W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,924
Konunun dışına çıkmak istemem fakat cahillik işte :) hdr, hdr+, dolby vision gibi görüntü özelliği olmayan bir tv ye bu özelliklerin olduğu tv box alınsa bu özellikler tv box çalışırken kullanılır mı ? kusura bakmayın biraz yabancı kaldım bu özelliklere tv bu arada 40ua9300
Adem usteya ek olarak birkaç şey ekleyeyim. hdr, hdr+, dolby vision bu hdr formatları olan TV ler bile gösteremez. Hdr yi. Sadece reklam amaçlı yapılmaktadır. Modelin iyi kacirdigin bişey değil.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

TV box alırsan. Onlarda olduğu gibi hdr modlarinda soluk bir yayın izlersin.
Bir TV hdr gösterebilmesi için o verileri gösterebilmesi için. İyi bir bölgesel karartmaya ve iyi bir parlaklık.degerlerine ulaşması lazım.

Merhaba,

Link attığım televizyon sizce alınır mı? Youtube ve iptv yeterli bana.

Bu model Samsung oteller için çıkartıgı model. Adem ustanin dediği gibi görüntü okey. Ama otel TV olduğu için. Uygulamalar vs. Kısıtlamalar var bu modelde.

Son düzenleme:
Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Adem Helvacı Adem Helvacı abi vestel hangi modeli suan IPS ve D-led panel çıkar. Videolarında izledim U serileri karışık karışık geliyormuş.. Şuan için en gözüne çarpan model hangisi Vestel de veya Grundig?

65u9400 dikkatimi çekiyor ama ekran cok büyük 55 inç i de satan yok ve paneller karıştırılmış galiba artık
Abi eskiden karışıktı, şimdi karmakarışık :kiskis

P Çevrimdışı

Pekkk

Yeni Üye
23 Tem 2021
11
28
Merhaba, ben 4k ve tercihen market olması sebebi ile android bir tv bakıyordum. İncelediğim teknik özellikler veya gezdiğimde gördüğüm de maksimum 4000 TL içinde seçtiğim ürünü aşağıda bilgilerinize sunarım. Bu televizyon için bilginiz dahilinde öneriniz ne olur?

marka bir televizyonu kendime uygun gördüm.

Bugün Metro markette gezerken marka bir televizyon gördüm. Android sürümüne baktığımda Grundig ile aynı olduğunu ama arayüzünün farklı marketinin farklı olduğunu gördüm. Aynı marketi farklı bir arayüzde mi sunuyorlar yoksa farklı bir market mi anlayamadım. Tabi bunlar farklı sorunlarda yaratır mı bilemedim. için ödeme sayfasına bile geldim fakat aynı fiyata 55inç bir televizyon alma fikride oldukça cazip geldi.

Teknosa'da marka farklı TV'lere baktım görüntü kalitesi güzeldi. markası için bugün bir tek metroda o televizyonu gördüm yine görüntüsü iyiydi yani yanında ki Dijitsudan çok çok daha iyi gibiydi. Televizyon konusunda anlayacağınız üzere çok fazla kararsız kaldım. Sizler ne önerir hangi yoldan gitmemi tavsiye edersiniz.

Axen TV:
güncel

P Çevrimdışı

Pekkk

Yeni Üye
23 Tem 2021
11
28
Pekk. Bu ürün sunny nin.
Evet hocam ama televizyon yada marka konusunda gerçekten hiç bir bilgim yok. 25 yaşındayım eve çıktım ilk televizyonumu alıcam ondan belkide bu kadar telaş yaptım. Yardımcı olursanız çok minnettar olurum. 4000 liraya Toshiba televizyonlarda gördüm eğer tavsiyeniz olursa onlarada bakabilirim.

İstediğim özellikler: Android, 4k olması

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,924
TV yi gör bence.android e kapılıp TV alınmaz. Kullandığı android de lisanssız. Belli süre sonra sıkıntıda çıkarır. Sunny zaten başlı başına sorun.

Evet hocam ama televizyon yada marka konusunda gerçekten hiç bir bilgim yok. 25 yaşındayım eve çıktım ilk televizyonumu alıcam ondan belkide bu kadar telaş yaptım. Yardımcı olursanız çok minnettar olurum. 4000 liraya Toshiba televizyonlarda gördüm eğer tavsiyeniz olursa onlarada bakabilirim.

İstediğim özellikler: Android, 4k olması
Toshiba olur. Al. Yeni evleniyorsun bu TV size yeterli gelir bence. Daha sonra oled e geçersin. Bu şekilde al kurtul. Evin eksiği çoktur. Kendini fazla meşgul etme. Sana tüm kalbimle mutluluklar dilerim

P Çevrimdışı

Pekkk

Yeni Üye
23 Tem 2021
11
28
TV yi gör bence.android e kapılıp TV alınmaz. Kullandığı android de lisanssız. Belli süre sonra sıkıntıda çıkarır. Sunny zaten başlı başına sorun.

Toshiba olur. Al. Yeni evleniyorsun bu TV size yeterli gelir bence. Daha sonra oled e geçersin. Bu şekilde al kurtul. Evin eksiği çoktur. Kendini fazla meşgul etme. Sana tüm kalbimle mutluluklar dilerim
Çok teşekkür ederim çok mutlu ettiniz. Sunny televizyondan vazgeçtim peki Toshiba ve Grundig arasında nasıl bir seçim yapabilirim ? Tavsiyeniz olacak bir model var mı?

Grundig baktığım televizyon aşağıda, sepete ekleyince fiyatı 3650 TL oluyor.

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,924
Çok teşekkür ederim çok mutlu ettiniz. Sunny televizyondan vazgeçtim peki Toshiba ve Grundig arasında nasıl bir seçim yapabilirim ? Tavsiyeniz olacak bir model var mı?

Grundig baktığım televizyon aşağıda, sepete ekleyince fiyatı 3650 TL oluyor.
Vestel ve Grundig grubundan modellerinden istediğiniz modeli alabilirsiniz. Fiyatı uygun birşey olsun.

T Çevrimdışı

tonat 

Aktif Üye
30 Eyl 2018
104
62
konuyu takip ediyorum arkadaşlar. Bende philips 50pus8505 önereyim dedim naçizane.
Bu arada aynı modelin 58" olanını ve pioner 5090 kuro kullanıyorum. ?

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,924
50 inch. bugün güvenilir birisini bulsam 2009 üretimi demem 60" olanı anında satın alırım. Ama satan da cihazın değerini bilince fiyatı çok yukarı çekiyor ?
Tonat foruma katıl herzaman. Senin gibi biri olması çok iyi. İnşallah ucuz yollu 6090 modelini bulursun.

Geri
Üst Alt