coolfighter
Aktif Üye
Vallahi hocam bir tık fazla parlama oluyor gibi. (parlaklığımı mı artırmak lazım) Alışabilir miyim bilmiyorum hiç. Diğer her şeyi sorunsuz TV'nin. Zaten mutlaka dandik bir şey çıkıyor karşımıza.Bu konu bir vesile ile açılmış oldu. Ekranın görünen yüzeyi yansıma önleyici katman olur. Bu ortam ışığının görüntüyü etkilemesini en az indirmek için kullanılır. Kalite düzeyine göre bunlar değişir.
Ortam ışığı ekran yüzeyine çarptığı için. Kontrastı etkiler. Yansımalar. Tabiki görüntüyü.
Hepsinin artıları eksileri vardır. Ama bu katmanın yanında TV de iyi parlaklık değerine sahip olursa. Daha iyi aydınlık yerde baş edebilir. Daha iyi sonuç alabiliriz.
Esasen benim gördüğüm kadarıyla sizin bahsettiğiniz çoğu özelliğin dışında düzgün görüntü veren bir cihaza ANDROİD olsun, farklı işletim sistemi olsun razılar. Dediğiniz gibi elde olanın en iyisini bulmak lazım. Oda baya bir deneme yanılma istiyor. Zira diğer kullanıcıların deneyimleri hep tam tersi oluyor. Hele ki doğru seçim yapmakta hiç yardımcı olmuyor. En azından bana hiç faydası dokunmadı.