I Çevrimdışı

ibrhmtskya

Yeni Üye
13 Eyl 2021
19
30
bi sorum olcak ikinci el sayfalarında kutusu açılmış 2 yıl garantili ve sıfır olduğunu söyleyen tv satan mağazalar var piyasadan 1-2 bin tl daha ucuz bunlara güvenilip alınır mı sizce. Gidip görüp test edip bakarak. Ancak aklımdaki soru kutusu neden açılmış ve 2 yıl garanti neye göre veriliyor. Alan olduysa lütfen tecrübesini paylaşsın şimdiden teşekkürler.(Teşhir vs. olmadığını söylüyor.)

T Çevrimdışı

turk1903

Yeni Üye
27 May 2018
10
54
@
albanez
@albanez @
Adem Helvacı
@Adem Helvacı hocalarım Bugün uzun araştırmalar sonucu

TCL 55C825 i 11800 e aldım sizce nasıl bir tv fikirlerinizle yardımcı olursanız sevinirim​

T Çevrimdışı

turk1903

Yeni Üye
27 May 2018
10
54
Merhabalar an itibari ile n11 deki anlık indirim ile tcl 55c825 i 10 bin 600 liraya aldım tek üründü ardından 12.500 cıkrı fiyat umarım memnun eder beni amacım 65 idi ama o hala 20 binlira kısmet bunaymış.
Dün bende 11800 e bulduğumda sevinmiştim sizin aldığınız fiyatı görünce o fiyata aldığıma üzüldüm biraz önce 10677 ye düşmüş diğer alışverişi iptal ederek sayenizde n11 den aldım sağolun

N Çevrimdışı

Nuveos

Yeni Üye
28 Eki 2021
3
26
Selamlar , yakın zamanda televizyon alacağım. 10000 TL ye kadar bütçem var. 55inc'ten aşağı olmasın. Genellikle ( Dizi , Film , Maç vb.) izlenecek. Şunu belirtmek istiyorum. Benim için önemli olan renklerin doğallığı , gerçeğe yakın olması ve her bakış açısından renklerin aynı tonda görünmesidir. Şimdiden teşekkürler.

A Çevrimdışı

ametts06

Yeni Üye
16 Eki 2021
25
53
ARkadaşalar yardımlarınızı rica ediyorum..
TV alırken önemli olan konulardan birinin DİRECT LED olması imiş...
8.000 TL bütçeye kadar çıkabiliyorum..
şuan karar verebileceğim tv modelleri aşağıda .. hangisini tavsiye edersiniz... Ben özellikle internetten film izlemek için arıyorum ve kablolu türksat kullanıcısıyım.

Samsung 50Q60T 7.000 TL civarı
8.000 TL civarı
TCL 50c725 6.500TL civarı

PHilps modellerini araştırmadım. F/P olarak yoksa bunlara mı yönelmeliyim.. Herkes ambiance özelliğinden dolayı tercih ederken ben böyle aydınlatma işini sevmediğimden hiç ilgilenmemiştim...

50PUS8505 7.000 TL civarı

Yardımlarınızı bekliyorum. Oyun falan oynamıyacağım bu yüzden 120 HRZ veya HDCM 2.1 önemli değil.. ancak panel ve görüntü iyi olsun isitoyurm
Teşk.

Son düzenleme:
A Çevrimdışı

ametts06

Yeni Üye
16 Eki 2021
25
53
Sony 8x serisi sadece hikaye,bak çok iddialı yazıyorum,sadece "markaya" para verirsin
piyasanın en iyisi 50 olarak 8505 dir! zaten hepsi TR montajlıdır ama buna kafanı sakın takmayasın!
başlığı da vardır ayrıca+

ama fiyatlarına gelirsem kaç para bu 8505 dediğin ??
7 gibiyse bence ciddi pahalı
veya o Sony kaç para?

önce fiyatları ver ki ona göre sözümüz olsun,hani ben "manyak" rakamlara hiç gelemiyorum ya
"MARKA" yı da zaten iteleyip geçiyorum!

örneğin 8505 "5" kağıt ise bu fiyat bence süper! Sony de "5.5" ise yine belki alınabilir ama kesinlikle
8505 tercih etmelisin!

7/8 gibi rakamlar gördüm ben bunlar için;"hiç değmez" tabi bu benim fikrim
Bende sony 81j modeli ile ilgileniyordum. dün vatanda 7.800 TL gece indirimi vardı. 8505 ise 6.800 TL civarı .. fiyat açısından değerlendirmenizi merak etmekteyim.. Bu ara philps hiç araştırmamıştım.. ama sizin yorumlarınızdan sonra bende düşünmekteyim. ama fiyat ta 7 binlere dayanmış.. fikriniz nedir. teşk.

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,865
ARkadaşalar yardımlarınızı rica ediyorum..
TV alırken önemli olan konulardan birinin DİRECT LED olması imiş...
8.000 TL bütçeye kadar çıkabiliyorum..
şuan karar verebileceğim tv modelleri aşağıda .. hangisini tavsiye edersiniz... Ben özellikle internetten film izlemek için arıyorum ve kablolu türksat kullanıcısıyım.

Samsung 50Q60T 7.000 TL civarı
8.000 TL civarı
TCL 50c725 6.500TL civarı

PHilps modellerini araştırmadım. F/P olarak yoksa bunlara mı yönelmeliyim.. Herkes ambiance özelliğinden dolayı tercih ederken ben böyle aydınlatma işini sevmediğimden hiç ilgilenmemiştim...

50PUS8505 7.000 TL civarı

Yardımlarınızı bekliyorum. Oyun falan oynamıyacağım bu yüzden 120 HRZ veya HDCM 2.1 önemli değil.. ancak panel ve görüntü iyi olsun isitoyurm
Teşk.
Yukarıdaki saydığınız modeller birbiriyle aynı modeller. Aralarında çok fark yok. Kendinize hangisini yakın bulursanız onu alın.

H Çevrimdışı

Halll 

Yeni Üye
16 Ocak 2021
35
59
Değerli F fikoloji usta, teraspy teraspy usta, TEKNOwest TEKNOwest usta
Aşağıdaki tv modelleri konusunda fikir rica edeceğim.
Toshiba 55v5b63dt
Toshiba 58ua2063 dt
Regal 55r7540ua9se
Ev de mi box var onunla karşıdan izleme şeklinde kullanılacak. Mesafe yaklaşık 4 metre. En fazla Görüntü ve panel kalitesi açısından hangisi uygun olur? Teşekkür ederim

Son düzenleme:
oguzhanozturk52 Çevrimdışı

oguzhanozturk52

Yeni Üye
18 Eki 2021
14
35
Değerli F fikoloji usta, teraspy teraspy usta, TEKNOwest TEKNOwest usta
Aşağıdaki tv modelleri konusunda fikir rica edeceğim.
Toshiba 55v5b63dt
Toshiba 58ua2063 dt
Regal 55r7540ua9se
Ev de mi box var onunla karşıdan izleme şeklinde kullanılacak. Mesafe yaklaşık 4 metre. En fazla Görüntü ve panel kalitesi açısından hangisi uygun olur? Teşekkür ederim
Adem beyin kontrast oranını övdüğü toshiba 58uaxxxx şu an tükenmiş vaziyette.haftaya almayı planlıyodum :).

O Çevrimdışı

onuryuzak

Yeni Üye
30 Eki 2021
3
30
Merhabalar, 5-6bin tlye kadar 58 ekran android tv arıyorum. Regal,seg ve vestel mevcut fakat karar veremedim. Panel ve ses olarak hangisi daha önde acaba yardımcı olabilecek var mı?

A Çevrimdışı

aykuttt 

Aktif Üye
14 Şub 2019
137
37
Sayın arkadaşlar, annem tv alma arefesinde. 40-42 inch gibi bir televizyon almayı düşünüyor. Fakat smart falan aramıyor. Dahili uydu olabilir, olmazsa eski uydu alıcısını kullanacağını dile getirdi. Fiyat olarak 3500 gibi bir ücreti de gözden çıkardı. Hatta çok sıkışırsam odadakini salona geçirip, odaya 32 inch de alabileceğini söyledi. Genelde dikey açıdan izlenecek bir panele sahip tv önerilerinizi bekliyorum.

Geri
Üst Alt