Teşekkürler Adem hocamİçerdiği özellikler bakımından alınır.
Özellikle ekran boyutu + çözünürlük olarak bakarsak görüntü kalitesi sizi şaşırtacaktır.
Teşekkürler Adem hocamİçerdiği özellikler bakımından alınır.
Özellikle ekran boyutu + çözünürlük olarak bakarsak görüntü kalitesi sizi şaşırtacaktır.
Adem usteya ek olarak birkaç şey ekleyeyim. hdr, hdr+, dolby vision bu hdr formatları olan TV ler bile gösteremez. Hdr yi. Sadece reklam amaçlı yapılmaktadır. Modelin iyi kacirdigin bişey değil.Konunun dışına çıkmak istemem fakat cahillik işte hdr, hdr+, dolby vision gibi görüntü özelliği olmayan bir tv ye bu özelliklerin olduğu tv box alınsa bu özellikler tv box çalışırken kullanılır mı ? kusura bakmayın biraz yabancı kaldım bu özelliklere tv bu arada 40ua9300
Bu model Samsung oteller için çıkartıgı model. Adem ustanin dediği gibi görüntü okey. Ama otel TV olduğu için. Uygulamalar vs. Kısıtlamalar var bu modelde.Merhaba,
Link attığım televizyon sizce alınır mı? Youtube ve iptv yeterli bana.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Abi eskiden karışıktı, şimdi karmakarışıkAdem Helvacı abi vestel hangi modeli suan IPS ve D-led panel çıkar. Videolarında izledim U serileri karışık karışık geliyormuş.. Şuan için en gözüne çarpan model hangisi Vestel de veya Grundig?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
65u9400 dikkatimi çekiyor ama ekran cok büyük 55 inç i de satan yok ve paneller karıştırılmış galiba artık
güncelMerhaba, ben 4k ve tercihen market olması sebebi ile android bir tv bakıyordum. İncelediğim teknik özellikler veya gezdiğimde gördüğüm de maksimum 4000 TL içinde seçtiğim ürünü aşağıda bilgilerinize sunarım. Bu televizyon için bilginiz dahilinde öneriniz ne olur?
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.marka bir televizyonu kendime uygun gördüm.
Bugün Metro markette gezerkenZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.marka bir televizyon gördüm. Android sürümüne baktığımda Grundig ile aynı olduğunu ama arayüzünün farklı marketinin farklı olduğunu gördüm. Aynı marketi farklı bir arayüzde mi sunuyorlar yoksa farklı bir market mi anlayamadım. Tabi bunlar farklı sorunlarda yaratır mı bilemedim.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.için ödeme sayfasına bile geldim fakat aynı fiyata 55inç bir televizyon alma fikride oldukça cazip geldi.
Teknosa'daZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.marka farklı TV'lere baktım görüntü kalitesi güzeldi.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.markası için bugün bir tek metroda o televizyonu gördüm yine görüntüsü iyiydi yani yanında ki Dijitsudan çok çok daha iyi gibiydi. Televizyon konusunda anlayacağınız üzere çok fazla kararsız kaldım. Sizler ne önerir hangi yoldan gitmemi tavsiye edersiniz.
Axen TV:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Pekk. Bu ürün sunny nin.güncel
Evet hocam ama televizyon yada marka konusunda gerçekten hiç bir bilgim yok. 25 yaşındayım eve çıktım ilk televizyonumu alıcam ondan belkide bu kadar telaş yaptım. Yardımcı olursanız çok minnettar olurum. 4000 liraya Toshiba televizyonlarda gördüm eğer tavsiyeniz olursa onlarada bakabilirim.Pekk. Bu ürün sunny nin.
Toshiba olur. Al. Yeni evleniyorsun bu TV size yeterli gelir bence. Daha sonra oled e geçersin. Bu şekilde al kurtul. Evin eksiği çoktur. Kendini fazla meşgul etme. Sana tüm kalbimle mutluluklar dilerimEvet hocam ama televizyon yada marka konusunda gerçekten hiç bir bilgim yok. 25 yaşındayım eve çıktım ilk televizyonumu alıcam ondan belkide bu kadar telaş yaptım. Yardımcı olursanız çok minnettar olurum. 4000 liraya Toshiba televizyonlarda gördüm eğer tavsiyeniz olursa onlarada bakabilirim.
İstediğim özellikler: Android, 4k olması
Çok teşekkür ederim çok mutlu ettiniz. Sunny televizyondan vazgeçtim peki Toshiba ve Grundig arasında nasıl bir seçim yapabilirim ? Tavsiyeniz olacak bir model var mı?TV yi gör bence.android e kapılıp TV alınmaz. Kullandığı android de lisanssız. Belli süre sonra sıkıntıda çıkarır. Sunny zaten başlı başına sorun.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Toshiba olur. Al. Yeni evleniyorsun bu TV size yeterli gelir bence. Daha sonra oled e geçersin. Bu şekilde al kurtul. Evin eksiği çoktur. Kendini fazla meşgul etme. Sana tüm kalbimle mutluluklar dilerim
Vestel ve Grundig grubundan modellerinden istediğiniz modeli alabilirsiniz. Fiyatı uygun birşey olsun.Çok teşekkür ederim çok mutlu ettiniz. Sunny televizyondan vazgeçtim peki Toshiba ve Grundig arasında nasıl bir seçim yapabilirim ? Tavsiyeniz olacak bir model var mı?
Grundig baktığım televizyon aşağıda, sepete ekleyince fiyatı 3650 TL oluyor.
Vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim.Vestel ve Grundig grubundan modellerinden istediğiniz modeli alabilirsiniz. Fiyatı uygun birşey olsun.
Çok iyi. Kuro kaç inçkonuyu takip ediyorum arkadaşlar. Bende philips 50pus8505 önereyim dedim naçizane.
Bu arada aynı modelin 58" olanını ve pioner 5090 kuro kullanıyorum. ?
50 inch. bugün güvenilir birisini bulsam 2009 üretimi demem 60" olanı anında satın alırım. Ama satan da cihazın değerini bilince fiyatı çok yukarı çekiyor ?Çok iyi. Kuro kaç inç
Tonat foruma katıl herzaman. Senin gibi biri olması çok iyi. İnşallah ucuz yollu 6090 modelini bulursun.50 inch. bugün güvenilir birisini bulsam 2009 üretimi demem 60" olanı anında satın alırım. Ama satan da cihazın değerini bilince fiyatı çok yukarı çekiyor ?