Servis numarasını biliyor musun bulamadımEvet servis kuracak ürün elinize ulaştımı servisi arayın kurulum için gelirler aksi takdirde siz kurarsınız cihaz garanti dışı kalır
Servis numarasını biliyor musun bulamadımEvet servis kuracak ürün elinize ulaştımı servisi arayın kurulum için gelirler aksi takdirde siz kurarsınız cihaz garanti dışı kalır
Sony müşteri hizmetlerini arayın size yardımcı olurlar ürün elinize ulaşmadan kayıt oluşturmazlar yalnızServis numarasını biliyor musun bulamadım
Teşekkürler. Gelince arayacağım da sony sayfasına baktım biraz sanki servis gelmeden de garanti olabiliyor ürün kayıt yaptırıyorsun falan bir baksanaSony müşteri hizmetlerini arayın size yardımcı olurlar ürün elinize ulaşmadan kayıt oluşturmazlar yalnız
Bence servis kursun yinede merak ediyorsanız müşteri hizmetlerini arayıp bilgi alın bu işlerde tecrübeniz yoksa bence hiç bulaşmayın servisi bekleyinTeşekkürler. Gelince arayacağım da sony sayfasına baktım biraz sanki servis gelmeden de garanti olabiliyor ürün kayıt yaptırıyorsun falan bir baksana
Öyle yapacağım.Bence servis kursun yinede merak ediyorsanız müşteri hizmetlerini arayıp bilgi alın bu işlerde tecrübeniz yoksa bence hiç bulaşmayın servisi bekleyin
Selamlar ben de 55xh9096 yı alarak kervana katıldım kutuyu teslim aldıktan sonra kurulum için sony müşteri hizmetlerini arayacağım ekip gelecek peki ekip gelip kurulumu yaptıktan sonra neleri kontrol etmem, test etmem gerekiyor ? Mesela ürün teşhir ürünü mü değil mi bir pixel ya da ekran hatası var mı yok mu nasıl anlayabilirim ?
Herhangi bir test ya da kontrol açısından ne bilgi gerekiyorsa anlatabilir misiniz?
şimdiden teşekkürler
Selamlar ben de 55xh9096 yı alarak kervana katıldım kutuyu teslim aldıktan sonra kurulum için sony müşteri hizmetlerini arayacağım ekip gelecek peki ekip gelip kurulumu yaptıktan sonra neleri kontrol etmem, test etmem gerekiyor ? Mesela ürün teşhir ürünü mü değil mi bir pixel ya da ekran hatası var mı yok mu nasıl anlayabilirim ?
Herhangi bir test ya da kontrol açısından ne bilgi gerekiyorsa anlatabilir misiniz?
şimdiden teşekkürler
Ustam şuan hb ‘da 7805 50 modeli 4999 TL . Yasal mevzuat gereği 5k ve üzeri taksit 4 ama bunda peşin 9a kadar yolu var ? 7805 mi 8505mi aralarında şuan 900tl var .Philips 50"/8505(2020 model) ama mağazaya gittiğin de ....abi 2021 modeller geldi,sana onu verelim....
derlerse "yeme"!
8505 de ucuz yollu bulursan al! bence bu KUR larla sıfırının ederi 5/5,5 kağıt dır fazlasını verme(50" den bahsediyorum sadece)
madem BOX da kullanıyorsan,bu da çok iyi bir artıdır senin için
"Ambilight" ben de hep kapalıdır,hiç sevmedim böyle Pavyon işi uygulamaları yaw
Servisi saç baş yoldurabilir! ama hangisi yoldurmaz ki??? VESTEL bu konuda bir tek ayrıcalıklı olanıdır
ama gerisi hepsi moktan!
VA panel edge ledSamsung 50 inch UE50TU7000UXTK televizyon ile ilgili forumda görüş bualmadım.Değerli görüşlerinizi bekliyorum.
43pus7505 alıp donma ve kasma probleminden dolayı iade etmiştim.
Merhaba arkadaşlar iki cihaz arasında kaldım panel ve anakart bilgisi paylaşır mısınız hangisini almak mantıklı.!
VA panel edge led
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
ben 8505 al derim,7805 ile yaklaşık aynı gibidir arada çok az 8505 lehine performans vardırUstam şuan hb ‘da 7805 50 modeli 4999 TL . Yasal mevzuat gereği 5k ve üzeri taksit 4 ama bunda peşin 9a kadar yolu var ? 7805 mi 8505mi aralarında şuan 900tl var .