Herkese merhaba. Seg 50SUA900 50'' 4K Android Led TV bu televizyon hakkında bilgi verir misiniz? Şuanda fiyatı 3.300 TL. Tam karşıdan izleyeceğiz ve YouTube ve TV için kullanılacak sadece. Teşekkürler şimdiden.

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

55Q60R panel açıklığı ile ilgili yardımcı olabilecek var mı?

Samsung TU7000'de görüntü Philips 7505'e denktir ama daha iyi bir işletim sistemine sahiptir yani uygulamalarda daha iyidir hatta apple tv uygulaması,airplay 2 gibi şeyler de mevcuttur.

Philips'de Dolby Vision & Atmos var Samsung'da Vision & Atmos yok.
Philips'de bluetooth yok Samsung'da var.

7505 aldığın zaman daha büyük panel alma şansına sahip oluyorsun.

Böyle kafa karıştırıcı şeyler işte. :gul
hocam, samsungta DV desteği yok dediğiniz gibi. Netflix içeriğinin çoğu DB. Samsung bunları normal 4k olarak mı gösteriyor yoksa full hd'ye mi indiriyor?

En iyi bilgiyi @Adem Helvacı verir. Zaten 55Q60 R lerde panel açıklığı problemi varmış hocam. Montajı Sunny fabrikasında yapıyorlar. Ondan dolayı oluyormuş. Siz internetten sipariş vermediniz mi ? Koşulsuz iade hakkınız var.

@fikoloji @Aragorn abi yorumunuz olur mu? Bakabilir misiniz lütfen?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Herkese merhaba. Seg 50SUA900 50'' 4K Android Led TV bu televizyon hakkında bilgi verir misiniz? Şuanda fiyatı 3.300 TL. Tam karşıdan izleyeceğiz ve YouTube ve TV için kullanılacak sadece. Teşekkürler şimdiden.

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

@Adem Helvacı, @Aragorn, @mightythor. Ben emekli öğretmenim. Yeni bir televizyon almak istiyorum. Alacağım televizyonun hem uzun ömürlü hem de teknolojisi yeni olmalı. Bu nedenle 55" ekran LED ve 4K olan bir tv araştırıyorum. Sony KD-55XH9096, LG 55NANO916NA veya Samsung QE-55Q95T televizyonlarını beğendim ama benim isteklerime uyar mı? bana önerebileceğiniz başka marka ve model televizyon var mı ya da belirttiğim tv lerden hangisini alayım? Şimdiden yapacağınız yardımlar için teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Philips 50PUS7505 Hangi paneli kullanıyor?

Hocam bende shop samsung üzerinden aldım. Bugün kuruldu tv. Öyle bir sorun ben göremedim. Fotoğraf atabilir misiniz?

Regal 50R754U nasıldır aceba önerileriniz var mı ? Ben IPTV de kullanmak istiyorum bir sorun çıkartır mı yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler şimdiden

Geri
Üst Alt