Ben de sizlere mutlu huzurlu bir bayram diliyorum çok naziksiniz ?
TV önerisi konusunda büyük sıkıntımız var o da hiç bir marka ve firmaya tam anlamı ile güvenemiyoruz
Marka=TV önünde yazan
Firma= O markayı üreten
Bunu bilerek vurguladım zira Vestel Regal Seg Finlux Hılevel Tpshiba Kvc vs vs vs vs bir sürü MARKA olmasına rağmen arkasında FİRMA malum zorlu holding yani Vestel ticaret A.Ş.. Kalitesi ve anlayışı belli
LG ile PHILIPS ayrı ayrı markalar olmasına rağmen SSH konusunda tepede aynı merkezde birleşirler o yüzden ikisine de güvenimiz yok
TCL bir marka ama o tam bir tarhana çorbası, arkasında güvence olarak bilkom, ssh olarak HTS diye bir şirket olsa da temel anlamda adam gibi muhatabınız neredeyse YOK diyebilirim.
SAMSUNG elimizdeki en etkili silahtı eskiden fakat son bir yıldır afedersiniz tamamen sıçtı batırdılar diyebilirim.
Diğer birçok alt marka var girmiyorum dahi o toplara.
Kala kala elimizde benim aslında geçmişte eleştirdiğim, ancak bu günün koşullarında güvenli liman olan SONY kaldı.
Eskiden SONY markasına alternatif olarak özellikle Quantum panel ile üretilen Samsung ürünleri ön plana çıkartırdım.
Şu an ise hem ürün donanımı hem de SSH konusundaki bazı takındırkları tavırlar nedeniyle mesafe koymuş durumdayım kişisel olarak.
Özellikle Diyarbakırdaki arkadaşımıza yaptıklarından sonra iyice topa tutmuştum Samsun'u şu video ile.
Diyeceğim o ki, bütçe biraz elimizi kolumuzu bağlasa da alternatif yollar ile çözüm bulunabilir.
Mesel asize kullanım alanını sormamdaki amaç, izleme açınız ve mesafenizi öğrenebilmek için di.
Şöyle ki; ''Kaliteden ödün vermek yerine ekran boyutundan mı ödün versek acaba?'' düşüncesi.
Yani ''55 yerine 49 alsak da SONY mi alsak acaba?'' anlamında