JusThEnd
Aktif Üye
- 22 Tem 2021
- 69
- 29
Vestel, Arçelik/BEKO, Grundig tv ler nasıl abi hiç deneyimin oldu mu? Sen bunları paylaşınca OLED olmayacaksa Direct Led, IPS en uygunu alayım yanına + android box alayım diyorum. Marka seciminde de diyorum teknik servis ve SSH e bakayım sadece, bunda da anladığım kadar Vestel, Arçelik/Beko ve Sony cıkıyor.Sol üstteki eskilerden bir emektar. LG 49LB620 Sağ üstteki de LG 49UB852
İkisi de ıps ama birisi fhd diğeri uhd
Demek ki neymiş? Her ıps de ıps değilmiş
Demek ki neymiş? Sırf birisi burada ''Git VA al '' dedi diye va almak veya VA alma dedi diye VA almamak doğru karar değilmiş?
Bizdeki en büyük hata, verilen tavsiyelerin altına ''Ben böyle yazdım ama bu tavsiyenin altında zibilyon tane değişken var'' diye yazmamak oluyor.
Bende şu an kadrajda olmayan, sol tarafta 55KU7500 var, Kesinlikle curved tv sevmem fakat bu tv nin paneli özelikle yansıtıcı katman anlamınd ainanılmaz başarılı.
Bir ara sizler için yine bir kısa video çekmeyi düşünüyorum bu sefer aynı tv lerin markalarını modellerini ve panel özelliklerini söyleyeceğim, o esnada Samsung tv nin paneline bakarsın, mesela ışığı yansıtma konusunda ne derece etkili olduğunu görebilirsin.
VA panel ama VA nın cengaveri örneğin ;)
Hatta durun belki o viedoyu bu gün çeker yayınlarım sizler için