K
KosovaLi61
Yeni Üye
- 30 Eyl 2021
- 6
- 32
Hayırlı uğurlu olsun inş görüntü kalitesi nasıl acaba incelemeye vaktiniz oldu mu
Değerli arkadaşlar. Servis gelip kurulumu yaptı. Kurulum ücretli ve 80 TL. Kutu içerisinden askı aparatı çıkmıyor, ben kendim aldım.
İlk görüşüm şu şekilde olacak.
Cihaz bence şuanda tam bir fiyat/performans canavarı. Kasa normal kalınlıkta ve çerçeveli model. Ancak çerçeveleri 1cm den daha kalın değil. Bu da TV yi kaba olmaktan çıkartıyor. Görüntü kalitesi resim ve renk ayarlarını yaptıktan sonra daha güzel göründü. HDR mevcut. HDR açık ve kapalı modu arasında farkı hissediyorsunuz. Sağ ve soldan hafif bir ışık süzmesi var gibi ama rahatsızlık vermedi bana.
Android 9 ile birlikte geliyor. 2 farklı smart arayüzü var gibi. Birisi Mi box ta olduğu gibi smart TV arayüzü, diğeri de ayarlara ve smart uygulamalara hızlı erişebileceğiniz bir menü tasarımı. Android Google PlayStore dan uygulama indirilebiliyor. IPTV kullanıcısı olarak gayet hızlı buldum.
Normal kanallarda da görüntü gerçekten tatmin edici. Bu fiyata bu kalite beni şaşırttı. Kanal geçişleri ne yavaş ne de hızlı.
Sesi pek tatmin edici bulmadım. Bunda da fiyatı göz önünde alınca normal diyebilirim. 22mt karelik odamda çok güzel durdu.
Üst seviye TV'den buna geçerseniz belki hoşunuza gitmez ama ben Vestel den geçtim , bana kalırsa daha iyi bir TV.
Sorunuz olursa cevaplamaya çalışırım.