TPV/Poland (code12)
++
2021 model den dikkat çeken iki seri var 9506 ve 9635 gerisi tırı-vırı paneller
2021 modeller olarak aynı şekilde Samsung dan bolca vasat ADS panelli tırı-vırılar
hatta tırı-vırı VA lar ile,Sony den bolca tırı-vırı seriler ADS/IPS ler v.s v.s
yaw bunları tavsiye adamı bence yatırın dövün
Ama Samy/Sony ikilisinden 9x lar söz konusuysa,o zaman konuşuruz gerisini iteleyin
gitsin,tavsiye diyen adamı da sallayın geçin,işin moku çıktı ama birileri hala uyanmıyor!
++
OLED sıkıntı-mıkıntı varsa paranız bunu alın,zaten neyi alsanız sıkıntı bari en son model
harbi olanı almış olursunuz! para yoksa eliniz şu malum Marketlere gider,Peynir ya da Karpuz
filan alırken bir tane de panel kaparsınız
ANCAK,şimdi bizim insanımız OLED paneli alır YT den HDR açtım ışık çok yetersiz veya karanlık
filan diyebilir,yaw bu ne biçim D-Vision da der,yemişim ben bu OLED i der,yani o zaman OLED de
bu adama yaramaz benden uyarması! 25 kağıt verdim yok 15 kağıt bayıldım bumu ülen OLED
derseniz bak ben bunda karışmam uyarayım!
Bizim insanımız TÜRK tipi izleme zevkine sahiptir,örneğin ona geçmişte Pio al dedik gitti gördü
abi bu ne yaw demiştir! gider LCD alırım demiştir(bakınız TF/DH deki ilgili başlıklarına)
Pio satanlar da almak isteyenler de hep bana ulaşırdı ama mallar bitti gari
Dilimde tüy bitti yaw "satmayın" diye nasılsa kafadan 15/20 sene gidiyor bu meretler,sonrası Allah kerim
derdim daima,adam inat etti satacağım diye,baba satma dedik dinlemedi,sonra yeniden arar oldu!
Sıfır KM gibi olanını buldum birisine;abi yaw 6.5 kağıt diyor demişti,ülen bas al dedi,vermedi!
gitti daha sonra şimdiye kadar tam 3 tane LCD aldı hala Pio diyor bana,ülen o zaman neden almadın
6,5 kağıda 6090 neredeyse de hiç kullanılmadı!
abi şimdi vasat paneller bile MARKA olursa kapıyı 10/15 kağı dan aşağısına açmıyorlar,iyide ne izliyorsun
gün boyu ya FHD ya hala SD!!! eee ne olacak şimdi??
YT den bol bol DEMO izliyorsun elindeki UHD panelle ancak
Kaç kişide "UHD-Bluray" var ki?? ayrıca kaç tane harbi çekilmiş UHD film var! bol bol re-mastering
hesap da Bluray filmler;örneğin dün bir yerden "Cango" yu izledim yaw hem de UHD yani "yedik"
üstelik panel UHD olunca tam rezil manzara ortaya çıkıyor!
>üşenmedim,Box ı alıp diğer Tosh panelime taktım(FHD tabiki)aynı filmi yine bulup açtım
ülen dağlar kadar fark var be,yemişim 4K paneli şimdi....
Sony iyi işliyormuş resmi,Samsung da öyle sayılır,ama ben bunları her zaman bir şekilde test ediyorum
bana göre ikisi de kötü! ama paso 4k bir şeyler açarsanız o zaman zaten çoğu paneller de iyi saılır belki bunlar
bir tık daha iyidir!
"FILM" açıyorum benim diğer iki Tosh panel de bir de aynı filmi 8505 den açıyorum,buyrun buradan yakın diyor!
abi acaba farklı bir film mi izliyorum diyorum
"Teknoloji ilerliyor" muş,ülen hastirin gidin ne ilerlemesi geri gidiyor be
Bu arada benim panele de sürekli saydırıyorum UHD panel olarak ama laf aramızda oldukça da iyi
ama bir yerlerde hep bir falso da görüyorum,aynı görüntüyü salona gidip tosh dan izliyorum
bana daha güzel geliyor üstelik çok daha doğru resimle geliyor!
Siz siz olun gaza caza filan gelmeyin,neyi alsanız sıkıntılarla gelecektir,fazla para vermeyin sakın ha!
yaw milleti bazı malum forumlardan doldurdular onu alma bunu al yok o panel "çöp" yok bunu alırsan
bilmem ne v.s v.s milletin aklını alıyor bu tipler
"Değecek" ortada bir şey yok panel adına ama Arabalar da varsa bilemem basın onu alın ama panele
sakın fazla para basmayın MARKA diyen adamı da geçin sallayın!
abi ne markası yaw BMW için marka değil desem millet bana mıçıyla güler veya Merso ya çöp
derme verirler odunu,Sony/Samsung MARKA filan değil dalgaya düşmeyin,ÇİN liler alay ediyor
bizlerle ama malı da götürüyorlar çaktırmadan!