Önce alıntı yaptığım yerden başlayayım. Ben söylesem de durum hep değişiyor o nedenle anlamı kalmıyor.
Örnek olarak sol üstte beğendiğiniz tv benim uzun zaman oturma odamda kullandığım televizyondu.
Hatta ben Winter İs Coming efsanesini o tv de başlayıp bitirdim. O nedenle mesela o dizinin final bölümünde o tv den nefret ettim, sebeplerini geçmişte açıklamıştım
Salonumda 55U7763 Toshiba kullanıyorum ama satılığa çıkarttım, yerine Samsung 55KU7500 koyuacağım, 55 amsung yerine de test için başka tv alacağım.
Bu durumda kimseye ''ben de vimde şunu kullanıyorum'' diyemiyorum zira bendeki elektrikli ev aletleri hep sizler adına satın alınmış, bir sonrakini alabilmek adına takribi 6 ay veya bilemedin duruma ve ürüne göre 1-2 sene kullanılıp satılmış ürünler oluyor.
mesela beni ıslak odunla dövseler, REGAl denen bu lanet olası bulaşık makinesini ASLA kullanmaya devam etmeyeceğim evimde ki dah ayeni satın almıştım onu.
İlk sırada bulaşık, ikinci sırada ise çamaşır makinesi var kesinlikle değiştireceğim YİNE.
Peki ben ne yapmış oldum?
Birçok mecrada olanlar gibi mağazada karşıdan bakıp şeklüne şüklüne aşık olup nasılsa parası cebinden çıkmıyor olmanın verdiği rahatlıkla abuk sabuk ürünler insanlara önermemek adına elimi taşın altına koymuş oldum.
Alıp sattığım her üründe ben cebimden para ödüyor olsam da, Eğer bir işi yapacaksak, ADAMSAK adam gibi yapmalıyız ya da yapıyormuş gibi ortada dolanmamalıyız diye düşünüyorum.
Yatak odamda diğer nefret ürün olan Telefox var her 3 günde bir kanal listesi silen o lanet Awox üretimi tv lerden
Bütün kanal listesini silip sadece
1-FOX
2-NTV
3-DMAX
4-TLC
bıraktım çünkü başka kanal izlemem. Hah şimdi karıştır da gör bakalım dedim yerinden kıpırdayamıyor maymuna döndü tv
Mutfağımda Vestel MB9X anakartlı televizyonumuz var.
Misafir odasında Samsung 40D5000 var eskilerden bir canavardır kendisi.
Çalışma odamda birçok marka var zaten testte biliyorsunuz.
Gelelim diğer hususlara.
LG den UN UM7 serisine ASLA para verdirtme taraftarı olmadım
SAMSUNG dan TU7 serisine ASLA para verdirtme taraftarı olmadım
8196 bize rüştünü ispat etmiş modeldir ona onay verilir diye düşünüyorum.