Adem bey sizi netten yeni tanıdım halbuki formunuza uzun zamandır üyeymişim siz bana yardımcı olursanız içim rahat edecek

75p615 alınır mı? Sizin yorumunuz benim için çok önemli
Şahsen ben almam.
Almamam için kişisel çok nedenim var.
Her şeyi geçtim 50hz tv. Sonra TCL olması demek, en ufak sorun yaşadığımda muhatap bulma konusunda ciddi sorunlarım olacak demektir. Her zaman eleştirdiğim üzere şu döngü beni rahatsız ediyor;
Üreten TCL
Getiren BİLKOM
Servis Desteği Sunan HTS
Yetkili Servis XTEKNİK
Eve gelen KAZIM USTA
Sorun yaşadığımda şu oluyor;
Ben Kazım ustaya söylüyorum, kazım usta servis sahibine, servis sahibi hts'ye, hts Bilkom'a, bilomj ise TCL ye yazıyor yurt dışına.
Sonrca cevap TCL yani yurt dışından Bilkom'a, sonra hts, sonra servis, sonra kazım usta en son bana geliyor.
Tüm bu durum için ben yaklaşık bir ay beklemek durumunda kalıyorum.
Kesinlikle abartmıyorum zira şu an canlı canlı bu sorunu halen yaşıyoruz, sevgili Okan Kılınç'ın sorununu video yaptım yayınladım, aylardır basit bir değişim kararını alamıyor yukarıda saydığım o kalabalık yetkililer grubu.
Yani hem teknik hem de satış sonrası hizmet kalitesi anlamında asla tercih etmeyeceğim markadır TCL
İleride durumu düzeltirlerse neden olmasın.
Ayrıca LG SAMSUNG SONY PHILIPS ile kıyaslandığında bana alternatif bir şey vermeli ki ben tercih edeyim, bana bu 4 markada zaten olan şeyleri (Dertleri dahil) bir de değişiklik olsun diye TCL de deneyimleyerek ne kazanacağım ki?