Ö
Özel öğretmen
Yeni Üye
- 28 Eyl 2021
- 23
- 31
Merhabalar herkese. Forumu tv almak için internette gezerken denk geldim ve herkesin birbirine yardımcı olduğunu gördüm ve ben de foruma katılmak istedim. Öncelikle böyle bir forum oluşturulduğu ve yardımcı olunduğu için teşekkür ederim.
Ben 55 - 58 inç bir televizyon almak istiyorum. Tv nin kullanım alanları maç, netflix ve dizi izlemek olacak. Televizyondan beklentilerim ise maçları dizileri vs. internetten izleyeceğim için tv nin interneti iyi alması işlemesi ve ekrana iyi vermesi. Teknolojiden çok fazla anlamadığım için panel vs pek bilmiyorum. Sadece bu tür uygulamalar izleyeceğim için android olması gerekiyor gibi düşündüm ama sizin fikirlerinizi önemserim tabiki. Bütçeyi en fazla 7 - 9 bin tl olarak belirledim. Philips 58PUS8505 58" Ambilight, Arçelik 9 serisi PRO A55 A 950 A 4K UHD 55" ve Sony 55X7055 LED TV bulabildiğim ürünler. Sizlerden de bu televizyon konusunda bana yardımcı olmanızı rica ediyorum insan bu kadar para verirken aldığı ürün bu fiyatları hak etsin istiyor. değerli görüşlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum. teşekkür ederim.