Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 52
Hmmm ironi anlaşılmamış demek ki.
Yok arkadaş doğru diyor. Kaliteli ürünleri yok. Fiyattan güzel olsun. Servis işini iyi yapsın yeter.
Neyse kolay gelsin sizlere.
Hmmm ironi anlaşılmamış demek ki.
Yok arkadaş doğru diyor. Kaliteli ürünleri yok. Fiyattan güzel olsun. Servis işini iyi yapsın yeter.
IPS panel.gunluk kullanım için spor uygun bir model. Çok artı sunmaz bu model. Alınabilir mi. Alınır. Sony ve Philips piyasada olan IPS modelleri iyi kullanan firmalar. Çok mu iyi. Hayır. Ama mevcut piyasada en iyi IPS paneli kullanan markalar. Hdr dışında bu model bir SDR yayınları 60 hz olmasına rağmen hareketi iyi işler. Beklentin çok üst düzeylerde değilse. Günlük kullanım için iyi olur. Android kismi zaten en iyi kullanan firma Sony dir. Fiyatı iyi ise alabilirsiniz.Winston usta,Sony 55XH8196 için yorum ve tavsiye rica edebilir miyim.
İyi bayramlarSelamlar,
Babamın odasına televizyon almak istiyorum. Odası oldukça küçük. Yaklaşık olarak 2.5x2 ölçülerinde. 32 inch bir televizyon almayı planlıyorum. Dahili uydu alıcılı, eğer mümkümse netflixi açabileceği ve bütçeyi fazla yormayacak bir ürün arıyorum. Uzun zamandır alışveriş yapmadığım için piyasada oldukça fazla markada cihaz mevcut. Garanti, servis desteği, kullanılan panel v.b konulara da pek hakim değilim. Paylaştığım özelliklere referansla piyasada önerebileceğini cihazları paylaşabilirseniz memnun olurum.
Şimdiden İyi Bayramlar
izlenen videonun desteği neyse ona göre kendisi direkt geçiş yapıyor ve çok başarılı
mesela vdeolarda
doğal hdr doğal hlg yazılarına dikkat edin hdr renk ve detayları çok güzel
Info+menü (setting)+mute+poweröncelikle yardım eden herkese şimdiden teşekkürler yeni tv aldım Adem beyin daha önce bahsetmiş olduğu bu TİME LİFE bölümüne girmek istiyorum ddaha önce forumda rastlamışdım ama şimdi tüm aramalarıma rağmen bulamadım Samsung tv kullanım ömrüne servis menüsüne nasıl girebilirim yardımcı olabilecek arkadaş varmı?
Çok araştırma yapmışsınız galiba. Bu iyice sasirmaniza yol açmış.Neredeyse 1 aydır tv arıyorum. Hepsinde değişik sorunlar var artık cidden sıkıldım. 49 veya 50 inc olacak 5 bin TL maks olacak şekilde paneli güzel hangi tv var? Yada şöyle söyleyeyim sizin 5 bin TL'niz olsa ne alırsınız? Fikir bekliyorum. Smart veya android olması farketmez. Mi Box 3 ile kullanacağım genelde netflix ve spor izliyorum. Çok nadir haber falan izlerim. Bir model önerisi bekliyorum. Kafam çok karışık. W Winston
LG 49UN71006LB'ye daha yakınım gibi en azından kullanılan panel belli karma değil. WebOs olmasıda güzel. Sizin düşünceniz nedir?Çok araştırma yapmışsınız galiba. Bu iyice sasirmaniza yol açmış.
50 inç ler piyasada olan ürünler aynı olur görüntü kalitesi. Fiyatı uygun olandan alın bence. Kendiniz hangi markaya yakın hissediyorsaniz onu alın 50 inç te.
Yani hangi modeli alırsanız vay su model varmış çok iyiymiş keşke onu alsaydim diyeceğiniz bir model yok.
Siz bilirsiniz. Pahalı olmasın. Görüntü de bir farkı yok. IPS panel. LG nin 49 inç leri.LG 49UN71006LB'ye daha yakınım gibi en azından kullanılan panel belli karma değil. WebOs olmasıda güzel. Sizin düşünceniz nedir?
Sony 49xh8596Herkese merhabalar. Şimdiden iyi bayramlar diliyorum. 50'' bir TV tavsiyesine ihtiyacım var. Bütçem 7K TL. Philips harici her markayı önerebilirsiniz. Saygılar, sevgiler.