lemon Çevrimdışı

lemon

Aktif Üye
31 Eki 2020
416
38
yzzze Çevrimdışı

yzzze 

Aktif Üye
30 Eki 2019
131
74

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yzzze yzzze, Winston

Soyledikleriniz çok güzel çok beğendim. Çok doğru söylüyorsunuz . Geçmiş yazılariniza baktım. Kizmissiniz yazmayı bırakmissiniz. Sizin gibi değerli insan hep yazmalı. Öyle cevap yazanları kaide değere bile almayınız. Öyle kişiler belli bir süreden sonra defolur gider. Hep burada olun yazın. Sizin gibi güzel insanlara ihtiyacımız var.

Arkadaşlar bu televizyon hakkında grundıg 50 GFU 7850 tv android bunun rem ve ram değerlerini biliyormusunuz ayrıca tavsiye edermisiniz

Son düzenleme:
W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,924

yzzze yzzze, Winston

Arkadaşlar bu televizyon hakkında grundıg 50 GFU 7850 tv android bunun rem ve ram değerlerini biliyormusunuz ayrıca tavsiye edermisiniz
Yerel firmalar android 9 kullanır hepsi
1,5 ram 8 depolama olur. Arçelik grubu da aynı. Bunların android de lisanslı olur

Ucuzsa alabilirsiniz. 50 inç leri bu grup diğerleri gibi Va kullanır.

Alirsanda micro dimming kapatirsin. Bu diğer markalarda olduğu gibi panelde ziplamalara neden olur. Bu kapatirsan titremesi geçer. Fiyat iyi ise alabilirsiniz

Az önce donanım da okudum. Gerçekten çok ilginç satıcı bunlar. Oraya yazan arkadaş TV almak istiyor. Oled i al diyorlar.o da haliyle yanma sorunu var. Ben oyun oynacagim. Günlük kullanımda çok oluyor benim diyor. Şuraya git yanmaya karşı garanti vs. Diyor. Kaplamalar. Yazan çocuk onlardan daha bilgili biri bence. Oledlerde günlük kullanım da yanma riski çok olur.
Oledlerde şu var LCD farklı oled e göre izleyeceksin. Statik görüntüden kacabildigin kadar kaçacaksın. Günlük kullanım olarak oled kullanılmaz LCD daha mantıklı olur

Son düzenleme:
W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,924
bide shiftdelete bu hem web sitesi hemde YouTube kanalları. Geçenlerde Philips 8505 modelini yorumluyor. Ona baktım. Resmen satıcılık yapıyor. Bir anlatıyor şu var bu var şöyle görüntü veriyor. Bu ne böyle adam resmen çakal bir satıcı TV incelemesi adı altında ürün pazarlıyor. Ben anlamıyorum. Video nün üzerine bu reklam içeriği yazısı koyulması lazım. Onu verenden. Onu sunandan ben olsam vergi alırım. Resmen ürün pazarlıyor

Hepsiburada 4500 tl uygunmudur bu tv için
Baktığın model 78xx modellerinin aynısı sadece android işletim sistemli olan modeli.

TV nizi modeminizi bağlarken 2,4 yerine 5 GHz le bağlayın. Bu bant 2,4 den daha iyidir. Video akisininizi daha iyi yapar.

bide shiftdelete bu hem web sitesi hemde YouTube kanalları. Geçenlerde Philips 8505 modelini yorumluyor. Ona baktım. Resmen satıcılık yapıyor. Bir anlatıyor şu var bu var şöyle görüntü veriyor. Bu ne böyle adam resmen çakal bir satıcı TV incelemesi adı altında ürün pazarlıyor. Ben anlamıyorum. Video nün üzerine bu reklam içeriği yazısı koyulması lazım. Onu verenden. Onu sunandan ben olsam vergi alırım. Resmen ürün pazarlıyor

Baktığın model 78xx modellerinin aynısı sadece android işletim sistemli olan modeli.

TV nizi modeminizi bağlarken 2,4 yerine 5 GHz le bağlayın. Bu bant 2,4 den daha iyidir. Video akisininizi daha iyi yapar.
Android 12 çıktığında 24,25,30,50,60 karelerde kullanıma SDR hdr formatlarda ayar yapmanıza olanak sağlayacak.
Mevcutta olan tüm smart karda dünya markalarida dahil. Bu imkanı vermiyor bize.
Yayın hdr ise hdr sinyalinde alınca TV donanım olarak yetersiz olduğu için soluk gösterir. Bu olması demek hdr yi SDR çevirebilecek olmamiz. TV nin gösterebileceği donanımı seçmemiz daha iyi sonuç verecek. Aynı şey kare içinde geçerli. Hareketler daha düzenli olur

Son düzenleme:
G Çevrimdışı

gurel

Yeni Üye
29 May 2018
29
54
hocam klavyenize sağlık, sizi dh'den de bilirim ve bu konudaki uzmanlığınıza şapka çıkarırım.fiyat performans olarak sizin hayal ettiğiniz şeyler ile bizim ulaşabildiğimiz arasında malesef çok fark var.teknik konulardaki bilgileriniz bizi baya aşıyor.biz düzenli kullanıcılar olarak (ki burada sözünü ettiklerim büyük ihtimalle çoğunluğun istekleri olduğunu düşünüyorum) farz-ı mahal 3000 liraya en iyi seçenekler şunlar 5000 liraya şunlar 8000 liraya şunlar gibi tavsiyeler bekliyoruz.sizin gibi bu konuda uzman ve bilgi sahibi biri için baya yavan bir istek ama sonuçta maç izlerken topun şaftı kaydımı hanım master şefi izlerken her açıdan izleyebiliyor mu film veya dizi izlerken anlamsız göz yoran pikselleşmeler falan var mı gibi endişelerimiz var.çoğunluğun amacı all in one bir tv'ye sahip olmak fakat bahsettiğiniz gibi şu anda bize sunulan teknoloji verdiğimiz paralara göre çok dandik, o yüzden daha somutlaştırılmış ve elle tutulur tavsiyelere ihtiyacımız var.sizin teknik açıdan bilgilerinizden hepimiz faydalanıyoruz ama biraz daha seviyeyi düşük tutarak tavsiyelerinizi alırsak daha çok kişinin faydalanacağına inanıyorum.sürç-ü lisan etti isem aff ola
albanez albanez

G Çevrimdışı

gezgin_ 

Aktif Üye
27 Ara 2017
191
46
regal 32 r654hc al geç hatta lg phlips

regali kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim
bu tv yı alma asamasındayım regal r654hc i epey .com da bu tv için hdr yok birde yenıleme hızı 400 ama regal kendı sıtesınde hdr var ve yenıleme hızı 800 dıyor bu farklılık neden ? kod aynı ama bilgiler farklı, ınternetten alacagım farklı bır tv gelmesın

lemon Çevrimdışı

lemon

Aktif Üye
31 Eki 2020
416
38
bu tv yı alma asamasındayım regal r654hc i epey .com da bu tv için hdr yok birde yenıleme hızı 400 ama regal kendı sıtesınde hdr var ve yenıleme hızı 800 dıyor bu farklılık neden ? kod aynı ama bilgiler farklı, ınternetten alacagım farklı bır tv gelmesın

IMG_20210716_221006.jpg
IMG_20210523_101015.jpg
IMG_20210523_100919.jpg
IMG_20210523_100554.jpg
IMG_20210523_100547.jpg
IMG_20210520_004258773873d2936dc4b8.jpg

izlenen videonun desteği neyse ona göre kendisi direkt geçiş yapıyor ve çok başarılı
mesela vdeolarda
doğal hdr doğal hlg yazılarına dikkat edin hdr renk ve detayları çok güzel

G Çevrimdışı

gezgin_ 

Aktif Üye
27 Ara 2017
191
46
IMG_20210716_221006.jpg
IMG_20210523_101015.jpg
IMG_20210523_100919.jpg
IMG_20210523_100554.jpg
IMG_20210523_100547.jpg
IMG_20210520_004258773873d2936dc4b8.jpg

izlenen videonun desteği neyse ona göre kendisi direkt geçiş yapıyor ve çok başarılı
mesela vdeolarda
doğal hdr doğal hlg yazılarına dikkat edin hdr renk ve detayları çok güzel
cevap için tsk ederım , bn bu kod la regal tv i her hangı bır sıteden alsam bu tv gelır ozaman , 3 yıl garantili değil mi bu tv tsk ederim.

lemon Çevrimdışı

lemon

Aktif Üye
31 Eki 2020
416
38
cevap için tsk ederım , bn bu kod la regal tv i her hangı bır sıteden alsam bu tv gelır ozaman , 3 yıl garantili değil mi bu tv tsk ederim.
aynnen ben size amazonu tavsiye ederim

aynnen ben size amazonu tavsiye ederim

ben bunu da aldım bir büyüğü bu da çok güzel sadece seste biraz cızırtı var ama benim için o kadar önemli değil

sesteki cızırtı ayarlarda bası kapatınca düzeldi gayet prüzsüz

Son düzenleme:
N Çevrimdışı

Nuri Şafak

Yeni Üye
10 Tem 2021
19
58
Yeni aldığım Philips 58pus8505 tv mva paneli ile çok güzel bir görüntüye sahip. android sistemi de gayet iyi çalışıyor. Yine yeni aldığım Vestel 43f8500 tv Hkc va panel ile güzel bir görüntüye sahip.paneli 1-2 mm çerçevenin içinde ileri geri hareket ediyor ilginç geldi bana. Ancak serviste de ciddi sıkıntı var. Vestel 43 F 8500 televizyonu kurmak için gelen Konya Ereğli Vestel servis çalışanı iki görevli tv yi kurup gittiler. Tv yi düzelteyim diye kaldırınca ayağın boşta sallandığını fark ettim. Vidaları tam sıkmamışlar herhalde sıkayım diye tornavida ile sıkmaya çalıştım olmadı. Vidanın birini söktüm yarıya kadar pasolu vidayı görünce sıkmak mümkün değil. Vestel’e yanlış vida koymuş diye saydırırken kullanma klavuzuna bakayım dedim. 4 vida yarı pasolu ayak arka kapağı için, 4 vida tam pasolu ayak alttan montaj için koyulduğunu gördüm. Bir servis elemanı alta takılacak vidaları arka kapağa, arka kapağa takılacak vidaları alta takıp tv ayağını öyle sallanır vaziyette teslim eder gider mi? Yanlışlıkla tv ye yandan dokunsan tv yere düşüp kırılacak. Arka vidaları çok sıkmışlar açamadım alttaki vidalara pul koydum. Zaman içinde sıkılmasın diye yarı pasolu vida kullanılması gereken ancak servisin yanlış olarak tam pasolu vidaları kullanarak çok sıktıkları ayak arka kapağı çatlıyacak. Düzeltmek için bu acemileri geri çağırmadım. Gelip düzelteceğiz diye tv ye bir şey yapmasınlar diye. Tabii birde bu ortamda bu gençler işveren ile sıkıntı yaşamasınlar dedim.

B Çevrimdışı

boeasy

Yeni Üye
16 Tem 2021
18
27
2017 yılında aldığım görüntü olarak memnun olduğum Vestel TV'nin panelinin LG olduğunu öğrendim. TV Full HD bir tv ben 4K HDR özellikli bir TV almak istiyorum. Vestel 50UA9600 veya 50UA9800 serisi sipariş vermeyi düşünüyorum okuduğum kadarıyla panelleri panda panelmiş. Merak ettiğim FULL HD - IPS LG panel mi daha iyi görüntü verir yoksa 4K VA panda panel bir tv mi? Bütçem 4.5 bin TL civarında 4K HDR özellikli görüntü kalitesi paneli iyi ve ses özellikleri iyi tv önerisi istiyorum. Şuan ki Tv'de android box kullanıyorum. Genelde iptv maç ve netflix YouTube takılıyorum. Çok nadir haber dizi izlerim. O yüzden forumda dendiği gibi iyi bir panelli tv + android box tercihim olabilir. Yardımınız için teşekkürler.

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,924

2017 yılında aldığım görüntü olarak memnun olduğum Vestel TV'nin panelinin LG olduğunu öğrendim. TV Full HD bir tv ben 4K HDR özellikli bir TV almak istiyorum. Vestel 50UA9600 veya 50UA9800 serisi sipariş vermeyi düşünüyorum okuduğum kadarıyla panelleri panda panelmiş. Merak ettiğim FULL HD - IPS LG panel mi daha iyi görüntü verir yoksa 4K VA panda panel bir tv mi? Bütçem 4.5 bin TL civarında 4K HDR özellikli görüntü kalitesi paneli iyi ve ses özellikleri iyi tv önerisi istiyorum. Şuan ki Tv'de android box kullanıyorum. Genelde iptv maç ve netflix YouTube takılıyorum. Çok nadir haber dizi izlerim. O yüzden forumda dendiği gibi iyi bir panelli tv + android box tercihim olabilir. Yardımınız için teşekkürler.
Hdr baktığın yada bakacağın modeller sadece reklam amaçlıdır. Sana ilk olarak elindeki TV den memnunsan niye memnun olacağın şüpheli bir giriş seviyelerine tekrar bakıyorsun.
İzleme alışkanlığın IPTV gibi düşük çözünürlüklü yayınlar. TV box da Netflix i düşük kalite verir. Lisanssizsa. 4k modeller sadece 4k yayın olursa başarılı olur. 480,720,1080 çözünürlükte yayınlar var. 4k TV sana bişey sunmaz. Aynı görüntüyü alacaksınız.

lemon Çevrimdışı

lemon

Aktif Üye
31 Eki 2020
416
38
4800 den 4200 e düştü şuan dip fiyat baya araştırdım yorumlar incelemer beğenmeyen yoktavsiye ederim

Geri
Üst Alt