V Çevrimdışı

valyrian

Yeni Üye
23 Şub 2019
17
35
N11 de tcl 75p615 marka model tv nasıl arkadaşlar. Nette tam Bi tavsiye bulamadım 8250 TL ye geliyor tavsiye eder misiniz?

ronnie james dio Çevrimdışı

ronnie james dio

Aktif Üye
14 Haz 2021
147
56
selam ahali,

şöyle 3500-4000 aralığında 55 inç onvo tv ler var. alınır mı bunlar? sorunsuz tv markası yok anasını satayım. çuvalla para verip sorun yaşayacağıma az para verip sorun yaşamak daha mantıklı geliyor.

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
2,263
N11 de tcl 75p615 marka model tv nasıl arkadaşlar. Nette tam Bi tavsiye bulamadım 8250 TL ye geliyor tavsiye eder misiniz?
Tcl giriş seviyesi 2020 model p615 serisi. Büyük ekranlarda 60 hz panellerde sorun yaşarsınız. Harekette , homojenligi vs. Ebat kucultmeniz daha iyi olur.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

selam ahali,

şöyle 3500-4000 aralığında 55 inç onvo tv ler var. alınır mı bunlar? sorunsuz tv markası yok anasını satayım. çuvalla para verip sorun yaşayacağıma az para verip sorun yaşamak daha mantıklı geliyor.
Doğru diyorsunuz. Bı de kişiye göre değişir, beklentilere göre . İnternetten çoğu insan yayın izlemeye başladi. İnternet yayınları genelde düşük kalitede. Markalarda şişiriyor TV özelliklerini. Hdr. Yükseltme vs vs. Beklentileri yükseltiyor.
Onvo dijitsu vs. Değilde servisi olan yerlilerden alman daha iyi olur. Vestel grubu Grundig grubu.

ronnie james dio Çevrimdışı

ronnie james dio

Aktif Üye
14 Haz 2021
147
56
Tcl giriş seviyesi 2020 model p615 serisi. Büyük ekranlarda 60 hz panellerde sorun yaşarsınız. Harekette , homojenligi vs. Ebat kucultmeniz daha iyi olur.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Doğru diyorsunuz. Bı de kişiye göre değişir, beklentilere göre . İnternetten çoğu insan yayın izlemeye başladi. İnternet yayınları genelde düşük kalitede. Markalarda şişiriyor TV özelliklerini. Hdr. Yükseltme vs vs. Beklentileri yükseltiyor.
Onvo dijitsu vs. Değilde servisi olan yerlilerden alman daha iyi olur. Vestel grubu Grundig grubu.

vestel'de alınmaz ya.

V Çevrimdışı

valyrian

Yeni Üye
23 Şub 2019
17
35
W Winston

Seninle pek ilgilenemedik, sayfadaki ve konudaki desteğin için özel olarak teşekkür ediyorum :ok

Dahil olmasam da uzaktan bakıyorum yorumlara, yapıcı, yardımcı, tarafsız. Ellerin dert görmesin.
Adem bey sizi netten yeni tanıdım halbuki formunuza uzun zamandır üyeymişim siz bana yardımcı olursanız içim rahat edecek :) 75p615 alınır mı? Sizin yorumunuz benim için çok önemli

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,244
52
Adem bey sizi netten yeni tanıdım halbuki formunuza uzun zamandır üyeymişim siz bana yardımcı olursanız içim rahat edecek :) 75p615 alınır mı? Sizin yorumunuz benim için çok önemli
Şahsen ben almam.
Almamam için kişisel çok nedenim var.

Her şeyi geçtim 50hz tv. Sonra TCL olması demek, en ufak sorun yaşadığımda muhatap bulma konusunda ciddi sorunlarım olacak demektir. Her zaman eleştirdiğim üzere şu döngü beni rahatsız ediyor;

Üreten TCL
Getiren BİLKOM
Servis Desteği Sunan HTS
Yetkili Servis XTEKNİK
Eve gelen KAZIM USTA

Sorun yaşadığımda şu oluyor;

Ben Kazım ustaya söylüyorum, kazım usta servis sahibine, servis sahibi hts'ye, hts Bilkom'a, bilomj ise TCL ye yazıyor yurt dışına.

Sonrca cevap TCL yani yurt dışından Bilkom'a, sonra hts, sonra servis, sonra kazım usta en son bana geliyor.

Tüm bu durum için ben yaklaşık bir ay beklemek durumunda kalıyorum.

Kesinlikle abartmıyorum zira şu an canlı canlı bu sorunu halen yaşıyoruz, sevgili Okan Kılınç'ın sorununu video yaptım yayınladım, aylardır basit bir değişim kararını alamıyor yukarıda saydığım o kalabalık yetkililer grubu.

Yani hem teknik hem de satış sonrası hizmet kalitesi anlamında asla tercih etmeyeceğim markadır TCL

İleride durumu düzeltirlerse neden olmasın.

Ayrıca LG SAMSUNG SONY PHILIPS ile kıyaslandığında bana alternatif bir şey vermeli ki ben tercih edeyim, bana bu 4 markada zaten olan şeyleri (Dertleri dahil) bir de değişiklik olsun diye TCL de deneyimleyerek ne kazanacağım ki?

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
2,263
Ülkemizde aynı zamanda dünyada da aynı Va panellere müşterilerin ilgisi artı. Bu sadece müşteri olarak değilde Çinli firmaların üretimi genelde Va olduğu için. IPS panel kullanmak zordur. İyi donanım ister. İyi işçilik. İyi arka aydınlatma.
Aslında Va kardan çok hızlı paneldir.renk doğruluğu.

Geri
Üst Alt