E
erhankilic0660
Yeni Üye
- 23 Haz 2019
- 29
- 32
Grundig 55 GEU 7830 B 4199 TL fiyatı ile alınır mı dostlar ?
güzel tesbit "ehven-i şer" eskilerinin ifadesiyleBen olayı baya anladım sayende, teşekkürler. Hareketli resim olduğu için her karedeki resmin işlenip karartılması gereken bölgelerin karartılması gerekiyor. Burada biraz yazılım ve yapay zeka da önemli galiba.
Sony için ehveni şer diyorsun. Samsung'ta blooming fazla olmasının sebebi parlaklık olarak daha yüksek olmaları sanırım.
Evet, 90'lı yıllardan beri gelen bir Sony sempatisi var. Fakat sempatim var diye de kafama yatmayan cihazı kesinlikle almam, zaten halihazırda Samsung tv kullanıyorum. Rami Nanya'dan kondansatör'ü Konya'dan alıyormuş gibi şeylere de takılmam, neticeye bakarım.güzel tesbit "ehven-i şer" eskilerinin ifadesiyle
ve de paranı belli ki buna kıymak istiyorsun,senin kafa zaten önden Sony ye gitmiş gibi
o zaman bismillah de ve bas al gitsin fazla düşünme
TCL/Hisense de Blooming çok daha fazla!
Samsung kısmen daha iyi ama en üst serileri iyi!
daha öncede yazdım,işin bu kabil teknik ayrıntılarına sakın takılmayın yada gidip basın OLED alın yaw
gerçi OLED de alsan başka sıkıntıları oluyor,kısaca "rahat yok" panel işinde!
Alalı 1 hafta oldu hiç memnun değilim.Youtube yi açıyorum arkada TV kanalının sesi geliyor ya da YouTube de TV dönüyor ve bugün TRT 4k da ses var görüntü yokSelam arkadaşlar ben Vestelin 2021 yıl üretimli Vestel 43U9510 Ultra HD (4K) TV'sini sipariş ettim.Bu tv'yi kullanan arkadaşlar var mı olumlu,olumsuz taraflarını bana sunabilir mi? Daha teslim almadım, iade etmeli miyim?
Selam arkadaşlar ben Vestelin 2021 yıl üretimli Vestel 43U9510 Ultra HD (4K) TV'sini sipariş ettim.Bu tv'yi kullanan arkadaşlar var mı olumlu,olumsuz taraflarını bana sunabilir mi? Daha teslim almadım, iade etmeli miyim?
VA kristal panel EDGE ledSamsung 50 inch UE50TU7000UXTK ile ilgili alamadık bir yorum.Kimsenin fikri yok mu?
Benim bildiğim kadarıyla sadece boyut farkı var, her 2 tv de özellik olarak tamamen aynı görünüyor.58pus 8505 nasıl Tv?
50pus8505 den sadece boyut farkı mı var?
Alınır mı?