Merhaba değerli arkadaşlar iyi akşamlar diliyorum.Çok uzun zamandır Tv arayışı içerisindeyim,öncelikli amacım kesinlikle büyük ebat bir tv almak 75 inch ama özellikli ve güzel bir tv olup bütçem yeterli olursa 65 inch'te düşünebilirim.Forumda okuyabildiğim kadar mesajlarınızı okumaya çalıştım ve burayı çok beğendim açıkçası,tecrübelerinizden birşeyler öğrenmeye çalıştım ancak işin içine girdikçe birçok kişi gibi bende kayboldum gittim :-) Bugüne kadar hiçbir alışverişimi düşünmeden ve araştırmadan yapmayan birisi olarak Tv konusunda,hadi bu sefer fazla detaya girmeyeyim dedim ama fiyatları görünce öyle olmayacağını anladım.Aman aman fazla bir beklentim yok diye düşünürken aslında çok beklentim varmış onu da anladım ve en nihayetinde her zaman ki gibi detaycılığımı titizliğimi arka plana atamayıp sonuca ulaşamadım.Madem bu kadar paralar vereceğiz biraz detaya girmek iyi olur diye,birçok insanın kullandığı klişe cümleyi kurup sizden tv tavsiyesi rica edeceğim,vereceğiniz fikirler benim için çok önemli ve değerli,Va olsun İps olsun,led oled Qled,bu tipte teknik özelliklere yabancı değilim.Çok yan açılara dar açılara inip Tv izleyen birisi değilim,en son kullandığım Televizyonum Lg İps idi ve oldukça memnundum. Hemen hemen herkes gibi Netflix,Youtube,Prime video,bolca maç izlerim,IP tv kullanıyorum,Ps4 Pro konsol bağlayacağım.Bu rakamlara çıkmayı düşünürken hala 50hz bir tv almak mantıklı mı bilemiyorum, 100hz ve hdmi 2.1 olan bir tv almak illa ki gerekli mi emin olamıyorum.Bütçe olarak 15.000 TL'ye kadar zorlayabilirim,hatta geçen gün bir teknoloji mağazasında 15.500 TL gibi bir rakama Philips 65OLED705 modelini verdi ama aklımda philips hiç yoktu ve bildiğim bir marka olmadığı için acele edip yanlış bir hamle yapmak istemedim.Yardımcı olabilirseniz gerçekten çok mutlu olurum.Herkese şimdiden teşekkür eder saygılarımı sunarım.