bu arada 2 ay kadar evvel yeni bir Box almıştım(yeni nesil Rockchip3566)
cihaz brick oldu geçenler de öyle kutusuna kaldırdım duruyor!
şu video yu izleyin
herifin ne dediği önemli değil zaten siz sonuna bakın videonun

benim cihaz işte buydu,bu sefer tongaya bastım yaw,hesap da bu işlerden
anlıyorum ama Çin li bu adama dünyasını şaşırtır,ilk çıktığında aldığım
için fiyatı da çok yüksek di,ama çamura yattım parasını geri alabildim!
(Bangood.com)
bu herifler benden de bıktılar artık,sürekli bir şekilde cihazlar falsolu çıkınca
ben de çamura yatıyorum parayı geri alıyorum yaw
RK3566 diye birileri özellikle Youtube dan gazlama/yemleme yapıyor amannn diyeyim
gelmeyin bu çakal işlerine!
Mithat hoca yı bile yemişler!
Ali,Bangood veya Geek veya Gear v.s hiç birisi yıllardır "yorumlarımı"(review dedikleri olay)
artık yayınlamıyorlar sonra "yorum gönderin" diyor çakallar
Box için dikkat edin veya gelin sorun şumu bumu diye!(anlamıyorsanız şayet)
yoksa paranız yanar uçar
"AMLogic 905X4" en yeni chipset dir 905X3 de olabilir ama 905X4 için bir iki box dışında
henüz alternatif box lar çıkmadı!
Android-10 da sıkıntılı çalışıyor
Android-9 lar en stabili dir(905X3 ler)
Android-11 henüz denemedim ama çok stabil olacağını henüz sanmıyorum!
ben de AML-905X4 şu anda var ama dediğim gibi Andro-10 biraz sıkıntlı+cihaz ROOT lu da değil!
KODI ise süper çalışıyor neyseki,uygun programlar ile FHD/UHD film izlemek için açıkçası
en iyi alternatif olarak duruyor!!
Netiniz 100MB ise sorun hemen hiç yok gibi!
ayrıca Premium bazı hesaplarınız da olması gerekiyor!(AllDebrid/Realdebrid gibi)
UHD filmler 30/50/80GB gibi orijinal dosya boyutunda bulunabiliyor!(DEBRID hesabı ister bunlar!)
diğer filmler(FHD)örneğin bir çok filmin gerçek "Bluray" dosyası yüklüdür,öyle RIP li mip li
filan değildir örneğin 30/40GB lık gerçek BD-media boyutu(DEBRID hesabı ister!)
yok "Browser" dan açıyorum;bunlar hikaye bahsettiğim yukarıda ki dosyaların yanında!
Rus/Ukrayna işi çakma film dosyaları dır bunlar belki 2/3 veya 5Gb filandır o dosya(yok bile çoğunlukla)
TV lerin Android leri ile bu iş pek olamıyor! Box denen meretler burada iyi iş görüyor!
yukarıda bahsettiğim gibi olursa tabiki örneğin DEBRID hesapları ile yoksa "beleş tarife den"
o kalitede zaten film sitesi v.s yoktur!