JusThEnd Çevrimdışı

JusThEnd

Aktif Üye
22 Tem 2021
69
29
Hepsi aynı lacivert abi. Toshiba dememin nedeni bir tık daha ucuz olmasına rağmen yine de 3 yıl garantili, ücretsiz montaj olması.
Aynı zamanda Vestelde ne kullanılıyorsa birebir aynısı kullanılır bu tv de.

Sen beğendiğin modelleri belirle
Kontrol kısmını biz hallederiz senin için :)
doğrudur abi ama panellerde fark ediyor mu bunda yani? yine seri no falan ile mi anlarız veya şansımıza?

55 inç bu modeller var zaten sadece ve fiyat iyi + android box koyacağım zaten

image1d8b767c0ac81fac.png

P Çevrimdışı

Pekkk

Yeni Üye
23 Tem 2021
11
28
Merhaba bir süredir Vesteloji ve Adem Helvacı beylerin kanallarında televizyonlara baktım. Aslında burada da sorular yönelttim etiketledim fakat görülmedi sanırım. Bu televizyonlardan hangilerini tercih edebilirim. Hepsi aynı fiyat bandında ve mağazalarda kullandığımda Android TV'ler daha fazla hoşuma gitti. Tercihim Android TV olması. Toshiba'ları mağazalarda göremedim bu yüzden görüntüsünü diğerleri ile kıyaslayamadım. Bu televizyonlar zaten incelediğiniz ürünler olduğu için rahatlıkla birisini önereceğinizi düşünüyorum. Çok teşekkür ederim.

Toshiba 50UA2063DT

Grundig 43 GFU 7850 B

Toshiba 49UA2063DT

LG 43UN71006LB

Bu alttaki televizyonlardan Vesteli dün yerinde gördüm ve çerçevesiz oluşu çok hoşuma gitti. Limitimin 800 TL yukarısında fakat üsttekiler iyi değil alttakilerden birisini al derseniz alacağım.

Toshiba 58UA2063DT

Vestel 55UA9600

TEKNOwest TEKNOwest F fikoloji Adem Helvacı Adem Helvacı

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,924
Merhaba bir süredir Vesteloji ve Adem Helvacı beylerin kanallarında televizyonlara baktım. Aslında burada da sorular yönelttim etiketledim fakat görülmedi sanırım. Bu televizyonlardan hangilerini tercih edebilirim. Hepsi aynı fiyat bandında ve mağazalarda kullandığımda Android TV'ler daha fazla hoşuma gitti. Tercihim Android TV olması. Toshiba'ları mağazalarda göremedim bu yüzden görüntüsünü diğerleri ile kıyaslayamadım. Bu televizyonlar zaten incelediğiniz ürünler olduğu için rahatlıkla birisini önereceğinizi düşünüyorum. Çok teşekkür ederim.

Toshiba 50UA2063DT

Grundig 43 GFU 7850 B

Toshiba 49UA2063DT

LG 43UN71006LB

Bu alttaki televizyonlardan Vesteli dün yerinde gördüm ve çerçevesiz oluşu çok hoşuma gitti. Limitimin 800 TL yukarısında fakat üsttekiler iyi değil alttakilerden birisini al derseniz alacağım.

Toshiba 58UA2063DT

Vestel 55UA9600

Pekk. Cevap vermiyorlar ise bilki. Onlarda bu modellere guvenmiyorlardir..
O yüzden kararı ver al sen. Bir model yada birkaç model iyi ise on kere cevap bu modeli al denir.

B Çevrimdışı

boeasy

Yeni Üye
16 Tem 2021
18
27
Cuma günü Vestel 49ua9800 almıştım amazondan dün kurulum yapıldı kurulum yapıldıktan sonra aşırı derecede ışık sızması olduğunu farkettim gece siyahlarda netflixten film izlerken falan dahada belli oluyor. Gündüzde köşelerden beyaz ışık sızması olduğu için TV izlerken ton farkı oluyor. İade talebi başlattım ürünü gelip aldılar şimdi yeni bir tv arayışıdayım ışık sızması olmayan yada çok az kabul edilebilir bir seviyede olan tv arıyorum 49-50 inç yardım bekliyorum. Sözde resimler siyah ekran siyah denebilirse tabi gözle bakınca resmen duman varmış gibi duruyor. Vestel 9800 den soğudum açıkçası bu arada paneli Samsung VA'ydı sordurmuştum alacakların bilgisine.

IMG-20210727-WA0004.jpg
IMG-20210727-WA0000.jpg

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,924
Cuma günü Vestel 49ua9800 almıştım amazondan dün kurulum yapıldı kurulum yapıldıktan sonra aşırı derecede ışık sızması olduğunu farkettim gece siyahlarda netflixten film izlerken falan dahada belli oluyor. Gündüzde köşelerden beyaz ışık sızması olduğu için TV izlerken ton farkı oluyor. İade talebi başlattım ürünü gelip aldılar şimdi yeni bir tv arayışıdayım ışık sızması olmayan yada çok az kabul edilebilir bir seviyede olan tv arıyorum 49-50 inç yardım bekliyorum. Sözde resimler siyah ekran siyah denebilirse tabi gözle bakınca resmen duman varmış gibi duruyor. Vestel 9800 den soğudum açıkçası bu arada paneli Samsung VA'ydı sordurmuştum alacakların bilgisine.

IMG-20210727-WA0004.jpg
IMG-20210727-WA0000.jpg
İade etmen doğru karar. Amazon firması da iade sorun çıkarmaz galiba.
Kenarlarda koyuluk olur az bişey. Görüntüde sorun çıkarmaz. Işık sızması sorundur. İzlemeyi etkiler.
Direk led ve edge led çok soruluyor. İkisi arasında bir fark yoktur.direk LED iyi anlamına çok çekiliyor. Edge de kötü direkse iyi şeklinde. Yok böyle bişey . İki aydınlatma biçiminde aynı hemen hemen. Sadece arkadan aydınlatmalı olduğunda panelin fald olmasını arayacaksın. Bu segmentteki modellere koymazlar zaten.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sony xe9305 edge led kullanmıştı. Çok iyi bir TV modeliydi.

Bide bu modelde bölgesel karartma yaptı
Kenar aydınlatmada bölgesel karartma gerçekten çok sorun çıkarır. Ama çok başarılı yaptı.

Son düzenleme:
B Çevrimdışı

boeasy

Yeni Üye
16 Tem 2021
18
27
İade etmen doğru karar. Amazon firması da iade sorun çıkarmaz galiba.
Kenarlarda koyuluk olur az bişey. Görüntüde sorun çıkarmaz. Işık sızması sorundur. İzlemeyi etkiler.
Direk led ve edge led çok soruluyor. İkisi arasında bir fark yoktur.direk LED iyi anlamına çok çekiliyor. Edge de kötü direkse iyi şeklinde. Yok böyle bişey . İki aydınlatma biçiminde aynı hemen hemen. Sadece arkadan aydınlatmalı olduğunda panelin fald olmasını arayacaksın. Bu segmentteki modellere koymazlar zaten.

Sony xe9305 edge led kullanmıştı. Çok iyi bir TV modeliydi.

Bide bu modelde bölgesel karartma yaptı
Kenar aydınlatmada bölgesel karartma gerçekten çok sorun çıkarır. Ama çok başarılı yaptı.

Aklında bir model önerisi var mı? 49 - 50 inc ışık sızması sorunu olmayan bütçem 5.500 civarına kadar çıkabilirim maksimum. LG mi baksam diye düşünüyorum. Amazon iade konusunda çok başarılı durumu anlattım ışık sızması kötü durur dediler hemen işleme aldılar ve aynı gün içinde ürünü gelip aldılar. Şimdi onaylanıp ücret iadesini bekliyorum. TV alacaklar bu gibi sorunlara karşı amazondan alsınlar. Hepsiburada vb. alışveriş siteleri servis raporu istiyor o yüzden Amazon öneririm.

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,924
Aklında bir model önerisi var mı? 49 - 50 inc ışık sızması sorunu olmayan bütçem 5.500 civarına kadar çıkabilirim maksimum. LG mi baksam diye düşünüyorum. Amazon iade konusunda çok başarılı durumu anlattım ışık sızması kötü durur dediler hemen işleme aldılar ve aynı gün içinde ürünü gelip aldılar. Şimdi onaylanıp ücret iadesini bekliyorum. TV alacaklar bu gibi sorunlara karşı amazondan alsınlar. Hepsiburada vb. alışveriş siteleri servis raporu istiyor o yüzden Amazon öneririm.
Bunun garantisi olmaz. Panelin ışık sızması montajından tut. Taşımaya kadar etkiler. Aynısını tekrar alsan. Büyük ihtimalle onda olmayabilir.
Philips yada Samsung 50 inç leri olabilir.
50pus8505
50tu8000-8500

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633

Toshiba 50UA2063DT

Grundig 43 GFU 7850 B

Toshiba 49UA2063DT

LG 43UN71006LB

Toshiba 58UA2063DT

Vestel 55UA9600

O yüzden kararı ver al sen. Bir model yada birkaç model iyi ise on kere cevap bu modeli al denir.
Ben yazlari pek aktif olamıyorum işlerim yoğun oluyor süreç eylüle kadar devam.
50ua2063dt bu listede tercihim olurdu tabiki özellikleri sizi karşılıyor ise.

JusThEnd Çevrimdışı

JusThEnd

Aktif Üye
22 Tem 2021
69
29
beko b55 a 850 de bugün beko satıcısı dedi ki LG IPS panel var. Bununla toshiba 55UL3B63DT arasında kaldım

toshiba 55UL3B63DT seri no ile bulunabiliyor mu hangi panel? bulursam atayım yoksa tek panel mi bunlar?

P Çevrimdışı

Pekkk

Yeni Üye
23 Tem 2021
11
28
Ben yazlari pek aktif olamıyorum işlerim yoğun oluyor süreç eylüle kadar devam.
50ua2063dt bu listede tercihim olurdu tabiki özellikleri sizi karşılıyor ise.
Fikoloji Hocam teşekkür ederim en son umutsuzluktan listede olmayan aldım. Adem Helvacı Adem Helvacı Bey ve sizin videonuzu izleyerek. Umarım en iyisini seçmişsin dersiniz :) Böyle güzel videolar çektiğiniz tüketici bilgilendirmeye çalıştığınız için kendi adıma çok teşekkür ederim.

Hocam sizlerde bu televizyon bakma sürecimde çok yardımcı oldunuz size de çok teşekkür ederim. model bir televizyon aldım umarım sizlerde onaylarsınız. Tekrardan teşekkür ederim.

Geri
Üst Alt