Samurai
Moderatör
- 3 Ağu 2021
- 2,928
- 41
Ben sadece kendi fikrimi söyledim, senin nazarında sallıyor olabilirim, sağlık olsun ne diyelim. MT5895 işlemci Android 10 sistemde sorun çıkarıyor diye yazmış adam ama sana göre 347K abonesi olan Vincent de sallıyor demek ki.sana tek yazacağım şudur; "aynen sallıyorsun"!
not;dikkat ederseniz genel de artık LCD konusunu bıraktım,onun için OLED leri de eMail den
yazın diyorum,sebebi bu boş işlere cevap vermemek veya canımın sıkılmaması içindir
OLED için de vakit buldukça eMail den görüşüyorum,arada atlıyor olabilirim,kusura bakmayın artık
bu arada şu yukarıda resmini gördüğünüz Vincent denen herifi iyi tanırım o da beni iyi tanıyor!
daha fazlasını yazdırmayın bana
Oled'ler tv mi yoksa içten yanmalı motor mu anlayamadım, rodaj süresi var galiba. Yok ilk 1 ay default ayarlarda kullan falan. Her 10.000 saatte bir de carbon clean yaptırır bir de üstüne chip tuning yaptırırız.
Bir de bu Dolby Vision ve HDR nasıl bir teknoloji ise, teknoloji yaratılmış ama oynatacak cihaz yok. Ne tv'nin kendisi ne de avr oynatamıyor bu teknolojileri, vay anasını.