M Çevrimdışı

Mehmet1616

Yeni Üye
20 Eyl 2018
6
40
Teşekkürler. Gelince arayacağım da sony sayfasına baktım biraz sanki servis gelmeden de garanti olabiliyor ürün kayıt yaptırıyorsun falan bir baksana
Bence servis kursun yinede merak ediyorsanız müşteri hizmetlerini arayıp bilgi alın bu işlerde tecrübeniz yoksa bence hiç bulaşmayın servisi bekleyin

K Çevrimdışı

kilimci

Yeni Üye
8 Eyl 2021
6
27
Selamlar ben de 55xh9096 yı alarak kervana katıldım kutuyu teslim aldıktan sonra kurulum için sony müşteri hizmetlerini arayacağım ekip gelecek peki ekip gelip kurulumu yaptıktan sonra neleri kontrol etmem, test etmem gerekiyor ? Mesela ürün teşhir ürünü mü değil mi bir pixel ya da ekran hatası var mı yok mu nasıl anlayabilirim ?

Herhangi bir test ya da kontrol açısından ne bilgi gerekiyorsa anlatabilir misiniz?

şimdiden teşekkürler

eketen Çevrimdışı

eketen 

Süper Üye
26 Haz 2020
1,235
Selamlar ben de 55xh9096 yı alarak kervana katıldım kutuyu teslim aldıktan sonra kurulum için sony müşteri hizmetlerini arayacağım ekip gelecek peki ekip gelip kurulumu yaptıktan sonra neleri kontrol etmem, test etmem gerekiyor ? Mesela ürün teşhir ürünü mü değil mi bir pixel ya da ekran hatası var mı yok mu nasıl anlayabilirim ?

Herhangi bir test ya da kontrol açısından ne bilgi gerekiyorsa anlatabilir misiniz?

şimdiden teşekkürler

şimdiden teşekkürler

Heryere aynı şeyi kopyala yapıştır yapınca cevap değil tepki alırsınız. Az sabır.

E Çevrimdışı

erhankilic0660

Yeni Üye
23 Haz 2019
29
31
Philips 50"/8505(2020 model) ama mağazaya gittiğin de ....abi 2021 modeller geldi,sana onu verelim....
derlerse "yeme"!

8505 de ucuz yollu bulursan al! bence bu KUR larla sıfırının ederi 5/5,5 kağıt dır fazlasını verme(50" den bahsediyorum sadece)
madem BOX da kullanıyorsan,bu da çok iyi bir artıdır senin için

"Ambilight" ben de hep kapalıdır,hiç sevmedim böyle Pavyon işi uygulamaları yaw:kiskis

Servisi saç baş yoldurabilir! ama hangisi yoldurmaz ki??? VESTEL bu konuda bir tek ayrıcalıklı olanıdır
ama gerisi hepsi moktan!
Ustam şuan hb ‘da 7805 50 modeli 4999 TL . Yasal mevzuat gereği 5k ve üzeri taksit 4 ama bunda peşin 9a kadar yolu var ? 7805 mi 8505mi aralarında şuan 900tl var .

sanko86 Çevrimdışı

sanko86 

Süper Üye
28 Ocak 2020
1,377
38
Samsung 50 inch UE50TU7000UXTK televizyon ile ilgili forumda görüş bualmadım.Değerli görüşlerinizi bekliyorum.

dtyakup Çevrimdışı

dtyakup 

Aktif Üye
4 Kas 2020
282
37
Screenshot_20210902-222528.png

Merhaba arkadaşlar iki cihaz arasında kaldım panel ve anakart bilgisi paylaşır mısınız hangisini almak mantıklı.!
43pus7505 alıp donma ve kasma probleminden dolayı iade etmiştim.

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,383
Ustam şuan hb ‘da 7805 50 modeli 4999 TL . Yasal mevzuat gereği 5k ve üzeri taksit 4 ama bunda peşin 9a kadar yolu var ? 7805 mi 8505mi aralarında şuan 900tl var .
ben 8505 al derim,7805 ile yaklaşık aynı gibidir arada çok az 8505 lehine performans vardır
"fiyat farkı" olması çok normaldir çünkü birisi 2020 diğer elde kalan(belki de teşhir veya geri gelmiş
bir panel de olabilir!)diğeri ise hala sıfır bulunan olduğu için bu farklar her zaman oluyor tabi ki

tekrar yazıyorum piyasada ki bu tip 50/58 ler neredeyse aynı performansı gösterirler!!!
hiç birisi de üst seviye v.s bir panel değildir! işi şansa bırakıp öyle yola çıkın

kendim de kullanıyorum diye şimdi kalkıp da TPV nin TV lerini övecek değilim yaw
kaldı ki böyle bir malı da yok laf aramız da(OLED leri hariç tabi ki)

M Çevrimdışı

membranoz

Aktif Üye
16 Ağu 2018
50
43
Dostlar Philips 70PUS8505/12 modelini tavsiye edermisiniz ? Tv genel anlamda nasıldır , kronik problemi varmıdır, kullanıp ta memnun olan ya da olmayanların görüşünü almak isterim acil. Sipariş aşamasındayım .. Saygılar

Geri
Üst Alt