I
ibrhmtskya
Yeni Üye
- 13 Eyl 2021
- 19
- 31
Yarın televizyon alıcam arkadaşlar Vestel 55u9600 veya 55ua9600 ikisinden birini alıcam 5500 bandında. Sizin başka TV tavsiyeniz var mı yoksa alınır mı?
Yarın derken P.Tesiyi mi kast ediyorsun yoksa Pazarı mıYarın televizyon alıcam arkadaşlar Vestel 55u9600 veya 55ua9600 ikisinden birini alıcam 5500 bandında. Sizin başka TV tavsiyeniz var mı yoksa alınır mı?
Yani Pazar ? indirimleri bekledim bu kadar oldu artık sıkıldım olan olsun 300 400 e bakmicam en geç akşama kadar beklerim.Yarın derken P.Tesiyi mi kast ediyorsun yoksa Pazarı mı
Bunu şunun için sordum ,çünkü saat 01:43 pek cevap verecek kimse yoktur muhtemelen ,umarım beni yalancı çıkartırlar![]()
Biri normal smart linux ,diğeri androidYani Pazar ? indirimleri bekledim bu kadar oldu artık sıkıldım olan olsun 300 400 e bakmicam en geç akşama kadar beklerim.
Teşekkürler?Biri normal smart linux ,diğeri androidben alacak olsam normal linux almam aynı fiyata denk geliyorsa ,alsam android alırdım ama KESİNLİKLE TAVSİYE DEĞİLDİR bunu da belirteyim ,şahsi fikrimdir
![]()
Merhabalar,size mail atmak istiyorum,rica etsem mail adresinizi alabilir miyim?Teşekkürler.sana tek yazacağım şudur; "aynen sallıyorsun"!
not;dikkat ederseniz genel de artık LCD konusunu bıraktım,onun için OLED leri de eMail den
yazın diyorum,sebebi bu boş işlere cevap vermemek veya canımın sıkılmaması içindir
OLED için de vakit buldukça eMail den görüşüyorum,arada atlıyor olabilirim,kusura bakmayın artık
bu arada şu yukarıda resmini gördüğünüz Vincent denen herifi iyi tanırım o da beni iyi tanıyor!
daha fazlasını yazdırmayın bana