H Çevrimdışı

Hernann

Yeni Üye
9 Ara 2020
3
34
Herkese merhaba. Seg 50SUA900 50'' 4K Android Led TV bu televizyon hakkında bilgi verir misiniz? Şuanda fiyatı 3.300 TL. Tam karşıdan izleyeceğiz ve YouTube ve TV için kullanılacak sadece. Teşekkürler şimdiden.

E Çevrimdışı

emrahsnr

Aktif Üye
15 Ara 2019
85
44
Samsung TU7000'de görüntü Philips 7505'e denktir ama daha iyi bir işletim sistemine sahiptir yani uygulamalarda daha iyidir hatta apple tv uygulaması,airplay 2 gibi şeyler de mevcuttur.

Philips'de Dolby Vision & Atmos var Samsung'da Vision & Atmos yok.
Philips'de bluetooth yok Samsung'da var.

7505 aldığın zaman daha büyük panel alma şansına sahip oluyorsun.

Böyle kafa karıştırıcı şeyler işte. :gul
hocam, samsungta DV desteği yok dediğiniz gibi. Netflix içeriğinin çoğu DB. Samsung bunları normal 4k olarak mı gösteriyor yoksa full hd'ye mi indiriyor?

H Çevrimdışı

Hernann

Yeni Üye
9 Ara 2020
3
34

F fikoloji Aragorn Aragorn abi yorumunuz olur mu? Bakabilir misiniz lütfen?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Herkese merhaba. Seg 50SUA900 50'' 4K Android Led TV bu televizyon hakkında bilgi verir misiniz? Şuanda fiyatı 3.300 TL. Tam karşıdan izleyeceğiz ve YouTube ve TV için kullanılacak sadece. Teşekkürler şimdiden.

L Çevrimdışı

lafonten

Yeni Üye
7 Ara 2020
11
58

Adem Helvacı Adem Helvacı, Aragorn Aragorn, mightythor mightythor. Ben emekli öğretmenim. Yeni bir televizyon almak istiyorum. Alacağım televizyonun hem uzun ömürlü hem de teknolojisi yeni olmalı. Bu nedenle 55" ekran LED ve 4K olan bir tv araştırıyorum. Sony KD-55XH9096, LG 55NANO916NA veya Samsung QE-55Q95T televizyonlarını beğendim ama benim isteklerime uyar mı? bana önerebileceğiniz başka marka ve model televizyon var mı ya da belirttiğim tv lerden hangisini alayım? Şimdiden yapacağınız yardımlar için teşekkür ederim.

Son düzenleme:
D Çevrimdışı

dogukanunalan

Yeni Üye
8 Ara 2020
3
22
Regal 50R754U nasıldır aceba önerileriniz var mı ? Ben IPTV de kullanmak istiyorum bir sorun çıkartır mı yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler şimdiden

Geri
Üst Alt