D Çevrimdışı

Ddarkskull

Yeni Üye
5 Kas 2021
1
28
Merhaba arkadaşlar hepinize

55 ile 65 inch arasında televizyon arıyorum. Çogunlukla netflix, youtube ve twitch te vakit geçiriyorum kablolu yayın 0. Bunun yanında PS5 ve xbox series x ile de ikiside 120hz e kadar oyun oynatabiliyor sanırım hdmı 2.1 lazımmış ve input lag önemli diye okudum. Ben philips in ambilight özelliğini çok beğendim ilk tercihim açıkçası onlar ama bulamadım kendim . Yoksa başka markalara da açığım bütçe 15k civari ama çok iyiyse 20 ye kadar olabilir. Herkese teşekkürler iyi forumlar

I Çevrimdışı

ibrhmtskya

Yeni Üye
13 Eyl 2021
19
30
Yarın televizyon alıcam arkadaşlar Vestel 55u9600 veya 55ua9600 ikisinden birini alıcam 5500 bandında. Sizin başka TV tavsiyeniz var mı yoksa alınır mı?

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Yarın televizyon alıcam arkadaşlar Vestel 55u9600 veya 55ua9600 ikisinden birini alıcam 5500 bandında. Sizin başka TV tavsiyeniz var mı yoksa alınır mı?
Yarın derken P.Tesiyi mi kast ediyorsun yoksa Pazarı mı :)
Bunu şunun için sordum ,çünkü saat 01:43 pek cevap verecek kimse yoktur muhtemelen ,umarım beni yalancı çıkartırlar :ok

I Çevrimdışı

ibrhmtskya

Yeni Üye
13 Eyl 2021
19
30
Yarın derken P.Tesiyi mi kast ediyorsun yoksa Pazarı mı :)
Bunu şunun için sordum ,çünkü saat 01:43 pek cevap verecek kimse yoktur muhtemelen ,umarım beni yalancı çıkartırlar :ok
Yani Pazar ? indirimleri bekledim bu kadar oldu artık sıkıldım olan olsun 300 400 e bakmicam en geç akşama kadar beklerim.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Yani Pazar ? indirimleri bekledim bu kadar oldu artık sıkıldım olan olsun 300 400 e bakmicam en geç akşama kadar beklerim.
Biri normal smart linux ,diğeri android :) ben alacak olsam normal linux almam aynı fiyata denk geliyorsa ,alsam android alırdım ama KESİNLİKLE TAVSİYE DEĞİLDİR bunu da belirteyim ,şahsi fikrimdir :ok

K Çevrimdışı

Kerem3435

Yeni Üye
5 Kas 2021
44
44
sana tek yazacağım şudur; "aynen sallıyorsun"!

not;dikkat ederseniz genel de artık LCD konusunu bıraktım,onun için OLED leri de eMail den
yazın diyorum,sebebi bu boş işlere cevap vermemek veya canımın sıkılmaması içindir

OLED için de vakit buldukça eMail den görüşüyorum,arada atlıyor olabilirim,kusura bakmayın artık

bu arada şu yukarıda resmini gördüğünüz Vincent denen herifi iyi tanırım o da beni iyi tanıyor!

daha fazlasını yazdırmayın bana
Merhabalar,size mail atmak istiyorum,rica etsem mail adresinizi alabilir miyim?Teşekkürler.

R Çevrimdışı

rodeo65

Yeni Üye
7 Kas 2021
1
59
Arkadaşlar ben Samsung 65Q800T aldım 2021 başı. Bugünlerde Problem yaşıyorum belki hep vardı yeni fark ettik. Vertical Banding veya Dirty Screen diyorlar galiba. Ben Ekranda yukardan aşağı gölgelenmeler diyorum. Samsung aradım geldi 2 servis elemanı baktılar Demo resme sorun yok dediler. Ben ama dedim hareketli sahnelerde ve açık arka planda daha belirgin dememe ramen ve gördükleri halde Telefonla sanırım Patronlarını aradılar ve Samsung genel merkezi arayın deyip bana da rapor yazıp arıza görünmüyor deyip gittiler. Ama ben gölgelenmeleri görüyorum ve rahatsızlık veriyor. Samsung bana inanmayıp servis elemanına inanıp konuyu kapatıyor. Diyceğim şu belki benim şasızlığım Elektronik ürün kimine iyi çıkar kimine kötü. Ama ben soğudum Samsung tan ve bundan böyle başka Marka yöneleceğim. Hatta Dava açmayı planlıyorum. Almayı planlıyanlar iyi düşünsün Resim de pek belli olmuyor

20211101_172804.jpg

I Çevrimdışı

ibrhmtskya

Yeni Üye
13 Eyl 2021
19
30
Arkadaşlar son kararı veremedim indirime bı model daha girdi kafamı karıştırdı. 55ua9600=5400₺--50q9900=5980₺
İkisi arasında kaldım görüntü mu sizce boyut mu kafam karıştı.

M Çevrimdışı

mistbmb

Yeni Üye
31 Eki 2021
5
42

LG nano cell 55NANO756 ile 55C725 qled inceliyorum. Android 11 olduğu için TCL düşünüyordum ancak paneli csot üretimi yazıyor internette, ben samsungtan aldıklarını düşünüyordum. csot qled de nasıl bilgisi olan var mı? samsung patenti ile mi üretiyor, kendi teknolojisi ile mi?​

F Çevrimdışı

fzlr177

Yeni Üye
8 Kas 2021
6
38
Arkadaşlar merhabalar Tv arayışı içindeyim çoğu yorumu okudum ancak, sormak istedim 5000 tl altı 49-55" olup paneli iyi olan bir Tv almak istiyorum. Marka model nokta atışı tavsiye vermiyorsunuz ancak yan açıdan da mi box ile tv izleyebileceğim modelleri belirtirseniz bende onlardan seçmeye çalışırım. Şimdiden teşekkür ederim.

Geri
Üst Alt