "Rich Color Enhancer" gibi bir özellik dışında bir fark yok, aynı TV gibi düşünebiliriz.

K Çevrimdışı

Kerem3435

Yeni Üye
5 Kas 2021
44
44
Dostlar ..
OLED ler arasında Sony A84J için, 2 yıl standart garantiye ek olarak 3 yıl daha dükkan garantisi alabiliyorum ...
Aynı şeyi C16LA için yaparsam fiyatları aynı hale geliyor.

Şu haliyle neredeyse hiç oyun oynamayan bir aile için A84 daha mantıklı geliyor gözüme.. ne dersiniz ?

Not : A80 ile A84 arasında, A84 de bulunan "Rich Color Enhancer" gibi bir özellik dışında bir fark yok, aynı TV gibi düşünebiliriz.
Valla ikisi de güzel tv,çok detaylı bilgim olmasa da baktığımda Lg bana biraz daha sıcak geliyor nedense?

K Çevrimdışı

Kerem3435

Yeni Üye
5 Kas 2021
44
44
Siz 75 de kesin kararlı mısınız? Çok samimi söylüyorum ben olsam 65 qled vesteli 10 bine alırdım. 7 bine de altın alır, hiç dokunmazdım. 65 lik tv ömrünü tamamladığında o altınlar en az bunun seviyesinde yeni bir tv getirir. Size farklı bir bakış açısı :gul
Girme aklımaaaaa,tam karar verme aşamasındayken son anda kafam bulanacak?İşin şakası bir yana Lg olduğu için 6 yıllık tv’yi 5000 TL’ye sattım,Vestel’in 2.el satışı da zor oluyor ama Samsung her halukarda altın kadar olmasa da para yapıyor.65Q80A aklıma tam anlamıyla yattı gibi .

E Çevrimdışı

enaz65inç

Yeni Üye
10 Kas 2021
25
37
arkadaşlar 65pus7805 philips tv için 7500 lira fiyat aldım nasıldır, alınır mı? Kullanan bilgisi olan var mı?

E Çevrimdışı

enaz65inç

Yeni Üye
10 Kas 2021
25
37
Hayırlı olsun, dikkat edin. Ben de baya yanladım pus serisine ama 8xxx serilerini almak daha sorunsuz cihazlar vadediyor gibi.
Hocam sağolun ama ben henüz almadım. Bu fiyata uygun mu bu ürün onun araştırmasındayım. Philipse karşı ön yargılıyım adem bey in videolarından ötürü ama bilemiyorum. Ürün iyi gibi aslında ama satış sonrası ne olur ondan ötürü endişeliyim.

Değerli arkadaşlar,
Adem Bey'in youtube videoları sonrasında tv almak zorlaştı :) Bir telefon veya başka bir ürün alırken özelliklerini çok detaylı araştırırdım ama tv konusunda çok fazla detaya ulaşamıyordum. Adem Bey'in videoları sonrası alacağım ürünün panel cinsi, panel üreticisi, anakartın kronik problemleri vs gibi kriterler girdi işin içine. Sizlerden ricam benim bu konuda karar vermeme yardımcı olmanız. İstediğim özellikler ve kullanıcı profilim şöyle;

1- Öncelikle maç izlemeyen, oyun oynamayan,genellikle dijital yayın amaçlı( netflix, youtube vs), nadiren ulusal tv kanalları, izlemek amacıyla
2- çok yüksek görüntü kalitesi beklentisi olmayan (oled qled vs),
3- gerekirse tv kutusu, mi box vs takabileceğim( yani android olması şart değil tv nin),
4- fiyat olarak alt segment (6500 civarlarına kadar bütçem var)
5- 65 inç bir tv almak istiyorum.

Bu kriterlerde Vestel u950, 9510, 960, vs ayrıca regal modelleri, toshiba, grundig geu modeli, vs seçenekler çıktı. Sunny grubu atmaca elektronik istemiyorum. Vestel olabilir bir de grundig gördüm. Bunlardan hangisini almalıyım?ar mı ilgilenebilecek bir

Değerli arkadaşlar,
Adem Bey'in youtube videoları sonrasında tv almak zorlaştı :) Bir telefon veya başka bir ürün alırken özelliklerini çok detaylı araştırırdım ama tv konusunda çok fazla detaya ulaşamıyordum. Adem Bey'in videoları sonrası alacağım ürünün panel cinsi, panel üreticisi, anakartın kronik problemleri vs gibi kriterler girdi işin içine. Sizlerden ricam benim bu konuda karar vermeme yardımcı olmanız. İstediğim özellikler ve kullanıcı profilim şöyle;

1- Öncelikle maç izlemeyen, oyun oynamayan,genellikle dijital yayın amaçlı( netflix, youtube vs), nadiren ulusal tv kanalları, izlemek amacıyla
2- çok yüksek görüntü kalitesi beklentisi olmayan (oled qled vs),
3- gerekirse tv kutusu, mi box vs takabileceğim( yani android olması şart değil tv nin),
4- fiyat olarak alt segment (6500 civarlarına kadar bütçem var)
5- 65 inç bir tv almak istiyorum.

Bu kriterlerde Vestel u950, 9510, 960, vs ayrıca regal modelleri, toshiba, grundig geu modeli, vs seçenekler çıktı. Sunny grubu atmaca elektronik istemiyorum. Vestel olabilir bir de grundig gördüm. Bunlardan hangisini almalıyım?
Bana bu konuda yardımcı olabilecek birileri var mı sevgili forum sakinleri? Yardımınıza ihtiyacım var.

Y Çevrimdışı

yesiltrack

Yeni Üye
11 Kas 2021
2
30
Merhaba herkese,

55inch Tv alacağım ama haftalardır karar veremedim. Sizler daha bilgili olarak yardımcı olursanız çok memnun olurum. Televizyon 6 ay sonra kurulacağı için fiyatlar artmadan şimdiden almak istiyorum tabi bu sırada yeni model çıkar mı bilmiyorum. Android öncelikli ama şart da değil, Vestel 55ua9800 ve 9600 arasında kaldım. Onun dışında bu fiyatlarda sizlerin önerebileceği başka marka varsa onlarda olabilir. Görüntü kalitesi ve hızının çok yavaş olmaması önemli.
Daha çok film ve konsol için düşünebiliriz. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkür ederim. Bütçeyi 5-6500 TL olarak düşünebilirsiniz.

Merhaba herkese,

55inch Tv alacağım ama haftalardır karar veremedim. Sizler daha bilgili olarak yardımcı olursanız çok memnun olurum. Televizyon 6 ay sonra kurulacağı için fiyatlar artmadan şimdiden almak istiyorum tabi bu sırada yeni model çıkar mı bilmiyorum. Android öncelikli ama şart da değil, Vestel 55ua9800 ve 9600 arasında kaldım. Onun dışında bu fiyatlarda sizlerin önerebileceği başka marka varsa onlarda olabilir. Görüntü kalitesi ve hızının çok yavaş olmaması önemli.
Daha çok film ve konsol için düşünebiliriz. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkür ederim. Bütçeyi 5-6500 TL olarak düşünebilirsiniz.
Bu bütçelerde TCL 55C725 de var QLED fakat daha yeni olduğu için bilemiyorum. Fikir verebilirseniz memnun olurum

Son düzenleme:
F Çevrimdışı

fzlr177

Yeni Üye
8 Kas 2021
6
38
Merhaba herkese,

Bu bütçelerde TCL 55C725 de var QLED fakat daha yeni olduğu için bilemiyorum. Fikir verebilirseniz memnun olurum
Merhabalar TCL 55C725 hakkında bende bilgi almak istiyorum nasıl bir televizyondur Regal 55R754UA9SE ile kıyaslarsak hangisi daha iyidir.

Geri
Üst Alt