W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,924
Amin inşallah ??Ebat,incelik ve bir miktar düşük maliyet konusunu pas mı geçelim diyorsunuz.Aynı rakama tablo gibi asılan ve one connect box olan Q65LS03A modeli var,bir misina inceliğinde kablo ile tv’nin arka çıkışlarından kurtulup tv yi tablo gibi asıyorsunuz,frame tv diye de geçiyor.Qled ve 65Q80A gibi özellikleri söz konusu.
LS serileri Q80A modeli gibi görüntü vermez..

eketen Çevrimdışı

eketen 

Süper Üye
26 Haz 2020
1,235
Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Oda boyutlarında 50" yeter gibi geliyor. Ayrıca TCL güzel ama satış sonrası için Adem abiden pek iyi şeyler duymadım. Bu yüzden listeme eklememiştim.

Tavsiyeniz için teşekkür ederim. 55" almak istemiyorum ama bi bakayım aynı modelin 50" olanı varsa değerlendirebilirim.

İnceleme videosunu mutlaka izleyin. 50” olanın paneli farklı.

T Çevrimdışı

TheMfk

Yeni Üye
23 Şub 2021
3
29
Merhabalar Philips ve Grundig arasında kaldım tavsiye verebilir misiniz? Arada 1.000tl den fazla fark da var bunu da değerlendirebilir misiniz? Ve 2 Grundig arasında ne fark var?
Philips 50PUS7805 50”
Grundig 50GEU7830 B 50''
Grundig 50GEU7900 B 50''

5.000tl civarına farklı model ürün önerilerinizi de alırım.
Şimdiden çok teşekkürler.

Son düzenleme:
A Çevrimdışı

atoprak 

Aktif Üye
13 Kas 2018
184
44
Amin inşallah ??Ebat,incelik ve bir miktar düşük maliyet konusunu pas mı geçelim diyorsunuz.Aynı rakama tablo gibi asılan ve one connect box olan Q65LS03A modeli var,bir misina inceliğinde kablo ile tv’nin arka çıkışlarından kurtulup tv yi tablo gibi asıyorsunuz,frame tv diye de geçiyor.Qled ve 65Q80A gibi özellikleri söz konusu.

Şimdi tablo gibi olanlara birşey diyemiyorum lakin hem amaçlarını ve özelliklerini tam bilmiyorum, hem de kişiden kişiye değişen bir zevk meselesi neticede.

Yalnızca bildiğim ekran boyutunun insanı etkileme konusunda en önemli unsur olduğu. Bahsettiğiniz mesafeden 65 inch olmaz mı? Tabiki olur.. ancak 10inch lik bir fark sizi tv izlerken daha fazla etkileyecektir diye düşünüyorum…

ancak dediğim gibi, özelliklerini ve kullanımını tam bilemiyorum… yalnız bildiğim şey, o tv yi benim eşim görse, bana onu aldırır (dı diyelim) .. yani estetik olarak çok albenili oldukları aşikar .. biraz daha fazla tutulmaları lazımdı sanki :)

Son düzenleme:
B Çevrimdışı

buharistan

Yeni Üye
24 Eki 2021
2
25
Maalesef yok ve amazon sattığı için amazona güvenerek 55c728'i almış bulunuyorum. İade konusunda amazondan başka e-ticaret sitesine güvenmiyorum.

ismai.l Çevrimdışı

ismai.l 

Aktif Üye
28 Haz 2021
82
Arkadaşlar merhabalar iki televizyon arasında kaldım yardımcı olursanız çok sevinirim yarına kadar tercihimi yapıp almam lazım
LG 43UN73006 43'' 4.600₺
Vestel 49UA9800 49’’ 5100₺

Tavsiyelerinizi bekliyorum

X Çevrimdışı

XYLON

Kayıtsız / Doğrulanmamış

Vestel 65u9600 Vs Toshiba 65ua3a63dt hangisi sizce​

A Çevrimdışı

Aries

Yeni Üye
19 Eki 2021
26
39
Maalesef yok ve amazon sattığı için amazona güvenerek 55c728'i almış bulunuyorum. İade konusunda amazondan başka e-ticaret sitesine güvenmiyorum.
Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın. Ekran parlaklığı ve satış sonrası hizmet konularında kaygılarım olmasa benim de düşünmeden alacağım bir TV olurdu.

Kurulum gerçekleştirildikten sonra ilk izlenimlerinizi paylaşırsanız, tecrübelerinizden faydalanmış oluruz. İyi günler..

K Çevrimdışı

Kerem3435

Yeni Üye
5 Kas 2021
44
44
LS serileri Q80A modeli gibi görüntü vermez..
Bilgi için çok teşekkür ederim ??

Çok teşekkürler, darısı başınıza...
bakalım.. Salı günü teslim edilecek bakalım .. göreceğiz :)

Sizin seçenekler arasında, bence o aradaki 10 inch, Q80A ile gelebilecek her türlü kazanımı, 4.5m öteden den döver .
Çok teşekkürler, darısı başınıza...
bakalım.. Salı günü teslim edilecek bakalım .. göreceğiz :)

Sizin seçenekler arasında, bence o aradaki 10 inch, Q80A ile gelebilecek her türlü kazanımı, 4.5m öteden den döver ..
Valla sanırım bu gidişle 75’e yöneleceğim ?Benim kararsızlığım,bu kadar para ödemeyi göze aldıktan sonra hem daha yeni teknoloji Qled(Artısı var mı bilemiyorum) ,hem full array,hem 120Hz,Hdmi 2.1,direct led vs vs karar vermekte beni çok zorluyor.

Son düzenleme:
W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,924
Bilgi için çok teşekkür ederim ??

Valla sanırım bu gidişle 75’e yöneleceğim ?Benim kararsızlığım,bu kadar para ödemeyi göze aldıktan sonra hem daha yeni teknoloji Qled(Artısı var mı bilemiyorum) ,hem full array,hem 120Hz,Hdmi 2.1,direct led vs vs karar vermekte beni çok zorluyor.
Baktığınız modelleri fiyatlarıyla birlikte paylaşırsan daha iyi olur.

Listene 2020 modellerinde koyabilirsin. 2021 ile aynı olur kalite.

HDMI 2.1 size sadece konsol yada PC oyun için lazım olur olursa 4k 120 de. Film video da lazım olmaz

Son düzenleme:
K Çevrimdışı

Kerem3435

Yeni Üye
5 Kas 2021
44
44
Baktığınız modelleri fiyatlarıyla birlikte paylaşırsan daha iyi olur.

Listene 2020 modellerinde koyabilirsin. 2021 ile aynı olur kalite.

HDMI 2.1 size sadece konsol yada PC oyun için lazım olur olursa 4k 120 de. Film video da lazım olmaz
Samsung 65Q80A 15.250 TL
Direct led
VA panel
8 bit + 2 Bit FRC
120hz,Hdmi 2.1
Full array

Samsung 75AU9000 14.500 TL
Edge led
VA panel
8 bit + 2 Bit frc
60hz,hdmi 2.0

Valla birçok yerde okudum Qled’ler sıkıntılı,vertical banding’ten tutun türlü türlü sıkıntılar söz konusu,edge led olan panellerde altyazılı film izlerken beyaz yazıların ekranı aydınlatması vsvs bu kadar parayı asla etmeyecek tv’ler,uğraşması da cabası,valla para sıkıntısı olmasa kapat gözünü oled al geç,ekran yanması dışında hiç böyle sorunlar yok,ne aptal bir iş anlamadım gitti vallahi.

D Çevrimdışı

Dkaya

Yeni Üye
12 Eki 2020
15
48
Neye yönelecek olsam bir sıkıntısından bahseden çıkıyor :)

Şöyle ağız tadıyla netflix biraz da uydu işlerinde işimi görsün yeter diyorum. Bir yandan 5 sene civarında ömür biçilmesi korkutuyor. 5 6 binlik tvlerden al geç diyor misal Onvo gibi. Bir yandan da almışken biraz iyisinden al diyor. Karar veremiyorum. :( Özellikleri teknik olarak az çok bilsek bile bunları kullanmadan kendimiz kendi gözümüzle görmeden de seçim yapmak imkansız gibi bir şey.

Lg Nanocell 65NANO866PA vs Samsung QE-65Q70A

Sizce bu ikisinden hangisi benim için daha uygun olur.

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,924
Samsung 65Q80A 15.250 TL
Direct led
VA panel
8 bit + 2 Bit FRC
120hz,Hdmi 2.1
Full array

Samsung 75AU9000 14.500 TL
Edge led
VA panel
8 bit + 2 Bit frc
60hz,hdmi 2.0

Valla birçok yerde okudum Qled’ler sıkıntılı,vertical banding’ten tutun türlü türlü sıkıntılar söz konusu,edge led olan panellerde altyazılı film izlerken beyaz yazıların ekranı aydınlatması vsvs bu kadar parayı asla etmeyecek tv’ler,uğraşması da cabası,valla para sıkıntısı olmasa kapat gözünü oled al geç,ekran yanması dışında hiç böyle sorunlar yok,ne aptal bir iş anlamadım gitti vallahi.
Mükemmel TV yoktur. Ama tavsiye yada almamak yada kotulumekte olmaz. Yazdığın sorunlar arka aydınlatma sorunları olup bütün LCD lerde vardır. Qled lerde bir LCD dir. Bunları düşünerek TV i izlenmez. Yazdığın modellerde 80A alınır. Fiyatı sana uygunsa.

Geri
Üst Alt