Bedirhan08 Çevrimdışı

Bedirhan08 

Aktif Üye
5 Ara 2020
102
Samsung TU7000'de görüntü Philips 7505'e denktir ama daha iyi bir işletim sistemine sahiptir yani uygulamalarda daha iyidir hatta apple tv uygulaması,airplay 2 gibi şeyler de mevcuttur.

Philips'de Dolby Vision & Atmos var Samsung'da Vision & Atmos yok.
Philips'de bluetooth yok Samsung'da var.

7505 aldığın zaman daha büyük panel alma şansına sahip oluyorsun.

Böyle kafa karıştırıcı şeyler işte. :gul
Airplay falan hiç anlamam benim kullanacağım şeyler PS4 Youtube ve Netflix. 2 sene sonra falan da ailem TV kanallarını izler. Görüntü kalitesi denk ise gerisi önemli değil fazla. Büyük ekran olması çok önemli.

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
Airplay falan hiç anlamam benim kullanacağım şeyler PS4 Youtube ve Netflix. 2 sene sonra falan da ailem TV kanallarını izler. Görüntü kalitesi denk ise gerisi önemli değil fazla. Büyük ekran olması çok önemli.
Samsung ve LG Philips ten iyidir tezini neye dayandırdığınızı bilemiyorum ama çıkarın bunu kafanızdan hepsi aynı b.un laciverti, sizin için Philips iyidir bence

T Çevrimdışı

taner23

Aktif Üye
12 Kas 2020
106
39
Samsung ve LG Philips ten iyidir tezini neye dayandırdığınızı bilemiyorum ama çıkarın bunu kafanızdan hepsi aynı b.un laciverti, sizin için Philips iyidir bence
1 haftadır araştırıyorum şikayet var bakarsan baba bütün markalar sıkıntılı sorun çıkarmayan televizyon yok gibi :) ne yapacağız anlamdım bende nanocell alayım dedim oda ışık sızması var diyorlar

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
Hocam bizim Panasonic için internet ve youtube için önerebileceğim smart kutu var mı? Ya da dikkat edilmesi gerekenler. Mesela tv 4k olmadigi icin alacağım kutu full hd olmasi yeter mi? Benim gram anlamadığım bir konu. Bu forum sayesinde bilgim artıyor. En başta bilsem panasonic tx-l42etw60 tvimi annemlere gönderip yeni tv almazdım ?
Çok bildiğim bir alan değil ama xiaomi mi stick olabilir, handikapı 1 gb rami olması ama youtube, Netflix ve Amazon prime rahat çalıştırır. 300 lira civarında bulunur.
Düzeltme :Ram miktarı

Son düzenleme:
Bedirhan08 Çevrimdışı

Bedirhan08 

Aktif Üye
5 Ara 2020
102
Doğrudur hocam, şöyle bir algı oluşmuş halk arasında Samsung ve LG en iyisi diye. Philips alacağım artık herhalde ne olacaksa olsun. Dediğiniz gibi benim için iyi olur umarım.

Y Çevrimdışı

Yusuffidan

Yeni Üye
8 Ara 2020
12
36
Bütce ne kadar?Biz 50 PUS8505'i beğeniyoruz bu arada sadece servis ve yedek parça anlayışında Samsung'un gerisinde.Bu konuda sayın Adem Helvacı Adem Helvacı nın youtube da bilgilendirici videoları mevcut.

Bütçem 4 ile 5 bin lira aralığında Samsung 50tu7000 veya 8000 mi çok kararsız kaldım ben PS4 vede Netflix gibi uygulamalarin 4 k keyfinde izlebilecegim bir TV arıyorum

Son düzenleme:
A Çevrimdışı

Arda Esen

Yeni Üye
27 Kas 2020
36
36
Samsung 55Q60R Gelen panelde panel açıklığı var ne yapmalıyım acillll yetkili servis iade için bunu yazamam diyor acil Adem Helvacı Adem Helvacı

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt