JusThEnd Çevrimdışı

JusThEnd

Aktif Üye
22 Tem 2021
69
29
Ayarı yok ne yazık ki. 5 dakikaydı 3 e indirdiler :)
Adem abim

Aşağıdaki Toshibalar ve Vestel arasında kaldım. Beko alacaktım abi tüm paneller LG IPS D-LED dedi ama bunla ilgili hiç bilgi bulamadım. Gönlüm Toshibadan yanaydı ama alırsam Migros falan bulursam anca alabilirim. Dün düşündüm bir şey olsa Migros ilgilenmez olan bana olur diye. Ondan bi Vestel geri yöneldim dün gittim teknosada u9501 gibi bir model hoşuma gitti ama bilmiyorum. Toshiba şikayetleri daha az geldi ve özellikle 55UL3B63DT modelinde kaldım. Amazondan veya Migrosdan bu model Toshiba mı bulsam yoksa direk Vestel mi alsam bilemiyorum. İnternetten söylesem gelen panel her türlü şansıma olmuş oluyor bide..

ne alırsam alayım + android box koyacağım zaten

image1d8b767c0ac81fac.png

B Çevrimdışı

bcaksk

Yeni Üye
30 Tem 2021
3
37
Öncelikle Karşıyaka'dan herkese merhaba, iyi forumlar.
Bir TV alma arifesinde sizin görüşlerinize danışmak istedim.
55 ya da 58 inç Android ve 4000 TL bandında düşük bütçeli bir TV alacağım. Seçenekler kısıtlı zaten. Aşağıda size sıralıyorum. Bu ürünler arasından tavsiye edecekleriniz hangisi ya da hangileri olur, yardımcı olursanız sevinirim.

Awox U5600STR - Onvo OV55350 - Onvo OV58F351 - Hi-Level HL55UAL402 - Awox B205800S - Dijitsu 55DS8800 - Nordmende NM58F350 - Telenova 55U9001

C Çevrimdışı

coolfighter

Aktif Üye
19 Tem 2021
74
42
Arkadaşlar herkese merhaba. TCL P615 50'' modelini satın aldım bugün kurulum yapıldı. ANDROİD vs... çok hızlı genel olarak memnun kaldım. Sadece siyah renklerde aşırı parlama var gibi TV'de arka tarafta ne varsa görebiliyorum. Bu beni biraz rahatsız etti. Bu normal midir. Nasıl düzeltebilirim. Ek olarak bu parlama sağ yandan baktığımda hiç olmuyor. İsterseniz kutudaki model numarasını vs... atabilirim.

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,924
Öncelikle Karşıyaka'dan herkese merhaba, iyi forumlar.
Bir TV alma arifesinde sizin görüşlerinize danışmak istedim.
55 ya da 58 inç Android ve 4000 TL bandında düşük bütçeli bir TV alacağım. Seçenekler kısıtlı zaten. Aşağıda size sıralıyorum. Bu ürünler arasından tavsiye edecekleriniz hangisi ya da hangileri olur, yardımcı olursanız sevinirim.

Awox U5600STR - Onvo OV55350 - Onvo OV58F351 - Hi-Level HL55UAL402 - Awox B205800S - Dijitsu 55DS8800 - Nordmende NM58F350 - Telenova 55U9001

Bu ürünlerin bir tavsiyesi olmaz. Servisi bile olmayan bir ürünler toplugu modellere bakıyorsunuz. Bu iş aynı Demirören in sayısal lotosu gibidir .
Yerel firmalardan. Vestel ve gruding grupların modellerine bakmanız daha iyi olur. Hiç yoktan servisi var. Sizin için daha iyi olur

B Çevrimdışı

bcaksk

Yeni Üye
30 Tem 2021
3
37
Bu ürünlerin bir tavsiyesi olmaz. Servisi bile olmayan bir ürünler toplugu modellere bakıyorsunuz. Bu iş aynı Demirören in sayısal lotosu gibidir .
Yerel firmalardan. Vestel ve gruding grupların modellerine bakmanız daha iyi olur. Hiç yoktan servisi var. Sizin için daha iyi olur
Güzel abim, ben de çok iyi biliyorum diğer markaları. 15-20 bin liraya da 55 inç TV var. Bu fiyat sınırında bir TV tavsiyesi istedim bilgili kişilerin burada olduğunu düşünerek. Mutlaka aralarında birinin diğerinden iyi olan yönleri vardır. Yoksa ben de biliyorum diğerlerinin yanında bunların alınmayacağını. Ya da varsa bu fiyat sınırında tavsiyeniz onu yazabilirsiniz.

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,924
Arkadaşlar herkese merhaba. TCL P615 50'' modelini satın aldım bugün kurulum yapıldı. ANDROİD vs... çok hızlı genel olarak memnun kaldım. Sadece siyah renklerde aşırı parlama var gibi TV'de arka tarafta ne varsa görebiliyorum. Bu beni biraz rahatsız etti. Bu normal midir. Nasıl düzeltebilirim. Ek olarak bu parlama sağ yandan baktığımda hiç olmuyor. İsterseniz kutudaki model numarasını vs... atabilirim.
Geçmiş olsun. Bunu duzeltemezsiniz. İade etme işlemini baslatirsaniz daha iyi olur. Yeni kurulmuş.

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,924
Hocam sıkıntının kaynağı panel mi yoksa bu modelin sorunu mu acaba.
Kasa panele basınç yapabilir. Montajlamada katmanları yanlış hizalama yapmış olabilir. Bu onların yanlış kötü işçiliğinde kaynaklanan sorundur. İade imkanınız varsa işlemi baslatmani tavsiye ederim.yok ben bunu kafaya takmam derseniz. Siz bilirsiniz.

C Çevrimdışı

coolfighter

Aktif Üye
19 Tem 2021
74
42
Kasa panele basınç yapabilir. Montajlamada katmanları yanlış hizalama yapmış olabilir. Bu onların yanlış kötü işçiliğinde kaynaklanan sorundur. İade imkanınız varsa işlemi baslatmani tavsiye ederim.yok ben bunu kafaya takmam derseniz. Siz bilirsiniz.
Hocam mesajı düzenlemiştim. Ek olarak parlama derken panelden değilde, panel arka tarafı cam gibi yansıtıyor sanki. İade konusunda sorun yok hemen iade ederim.

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,924
Hocam resimlerde anlaşılıyor sanırım. Panelde parlama vs... yok. Panelde siyah renklerde arkadaki kapı vs.. görünüyor. Bu normal mi.
Adem Helvacı Adem Helvacı
Normal.

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,924
Eyvallah hocam teşekkürler.
Bu konu bir vesile ile açılmış oldu. Ekranın görünen yüzeyi yansıma önleyici katman olur. Bu ortam ışığının görüntüyü etkilemesini en az indirmek için kullanılır. Kalite düzeyine göre bunlar değişir.
Ortam ışığı ekran yüzeyine çarptığı için. Kontrastı etkiler. Yansımalar. Tabiki görüntüyü.
Hepsinin artıları eksileri vardır. Ama bu katmanın yanında TV de iyi parlaklık değerine sahip olursa. Daha iyi aydınlık yerde baş edebilir. Daha iyi sonuç alabiliriz.

Geri
Üst Alt