Dostlar burada yeni üyeyim ama TeknoSeyir ve Umut Koçak vasıtasıyla Adem abimizi tanıyalı baya oluyor. YouTube'dan takip ediyorum çok güzel işler ortaya konuyor. Çabalarınıza kendimce teşekkür ederim.
Tv almam gerekiyor. Buradan da tavsiyeler alayım istedim. Türkiye şartlarında pek ucuz şeyler sayılmazlar. Almışken iyisi olsun ama cebi de aşırı zorlamayalım istiyorum.
50" UHD (4K)
Kullanıcı Profili: Dizi, Film, Belgesel izleyicisi + Nadiren de olsa maç izlenir tabi. Oyun düşünülmüyor.
Ürünün Kullanım Ortamı: Ev ortamı. Gün ışığı alıyor.
Oturma Düzeni: Yan açılarda önemli.
Evde kullandığımız tv Lg marka ve WebOs 3.5'ta olması lazım şu an. WebOs'a arayüz olarak bayılıyorum (kanal listesi kısımlarını bi kenara koymak gerek tabi). Fakat yeni televizyonu Lg almak istemiyorum. Adem abinin de katkısı var bu kararda
Adem abinin markalarla ilgili videolarının çoğunu izledim. Aklıma en çok yatan Samsung. Ondan sonra Toshiba, Vestel ve Onvo geliyor. Fakat bu üçündense Samsung olmasını istiyorum. Tizen işletim sistemi WebOs'tan sonra televizyona en yakışan işletim sistemi gibi geliyor. Android olmasının zaten pek bi numarası yok. Kaldı ki Android alıp memnun kalan çevremde yoktu. En güzel çözüm Mi Box herhalde. E hal böyleyken Android işi kolay, istenirse çözüm var.
Düşüncelerimi kısaca paylaştıktan sonra esasen Samsung özelinde 50" UHD (4K) Bir Tv tavsiyesi istiyorum. 2021 üretimi olması şart değil. 2020 model de olabilir. Yine de marka olarak tavsiyeniz olursa okumak isterim, bunu da belirteyim.
Örneğin şu model nasıldır? Fiyat olarak buralara çıkmasam iyiydi ama ??