Aynen bende öyle hatta servisini aradım bilgi almak için yeni üretim olduğu için bilgi sahibi degillermis. Aynı firmaninin 58 nordmendesinde Va panel var onu sordurmustum. IPS işe alım yapacagim su ekonomik şartlarda 58 inç bu fiyata bence çok iyi
İnş öyle olurAynen bende öyle hatta servisini aradım bilgi almak için yeni üretim olduğu için bilgi sahibi degillermis. Aynı firmaninin 58 nordmendesinde Va panel var onu sordurmustum. IPS işe alım yapacagim su ekonomik şartlarda 58 inç bu fiyata bence çok iyi
Merhabalar, 50ua2063dt içinde panda ve hkc panel var üretim olarak bildiğim kadarıyla, bunların arasında ne gibi farklar vardır acaba, karşılaştırabileceğimiz birsite varmıdır ve hangisini tavsiye edersinizBen yazlari pek aktif olamıyorum işlerim yoğun oluyor süreç eylüle kadar devam.
50ua2063dt bu listede tercihim olurdu tabiki özellikleri sizi karşılıyor ise.
Ben gözümü karartıp alacağım sanırım. Zaten Mibox ile kullanacağım , bir sorun olmaz inşallahBugün tam alacaktım dedim beklim biraz daha fiyat düştü bi bilgi alabilsek on numara olur hiçbir yerde bulamadım inceleme
Galiba bende alacam bndede mi box var ekran paneli inş iyidir futbol içinBen gözümü karartıp alacağım sanırım. Zaten Mibox ile kullanacağım , bir sorun olmaz inşallah
Aldım bakalım hayırlısı olur inşallah. Çarşamba ya gelir. Acaba panel bilgisine nasıl bakıyoruz TV'nin? Gelince bakar buraya da yazardım en azından.Galiba bende alacam bndede mi box var ekran paneli inş iyidir futbol içinAdem Helvacı abimiz bir bilgi verseydi çok iyi olurdu
Hayırlı olsun panel bilgisi nasıl bakarız hiçbir fikrim yok ama sizden haber bekliyor olacağımm alınır mı alınmaz mı diyeAldım bakalım hayırlısı olur inşallah. Çarşamba ya gelir. Acaba panel bilgisine nasıl bakıyoruz TV'nin? Gelince bakar buraya da yazardım en azından.