D Çevrimdışı

DemirVtnsvr

Yeni Üye
4 Eyl 2020
16
43
Arkadaşlar merhaba,
Yeni büyük ekran bir tv almayı düşünüyorum lakin fazla bütçem yok. Sizin de bildiğiniz gibi bilindik marka fiyatları uçtu gitti. Biraz araştırdıktan sonra ( sadece sitelerde fiyatlara baktım:)) ) vatan bilgisayar da 55" android bir axen tv yi 3199 liraya buldum.kime sorsam farklı bir cevap verdiğinden kafam çorba oldu. Sunny garatili olması da cabası tabi :)
Sizden ricam, bu tv ile ilgili fikirlerinizi belirtip bana bir tavsiye de bulunmanız. Almalı mıyım? Yoksa a101 gibi marketlerin aktüel kataloglarında ömür çürütmeye devam mı etmeliyim :)
Ayrıca; teknoloji mağzalarında yıl sonu indirimi olur mu? Cevaplayabilirseniz sevinirim. Teşekkürler...

E Çevrimdışı

emrahsnr

Aktif Üye
15 Ara 2019
85
44
Adem Helvacı Adem Helvacı Aragorn Aragorn mightythor mightythor
merhabalar. A101deki toshibadan vazgeçtikten sonra ilk tercihlerimiz olan samsung 55q60r-55ru7400 arasında kaldık. Sonra devreye 55q70t girdi. keşke 55q70r'yi bulabilsem de alsak. Ancak, q60r'deki bu panel açıklığı sorunu ürküttü. q70t de TR montaj mı acaba? Mediamarktın sitesinde "yerli üretim" ibaresi var q70t için. Sanırım bu da yerli montaj o zaman. Sunny olduğunu okudum farklı başlıklarda. Bu da beni soğuttu direk ya. Yahu 2-3 haftadır bir tv alamadım. Kendime kızıyorum ya.

A Çevrimdışı

Arda Esen

Yeni Üye
27 Kas 2020
36
36
Samsung servisi kurarken kendilerine söylediniz mi ne diyorlar
2mm ye kadar normal dedi. 1 TL ile deneme yaptı. Ben böyle kabul edemem, bu panel bariz açık dedim. Ayrıca sol alt kısımda siyah ekranda bariz beyazlanma görünüyor. Servise gösterdiğimde verdiği cevap; Led aydınlatması ordan başlıyor ondandır dedi. Servise hiçbir şey anlatamıyorsunuz. 14 günlük iade hakkımı kullanıp iade edeceğim TV yi.

N Çevrimdışı

NecatiB 

Aktif Üye
6 Ara 2020
67
35
2mm ye kadar normal dedi. 1 TL ile deneme yaptı. Ben böyle kabul edemem, bu panel bariz açık dedim. Ayrıca sol alt kısımda siyah ekranda bariz beyazlanma görünüyor. Servise gösterdiğimde verdiği cevap; Led aydınlatması ordan başlıyor ondandır dedi. Servise hiçbir şey anlatamıyorsunuz. 14 günlük iade hakkımı kullanıp iade edeceğim TV yi.
Hocam sizden haber bekliyordum ona göre sipariş verecektim. Sanırım vazgeçtim. Bir türlü tv alamadık. Çok geçmiş olsun. İade hakkınızı kullanın. İnternetten almanın avantajı da bu.

Puzik Çevrimdışı

Puzik 

Süper Üye
9 Ara 2020
1,305
Yıllar önce 40" modelini hatırlamadığım bir LG televizyon almıştım. Televizyon kurulumdan 2 gün sonra kapanmış bir dah açılmamıştı. İade etmek istedim firma değişim yaparız diyince çok sinirlendim (tanıdığım bir avukat arakdaşım firmaya ihtar çekti,değişime gönderdikleri tv'yi almayıp para iadesi aldım) ve evimizin her köşesinde sorunsuz kullandığımız Samsung markasına yönelip ue40h6470 modeli televizyonunu aldım. Halen severek kullanıyorum lakin evlendim barklandım, artık salonuma 65" TV almam gerekiyor. Bu tv bekar odamda kullanırken ihtiyaç karşılıyordu.Bu yazdığım Samsung gibi beni yıllarca üzmeyecek (sanırım bu birazda şans işi) bu netlikte kalitede görüntü verecek TV modellerini bilmiyorum.

Bana fiyat olarak Toshiba 65UA3A63DT (hepsiburada kendi satıyor 6500TL) yada 65UL3063DT (6000TL) uygun gibi geldi. Başka tavsiyeleriniz olursa memnuniyetle okumak isterim. (Bu 2 modelin farkı sanırım 2 ve 4 çekirdek oluşları birde işletim sistemi, işletim sistemi önemli değil MiBox kullanıyorum. Çekirdek olayı önemli 500 TL farka değer derseniz yorumlarınızı merak ederim)

NOT:
*Smart özelliği çok önemli değil, Xiaomi Mi Box kullanıyorum (Netflix ve Youtube kullanıyorum).
*Ses önemli değil 2+1 sistemim var onu takabilirim.
*Kanal geçiş hızı önemli değil kablo tv HD kutu kullanıyorum.
*3,5-4 metre mesafeden tam karşıdan TVye bakıyorum.
*PS4 oynuyorum.
*Tek derdim net,kaliteli bir görüntü, başıma 3-4 yılda bozulup dert açmayacak bir cihaz.
Arkadaşlar cidden aklım çk karışık. 65" için sizden yukarıda yazdıklarımla alakalı yönlendirmeler rica ederim.

N Çevrimdışı

Nautilus

Aktif Üye
13 Haz 2019
294
43
Hocam benim de gönlüm VA da.Geceleri siyah sahnelerde çok başarılı ancak gündüzleri pencereden gelen ışık yansımasıyla izlenemez hal alıyor deniyor. Özellikle Q60R. Bolca şikayet okudum bu konuda. Fikriniz nedir?
İkinci sorum şu an istemesem de bana en yakın LG 55nano916 gibi duruyor. Ancak pek gönlüm yok. 55Q70R stoğu bitti. 8000 civarı bütçem var. 55Q60R ye mi dönmeliyim? Yoksa alabileceğim 55 inç başka tv öneriniz var mı?
Nano 916 gayet iyi sizi üzmeyecektir.

mightythor Çevrimdışı

mightythor 

Aktif Üye
6 Tem 2018
499
50
hocam, samsungta DV desteği yok dediğiniz gibi. Netflix içeriğinin çoğu DB. Samsung bunları normal 4k olarak mı gösteriyor yoksa full hd'ye mi indiriyor?
Chat ile netflix'e sordum tv üreticinize sorun dediler.Full Hd ye indirmez ama hangi formatta gösterir onu benle yazışan kişi de bilemedi.

N Çevrimdışı

Nautilus

Aktif Üye
13 Haz 2019
294
43
Param yetmiyorda ne yönden vasat
Eğer 43 inç alacaksanız Vestel ve yan üretimleri tercih edebilirsiniz.Bu boyutta bir panelde çok kaliteli üretimler artık yapılmıyor.Vestele ait Seg markasının Carrefour mağazalarında uygun fiyatlarla gayet güzel iş görebilecek ürünleri var tavsiyem bir göz atın..

Bedirhan08 Çevrimdışı

Bedirhan08 

Aktif Üye
5 Ara 2020
102
15 Aralık'tan sonra yıl sonu indirimleri başlayacak diye duydum. TV almak için beklemek mantıklı mı büyük indirimler olur mu acaba?

Geri
Üst Alt