C
coolfighter
Aktif Üye
- 19 Tem 2021
- 74
- 42
Teşekkürler. Bu bütçenin üzerinde. AMAZON ve HB'de stokda yok. Sorun olduğunda iade etmesi sıkıntı oluyor.Sony 49xh8596
Teşekkürler. Bu bütçenin üzerinde. AMAZON ve HB'de stokda yok. Sorun olduğunda iade etmesi sıkıntı oluyor.Sony 49xh8596
Lcd ekran kırıldıysa tahminen nerdeyse tv fiyatına ekran değiştirirler. Ben hurda fiyatına tv’yi satıp yenisini alırdımMerhabalar LG marka modelini şuan yazamıyorum yanımda değil iç ekran kırıldı. 4 yol önce almıştık.tamir maliyeti açısından bir fikrinizi alabilir miyim.yapılmaya değer mi sizce? Teşekkürler
Geçmiş olsun. 43pus6504 modelinden memnun olmuşsunuz.Herkese merhaba ? öncelikle forumu yeni keşfettim ve böyle faydalı bir forumu kurup, kullanan herkese teşekkür etmek istiyorum. Philips 43pus6504 kullanıyordum.Tv ilk yılını sorunsuz doldurmuştu ki önce görselde görülen mor çizgiler görüldü daha sonra da çatlak gibi bir görüntü ortaya çıktı. Nasıl olduğunu anlamadığım bir şekilde panelinin çatladığını ve garanti kapsamına girmeyeceğini ve panel değişiminin de 2700 gibi bir fiyata yapılacağını söyledi yetkili servis. Ben de bu durumda paneli yaptırmak yerine üzerine biraz daha ekleyip yeni bir tv alma seçeneğini değerlendiriyorum. Özellikle Philips tvmde dolby vision hdr görüntüleri çok severek izliyordum. Yaklaşık 4500 tl civarı bir bütçe ile 43 inç benzer görüntü kalitesine ve sağlam bir teknik desteğe sahip bir 4k hdr tv bakıyorum. 2700 liraya tvyi yaptırmak mantıklı mı? Değilse sizce yerine hangi modellere bakabilirim? Televizyon önerilerinizi bekliyor olacağım şimdiden teşekkür ederim herkese,iyi forumlar
![]()
Teşekkür ederim öncelikle. Yalnız bu durum (mor çizgiler) kendiliğinden oluştuğu için Philipsten biraz soğudum. Samsung tu7100 ve lg um74006lb modelleri için ne düşünürsünüz?Geçmiş olsun. 43pus6504 modelinden memnun olmuşsunuz.
43pus7805
43pus7505 modelleri sizin modelin aynısı sadece 2020 modeli. Birebir aynıdır.
Olur.modeline yakın görüntü kalitesinde. Samsung LG. Bir artı. Saphi smarttan çok daha kullanışlı arayüzü varTeşekkür ederim öncelikle. Yalnız bu durum (mor çizgiler) kendiliğinden oluştuğu için Philipsten biraz soğudum. Samsung tu7100 ve lg um74006lb modelleri için ne düşünürsünüz?
O çizgiler kendiliğinden oluşmaz yalnız. Bu kesinlikle fiziksel durum. Phılıps zaten bana göre alınmaz rezil markadır ancak bu panel kırılma konusunda Phılıps markasının bir sorumluluğu olmadığını bilmenizi isterim.Teşekkür ederim öncelikle. Yalnız bu durum (mor çizgiler) kendiliğinden oluştuğu için Philipsten biraz soğudum. Samsung tu7100 ve lg um74006lb modelleri için ne düşünürsünüz?
+1 , ben derine inmek istemedimO çizgiler kendiliğinden oluşmaz yalnız. Bu kesinlikle fiziksel durum. Phılıps zaten bana göre alınmaz rezil markadır ancak bu panel kırılma konusunda Phılıps markasının bir sorumluluğu olmadığını bilmenizi isterim.![]()
Adem bey bu bilgilendirme için çok teşekkür ederim öncelikle ? yani dışarıdan yapılan fiziksel bir müdahale dışında böyle olmasına sebep olacak bir şey var mıdır(sıcaklık vs gibi)? Yoksa yüzde yüz farkında olmadan evdekiler mi sebep olmuş buna silerken vb?O çizgiler kendiliğinden oluşmaz yalnız. Bu kesinlikle fiziksel durum. Phılıps zaten bana göre alınmaz rezil markadır ancak bu panel kırılma konusunda Phılıps markasının bir sorumluluğu olmadığını bilmenizi isterim.![]()
Bir dahakine koruyucu ile beraber alacağız anlaşıldı ???+1 , ben derine inmek istemedim![]()