albanez
Süper Üye
- 19 Mar 2018
- 3,497
arkadaş sana yazdım 50 alacaksın diye illa 85x alacaksan,salla gitsin diğer ebatlarıHayirli olsun simdi vatan pc deyim bende 50 pus8505 almaya geldim 58pus aklima karistirdi aynimidir bunlarin panelleri mva midir
Izleme mesafem 6 7 metre
58 pus 85x +3 yil garanti ile 9000
50 pus85x +3 yil garanti ile 7000 e gelio
ancak 65 ve IPS istiyorsan;bundan daha iyi resim alacaksın,ancak FILM işinde ve
fazla contrast+baclit takıntın varsa IPS seni biraz üzebilir ancak resim kalitesi her zaman
IPS ler de daha iyidir,her bir şeyi de süper olsun yok-yok olsun v.s diye düşünüyorsan
ben böyle bir panel bu dünya da var olduğunu bilmiyorum! illa ki bazı şeyleri sıkıntılı
veya noksan v.s olacaktır!
85x için ben illa alınır diye de tavsiye etmedim ve de etmiyorum zaten,böyle kefil olacağım
bir panel de yoktur hangi marka olursa olsun,hele de fiyatını gördüğüm zaman hepten kaçıyorum
çünkü o rakamlara değecek bir mal hiç birisinde yoktur!
ama bugün için de 2020 model 85x için o bahsettiğiniz rakamlar bana göre biraz pahalı kalıyor!
bende var çok isteyen olursa 5 kağıda veririm diye de yazmıştım zaten

not;50/58 paneller mVA dır 65 IPS dir 43 de IPS(ama arada VA da çıkabiliyor!)70/75 normal de VA dır
ama kimilerinde 70 de VA da çıktı!
70/75 direk eleniyor,43 de direk elemelik bana göre 58 de direk elemelik!
65 için alacak kişiyle görüşmem gerekiyor özel durumları var bu meretin
2021 model diye çıkan yeni modeller de(8606 serisi)aynen "devam" mal dır 2020 in haybeye üst model
diye para basmayın buna,ellerinde 85x hala var ve ısrarla da yüksek fiyat çekiyorlar anlamış değilim yaw