Ben de sizlere mutlu huzurlu bir bayram diliyorum çok naziksiniz ?Hocam klasik ev kullanımı. Futbol, haftasonları biraz dizi, film. Bu arada hayırlı bayramlar dilerim size ve ailenize.
Kişisel fikrimdir ki 58'' panel alınmaz kardeşim. EN azından ben almam.Grundig 65geu7830 nasıl bilirsiniz hocam?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
58ul2063dt veya 4499 TL ye Toshiba
Ahahahahahaha beni bitiren burası olduSSH hakkında son videonda belirttiğin gibi yetkili servise baktım adamın dükkan kücücük yoldaki elektrikci...
Öncelikle yanıtın için çok teşekkürler abi. tabi elektrikciye lafım yok ama dükkan maks 25 m2 normalde uydu satan içeride televizyon olmayan bir dükkan, bundan dolayı yazdım. Ben nasıl güvenebilirim yani..?Ahahahahahaha beni bitiren burası oldu
Şimdi abi o esnaf dostumuza saygımız sonsuz o ayrı konu. Emekçi kardeşimize can kurban lakin bazı konular var ki firmanın vizyonunu gösterir bize.
Bu TCL markası Ülkemize girdiği ilk günden beri ADEM HELVACI diyor ki ''Kardeşim elalemin önceden hazırlanmış servis ağı ile bu iş olmaz''
Yahu bunlar önüne gelenle anlaşma yapıp ''Taaaam yaaaaa ganga, seni mi gıracağız, senin markayı da diğerlerinin aynızı zıgışdırıveririz'' mantığından başka bir şey değil.
Ne münasebet yahu?
Ben neden aynı anda X Y Z markalarının servisi olan bir işletmenin gönlü oluynca ve diğer markalar ile işi bitince sıra geli,p benimle ilgilenmesini kabul edeyim ki?
Ayrıca bu adamlar bu ülkeye geleli bir sene oldu. Sorun kendilerine bakayım insanların evlerine YETKİLİ diye yolladıkları bir servisleri kaç kere eğitim toplantısına almışlar.
Tamam şimdi kimse demesin bana pandemi mandemi, Bizim de toplantılarımız var, gerekli koşullar oluşturulduğunda istendiğinde yapılabiliyor toplantılar.
Kaç kere uzaktan eğitim verip ürünleri tanıtmışlar onu sorun bakalım bu muhteremlere
Neyse , sizin konunuz ile ilgisiz kısımlara girdim.
Bunları yazmamdaki amaç tereddütlerimin sebebini anlayabilmeniz aslında.
Yukarıda diğer kardeşimize yazdığım gibi şu an elimizdeki sağlam pabuç SONY ne yazık ki.
Phılıps ciddi bir gereksiz macera ve bu markanın yönetimi kesinlikle ülkemiz insanı üzerinden para kazanmamalı. Taaa ki akıllarını başlarına toplayana kadar.
LG desen aynı lacivert neredeyse.
En iyisi sen içine sinen 3 Sony model yaz onları değerlendirelim ne dersin?
Öncelikle yanıtın için çok teşekkürler abi. tabi elektrikciye lafım yok ama dükkan maks 25 m2 normalde uydu satan içeride televizyon olmayan bir dükkan, bundan dolayı yazdım. Ben nasıl güvenebilirim yani..?
Neyse abi Sony benimde aklıma yatan Philips falan bi bozulsa/bozuk cıksa uğraşanları gördükce üzülüyorum ki amblight sevdamdan vazgeccem :(
Sony olarak markada 7 bin civarlarında 55'' olarak tek televizyon bulabildim. daha önce yazdığım SONY KD-55XH8196. IPS, D-LED, Delby vision, Android falan her şey var yani. Tek aklıma takılan ışık kapatıp hadi film izleyim diyince siyahlar.. nasıl durur gidip bi mağazada iyice bakmam lazım.
İnternette 6.7 k fiyatlara kadar inmiş ama güvenemiyorum, niye başka yer +7 bin iken burada böyle..? Ekim de düğünüm var, Eylüle kadar takibe aldım düşmesini bekleyeceğim ki daha Mayıs ayında 6k lara kadar inmiş.
Senin önerin ve tavsiyeni her türlü dinlerim abi, benim için önemli. Teşekkürler. (önerine göre 49'' de değerlendirebilirim ama 55'' bi başka )
Hangisiymiş o ,link ver bana ,göremem başka türlü