Merhaba. Bende günlerce tv araştırdım. bütçem doğrultusunda aklıma yatan çok tv oldu fakat genel anlamda stok problemi vardı.
Black friday gecesinde seçeneklerimden biri olan Philips 50PUS7505 modelini anlık bir indirimle 3850 TL ye aldım. ( 50PUS8505 ise 4900 tl ye düşmüştü fakat çıkmak istemedim nedense. )
Black friday indirimlerinden sonra ise tv stokları iyice azaldı ve fiyatları bu bağlamda çok yükseldi bence.Fiyatlar tekrar o indirim seviyesine inermi bilmem ama bir iki ay öncesine göre fiyatlar inanılmaz yükselmiş.
Philips 50PUS7505 modeline gelirsek ürünüm geldi gerekli kontrolleri yaptım ve sorunsuz çıktı. Kurulumu için servis geldi gayet kibar bi şekilde ilgilendi ve kurulumu tamamladı.
Tv den genel olarak memnun kaldım fakat bir iki özellik eksikliği için pişmanlık yaşadım. İçinde spotify, Tivibu go olmaması, bazı gerekli programları yükleyemiyor olmam ve evimde tablet, telefonlar ve bilgisayarı olan apple cihazları tvyle eşleştiremiyor olmamdan dolayı.İade etmeyle uğraşmak istemedim çünkü aynı fiyatta yerine koyabileceğim bi tv şu an yok piyasada. En kötü ihtimal bi Mi box s alır çözerim sorunu.
Tv nin ses ve görüntü kalitesinden memnun kaldım.Netflix ve Youtube seri çalışıyor.
Fakat forumdaşlardan iki konuda yardım bekliyorum lütfen.
TV yi teknoloji marketinde oynatılan demo görüntü üzerinden incelerken istediğim renk,keskinlik vs tam istediğim biçimdeydi.Evde tv ye ne kadar görüntü ayarı yapsamda demo videoyu oynattığımda aynı performansı alamadım.Teknoloji marketlerinde kullanılan ekran ayarlarına nereden ulaşabilirim acaba ?
Son olarak APPLE cihazları program aracılığıyla tv me bağlamamın bir yolu var mıdır ? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.