albanez
Süper Üye
- 19 Mar 2018
- 3,383
D
doğan
Arçelik Grubu(veya Grundig TV ler)
kısaca sıkı TV ler artık çıkarmıyorlar,en son 2018 model VLX9750(ben bunu kullanmıştım)
bir de 2019 model GCU9800;gerisini salla geç,hem pahalılar hem de artı olarak bir tane
bile değer olayı da yoktur,Grup TV işinde bence havlu attı! sadece MARKA satıyor o kadar!
Yeni model diye lanse ettikleri Imperium da aynen hikaye;zaten hikaye olmasa idi önce
bazı teknik al beni leri olan özellikleri sunarlardı ve belli ki bunlar YOK!
ama fiyata baktım,sadece küfür ettim yaw
Not;9800 bulma şansın sıfır veya bulursan önce bana haber ver yaw,basar alırım,zaten teşhir
kaldığı için fiyat ucuz olsa bile hala bazı çakal malum satıcılar da pahalı bulunabilir!
ancak sakın 8900 modeli ile karıştırma!!! genel de bunu bazıları karıştırıyor!
Imperium denilen panele gelirsem,reklam/slogan v.s sakın gaza gelme!
Arçelik Grubu(veya Grundig TV ler)
kısaca sıkı TV ler artık çıkarmıyorlar,en son 2018 model VLX9750(ben bunu kullanmıştım)
bir de 2019 model GCU9800;gerisini salla geç,hem pahalılar hem de artı olarak bir tane
bile değer olayı da yoktur,Grup TV işinde bence havlu attı! sadece MARKA satıyor o kadar!
Yeni model diye lanse ettikleri Imperium da aynen hikaye;zaten hikaye olmasa idi önce
bazı teknik al beni leri olan özellikleri sunarlardı ve belli ki bunlar YOK!
ama fiyata baktım,sadece küfür ettim yaw
Not;9800 bulma şansın sıfır veya bulursan önce bana haber ver yaw,basar alırım,zaten teşhir
kaldığı için fiyat ucuz olsa bile hala bazı çakal malum satıcılar da pahalı bulunabilir!
ancak sakın 8900 modeli ile karıştırma!!! genel de bunu bazıları karıştırıyor!
Imperium denilen panele gelirsem,reklam/slogan v.s sakın gaza gelme!