P Çevrimdışı

Pekkk

Yeni Üye
23 Tem 2021
11
28
Merhaba aynı fiyat bandında ki aşağıdaki üç televizyon arasından hangisini neden tercih etmeliyim sizce?

Toshiba 43UA3A63DT

Grundig 43 GFU 7850 B

Toshiba 49UA2063DT

Adem Helvacı Adem Helvacı eğer müsaitseniz bir fikriniz var ise söylerseniz çok makbule geçer.

Son düzenleme:
albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,389
TPV/Poland (code12)

++

2021 model den dikkat çeken iki seri var 9506 ve 9635 gerisi tırı-vırı paneller

2021 modeller olarak aynı şekilde Samsung dan bolca vasat ADS panelli tırı-vırılar
hatta tırı-vırı VA lar ile,Sony den bolca tırı-vırı seriler ADS/IPS ler v.s v.s

yaw bunları tavsiye adamı bence yatırın dövün:sopa1:hihi

Ama Samy/Sony ikilisinden 9x lar söz konusuysa,o zaman konuşuruz gerisini iteleyin
gitsin,tavsiye diyen adamı da sallayın geçin,işin moku çıktı ama birileri hala uyanmıyor!

++

OLED sıkıntı-mıkıntı varsa paranız bunu alın,zaten neyi alsanız sıkıntı bari en son model
harbi olanı almış olursunuz! para yoksa eliniz şu malum Marketlere gider,Peynir ya da Karpuz
filan alırken bir tane de panel kaparsınız:kiskis

ANCAK,şimdi bizim insanımız OLED paneli alır YT den HDR açtım ışık çok yetersiz veya karanlık
filan diyebilir,yaw bu ne biçim D-Vision da der,yemişim ben bu OLED i der,yani o zaman OLED de
bu adama yaramaz benden uyarması! 25 kağıt verdim yok 15 kağıt bayıldım bumu ülen OLED
derseniz bak ben bunda karışmam uyarayım!

Bizim insanımız TÜRK tipi izleme zevkine sahiptir,örneğin ona geçmişte Pio al dedik gitti gördü
abi bu ne yaw demiştir! gider LCD alırım demiştir(bakınız TF/DH deki ilgili başlıklarına)
Pio satanlar da almak isteyenler de hep bana ulaşırdı ama mallar bitti gari

Dilimde tüy bitti yaw "satmayın" diye nasılsa kafadan 15/20 sene gidiyor bu meretler,sonrası Allah kerim
derdim daima,adam inat etti satacağım diye,baba satma dedik dinlemedi,sonra yeniden arar oldu!
Sıfır KM gibi olanını buldum birisine;abi yaw 6.5 kağıt diyor demişti,ülen bas al dedi,vermedi!
gitti daha sonra şimdiye kadar tam 3 tane LCD aldı hala Pio diyor bana,ülen o zaman neden almadın

6,5 kağıda 6090 neredeyse de hiç kullanılmadı!
abi şimdi vasat paneller bile MARKA olursa kapıyı 10/15 kağı dan aşağısına açmıyorlar,iyide ne izliyorsun
gün boyu ya FHD ya hala SD!!! eee ne olacak şimdi??

YT den bol bol DEMO izliyorsun elindeki UHD panelle ancak
Kaç kişide "UHD-Bluray" var ki?? ayrıca kaç tane harbi çekilmiş UHD film var! bol bol re-mastering
hesap da Bluray filmler;örneğin dün bir yerden "Cango" yu izledim yaw hem de UHD yani "yedik":haha
üstelik panel UHD olunca tam rezil manzara ortaya çıkıyor!

>üşenmedim,Box ı alıp diğer Tosh panelime taktım(FHD tabiki)aynı filmi yine bulup açtım
ülen dağlar kadar fark var be,yemişim 4K paneli şimdi....

Sony iyi işliyormuş resmi,Samsung da öyle sayılır,ama ben bunları her zaman bir şekilde test ediyorum
bana göre ikisi de kötü! ama paso 4k bir şeyler açarsanız o zaman zaten çoğu paneller de iyi saılır belki bunlar
bir tık daha iyidir!

"FILM" açıyorum benim diğer iki Tosh panel de bir de aynı filmi 8505 den açıyorum,buyrun buradan yakın diyor!
abi acaba farklı bir film mi izliyorum diyorum

"Teknoloji ilerliyor" muş,ülen hastirin gidin ne ilerlemesi geri gidiyor be

Bu arada benim panele de sürekli saydırıyorum UHD panel olarak ama laf aramızda oldukça da iyi
ama bir yerlerde hep bir falso da görüyorum,aynı görüntüyü salona gidip tosh dan izliyorum
bana daha güzel geliyor üstelik çok daha doğru resimle geliyor!

Siz siz olun gaza caza filan gelmeyin,neyi alsanız sıkıntılarla gelecektir,fazla para vermeyin sakın ha!
yaw milleti bazı malum forumlardan doldurdular onu alma bunu al yok o panel "çöp" yok bunu alırsan
bilmem ne v.s v.s milletin aklını alıyor bu tipler

"Değecek" ortada bir şey yok panel adına ama Arabalar da varsa bilemem basın onu alın ama panele
sakın fazla para basmayın MARKA diyen adamı da geçin sallayın!
abi ne markası yaw BMW için marka değil desem millet bana mıçıyla güler veya Merso ya çöp
derme verirler odunu,Sony/Samsung MARKA filan değil dalgaya düşmeyin,ÇİN liler alay ediyor
bizlerle ama malı da götürüyorlar çaktırmadan!

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
konuyu takip ediyorum arkadaşlar. Bende philips 50pus8505 önereyim dedim naçizane.
Bu arada aynı modelin 58" olanını ve pioner 5090 kuro kullanıyorum. ?
Yahu Pioneer Kuro Kullanan da lütfen yani gelip şurada keyfimizi kaçırmasın :kiskis

''O televizyon ise bizdekiler ne?'' moduna sokmayın bizi lütfen :kiskis

Can abi mi aldırmıştı size yoksa o tv yi?

C Çevrimdışı

ceritli

Yeni Üye
10 Haz 2018
77
50
Evet üstad. Kendisine buradan tekrar selam ve saygılarımızı iletelim :)
Ahh Ahh 3 yıl önce bende hem pioneer 5090 hem de Toshiba 55SV685 sahibiydim. Pio bozulurda başımıza kalır yaptıracak ustada bulamayız(Malum İstanbul'dadeğiliz) diye satmıştım. yaklaşık bir sene öncede Toshiba SV'yi sattım. Bazen bunları sattığım için üzüldüğüm oluyor. Ancak yerine koyduğum modellerde onlardan aşağı değil. Şu an SONY'nin Efsanesi RGB LED'li üretilen tek modeli olan 46X4500 var. günlük TV olarak bunu kullanıyorum. Bide yine sony'nin 2017 yılında ürettiği son kaliteli modellerden 65XE9305 kullanıyorum. Ama aklım hep OLED'de. bazen 65XE9305 satıp oled alasım geliyor. Bakalım hayırlısı.

JusThEnd Çevrimdışı

JusThEnd

Aktif Üye
22 Tem 2021
69
29
TPV/Poland (code12)

++

2021 model den dikkat çeken iki seri var 9506 ve 9635 gerisi tırı-vırı paneller

2021 modeller olarak aynı şekilde Samsung dan bolca vasat ADS panelli tırı-vırılar
hatta tırı-vırı VA lar ile,Sony den bolca tırı-vırı seriler ADS/IPS ler v.s v.s

yaw bunları tavsiye adamı bence yatırın dövün:sopa1:hihi

Ama Samy/Sony ikilisinden 9x lar söz konusuysa,o zaman konuşuruz gerisini iteleyin
gitsin,tavsiye diyen adamı da sallayın geçin,işin moku çıktı ama birileri hala uyanmıyor!

++

OLED sıkıntı-mıkıntı varsa paranız bunu alın,zaten neyi alsanız sıkıntı bari en son model
harbi olanı almış olursunuz! para yoksa eliniz şu malum Marketlere gider,Peynir ya da Karpuz
filan alırken bir tane de panel kaparsınız:kiskis

ANCAK,şimdi bizim insanımız OLED paneli alır YT den HDR açtım ışık çok yetersiz veya karanlık
filan diyebilir,yaw bu ne biçim D-Vision da der,yemişim ben bu OLED i der,yani o zaman OLED de
bu adama yaramaz benden uyarması! 25 kağıt verdim yok 15 kağıt bayıldım bumu ülen OLED

Bizim insanımız TÜRK tipi izleme zevkine sahiptir,örneğin ona geçmişte Pio al dedik gitti gördü
abi bu ne yaw demiştir! gider LCD alırım demiştir(bakınız TF/DH deki ilgili başlıklarına)

Dilimde tüy bitti yaw "satmayın" diye nasılsa kafadan 15/20 sene gidiyor bu meretler,sonrası Allah kerim
derdim daima,adam inat etti satacağım diye,baba satma dedik dinlemedi,sonra yeniden arar oldu!
Sıfır KM gibi olanını buldum birisine;abi yaw 6.5 kağıt diyor demişti,ülen bas al dedi,vermedi!
gitti daha sonra şimdiye kadar tam 3 tane LCD aldı hala Pio diyor bana,ülen o zaman neden almadın

abi şimdi vasat paneller bile MARKA olursa kapıyı 10/15 kağı dan aşağısına açmıyorlar,iyide ne izliyorsun

YT den bol bol DEMO izliyorsun elindeki UHD panelle ancak
Kaç kişide "UHD-Bluray" var ki?? ayrıca kaç tane harbi çekilmiş UHD film var! bol bol re-mastering
hesap da Bluray filmler;örneğin dün bir yerden "Cango" yu izledim yaw hem de UHD yani "yedik":haha

>üşenmedim,Box ı alıp diğer Tosh panelime taktım(FHD tabiki)aynı filmi yine bulup açtım
ülen dağlar kadar fark var be,yemişim 4K paneli şimdi....

Sony iyi işliyormuş resmi,Samsung da öyle sayılır,ama ben bunları her zaman bir şekilde test ediyorum
bana göre ikisi de kötü! ama paso 4k bir şeyler açarsanız o zaman zaten çoğu paneller de iyi saılır belki bunlar
bir tık daha iyidir!

"FILM" açıyorum benim diğer iki Tosh panel de bir de aynı filmi 8505 den açıyorum,buyrun buradan yakın diyor!

Bu arada benim panele de sürekli saydırıyorum UHD panel olarak ama laf aramızda oldukça da iyi
ama bir yerlerde hep bir falso da görüyorum,aynı görüntüyü salona gidip tosh dan izliyorum
bana daha güzel geliyor üstelik çok daha doğru resimle geliyor!

Siz siz olun gaza caza filan gelmeyin,neyi alsanız sıkıntılarla gelecektir,fazla para vermeyin sakın ha!
yaw milleti bazı malum forumlardan doldurdular onu alma bunu al yok o panel "çöp" yok bunu alırsan

"Değecek" ortada bir şey yok panel adına ama Arabalar da varsa bilemem basın onu alın ama panele
abi ne markası yaw BMW için marka değil desem millet bana mıçıyla güler veya Merso ya çöp
derme verirler odunu,Sony/Samsung MARKA filan değil dalgaya düşmeyin,ÇİN liler alay ediyor

Yeni evleneceklere bi televizyon önerecek olsanız bu ne olurdu? Yatırım Tavsiyesi olmadan :)

Toshiba, Vestel, Grundig vs. vs.?? bu markaların modellerinden şuan piyasa da bulunan? :ara

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,253
++
tırı-vırı paneller

ADS panelli tırı-vırılar
tırı-vırı VA lar ile,Sony den bolca tırı-vırı seriler ADS/IPS ler v.s v.s

yaw bunları tavsiye adamı bence yatırın dövün
:sopa1:hihi

gerisini iteleyin

++

OLED sıkıntı-mıkıntı varsa paranız bunu alın,zaten neyi alsanız sıkıntı
Marketlere gider,Peynir ya da Karpuz
filan
:kiskis

be,yemişim 4K paneli şimdi....

bana göre ikisi de kötü!

,buyrun buradan yakın diyor!

Son kullanıcı (Tüketici) Bu yazıdıklarınızdan ne anlamalı ? Ne yapmalı?
Tırı vırı - karpuz - peynir - BMW - Merso - Çöp - Sony - Samsung - Çin - bunlar tavsiye adamı - yatırın dövün - gerisini iteleyin -tavsiye diyen adamı sallayın - işin moku çıktı - sıkıntı mıkıntı neyi alırsanız sıkıntı - yemişim ben bu oledi - oledde yaramaz - mallar bitti gari - vasat paneller bile marka olursa - bol bol re-mastering - üstelik panel UHD olunca tam rezil manzara ortaya çıkıyor - Sony iyi işliyormuş resmi,Samsung da öyle sayılır,ama ben bunları her zaman bir şekilde test ediyorum bana göre ikisi de kötü - Siz siz olun gaza caza filan gelmeyin,neyi alsanız sıkıntılarla gelecektir.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Yeni evleneceklere bi televizyon önerecek olsanız bu ne olurdu? Yatırım Tavsiyesi olmadan :)

Toshiba, Vestel, Grundig vs. vs.?? bu markaların modellerinden şuan piyasa da bulunan? :ara
Yeni evleneceklere tek tavsiyem televizyon izlemeyin, birbirinizi izleyin ?‍❤️‍?‍?

Ama televizyonsuz olmaz diyorsanız da MARKA adı altında ödenen büyük paralara gerek olmadığını uzun yıllardır söylüyorum

Bakın o kadar para veriyorsunuz sonra bunlar oluyor.

erken-bozulan-tv.jpg

Yeni evlenecekseniz 3 Yıl garantili bir Toshiba alın, Bu süre zarfında garanti dahilinde ürünü izleyin ve zamanı kullanın, 3 yıllık süre zarfında biraz birikim yapar ve illa üst kalite alacağım diyorsanız bir Sony Samsung değerlendiririz ne dersiniz?

JusThEnd Çevrimdışı

JusThEnd

Aktif Üye
22 Tem 2021
69
29
Yeni evleneceklere tek tavsiyem televizyon izlemeyin, birbirinizi izleyin ?‍❤️‍?‍?

Ama televizyonsuz olmaz diyorsanız da MARKA adı altında ödenen büyük paralara gerek olmadığını uzun yıllardır söylüyorum

Bakın o kadar para veriyorsunuz sonra bunlar oluyor.

erken-bozulan-tv.jpg

Yeni evlenecekseniz 3 Yıl garantili bir Toshiba alın, Bu süre zarfında garanti dahilinde ürünü izleyin ve zamanı kullanın, 3 yıllık süre zarfında biraz birikim yapar ve illa üst kalite alacağım diyorsanız bir Sony Samsung değerlendiririz ne dersiniz?

merak etme abi biz akşamları belgesel ve arasıra film dışında televizyon izleyen insanlar değiliz :)

Toshiba modelleri Vestel gibi karmakarışık değildir demi abi? IPS_D-led bir model bakayım o zaman. Vestel bakıyordum ama gerçekten yaptıkları insanları kandırmak 1 modelde 3-4 panel farklı ne demek??? Toshiba böyle değildir umarım..

T Çevrimdışı

tonat 

Aktif Üye
30 Eyl 2018
104
62
2009 da plazma tv nin para olduğu dönemde Pio 436rxe almıştım. Geçen sene bozuldu.
Bozuldu dediğimde stand by ışığı bilmem kaç kez yanıp sönüyor tv açılmıyor. Arada açılıyordu priz felan değiştirdiğimizde . Artık hiç açılmıyor. Kime yaptırılır, nasıl olur maliyeti felan diye pek bir arayışa girmedik. Kasa ,ekran halen sıfır gibi duruyor evde.

Nereye geleceğim , 15 sene net kesintisiz, arızasız kullanmışım makinayı. şimdikilerin 2-3 yıl içinde yaptıkları arızaları görünce tedirgin oluyor insan.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
merak etme abi biz akşamları belgesel ve arasıra film dışında televizyon izleyen insanlar değiliz :)

Toshiba modelleri Vestel gibi karmakarışık değildir demi abi? IPS_D-led bir model bakayım o zaman. Vestel bakıyordum ama gerçekten yaptıkları insanları kandırmak 1 modelde 3-4 panel farklı ne demek??? Toshiba böyle değildir umarım..
Hepsi aynı lacivert abi. Toshiba dememin nedeni bir tık daha ucuz olmasına rağmen yine de 3 yıl garantili, ücretsiz montaj olması.
Aynı zamanda Vestelde ne kullanılıyorsa birebir aynısı kullanılır bu tv de.

Sen beğendiğin modelleri belirle
Kontrol kısmını biz hallederiz senin için :)

Geri
Üst Alt