Pus8505 çok sorun okumak TV berbat yada kötü anlamına gelmez. Görüntüde. Zaten şikayetlerin %90 ni boş. Yok optik girişe ses sistemi bağladım. Çalışmıyor. Çalışır ayarlardan açması lazım. Yok ambilight şu modda çalışmadı. Diğer modlarda çalıştır. 65 inç aldım ışık sızması var. IPS panel o boyut. Işık sızma yaşarsın direk ledlerde. Vs. Vs.Merhabalar bi süredir tv arayışındayım 2 ay sonra düğünüm var tvyi artık almak istiyorum 2 model arasında kaldım
Philips 85pus8505
Toshiba 50ua2063dt
Philips pus8505 donanım farkı öne çıkıyor ama şikayet ve servis sorunu çok diye okudum hep. Yardımcı olabilir misiniz ?
Philips in 50 inç. Kullanılabilir bir model piyasadakiler arasında. Donanım olarak fazla farkı yok. Yazılımsal farkları var. Tipik Va panel kontrastı iyi. Tam karşıdan izlersen performans alabilirsiniz. Yandan izlemede parlaklığı düşer. Buda Va matris dosemesinden dolayı. Çok normal. Görüş aci filtresi bu segmentlerde kimse kullanmaz. Zaten.
Bide görüntü olarak şunu diyebiliriz, iyi bir kontrast ama bunun yan etkisi harekette bulanıklık demektir. Bu tüm markalar için geçerlidir. Philips motion iyi. Diğerlerine göre. Yanı genel olarak bu model. Samsung, LG. Sony. Segmentteki onların modelleriyle. Aynı kalitede olup eksiği yoktur. Hatta hareketi daha iyi işler.