A Çevrimdışı

Arda Esen

Yeni Üye
27 Kas 2020
36
36
Hocam sizden haber bekliyordum ona göre sipariş verecektim. Sanırım vazgeçtim. Bir türlü tv alamadık. Çok geçmiş olsun. İade hakkınızı kullanın. İnternetten almanın avantajı da bu.
Açıkçası foruma danışıp tekrardan sipariş vermek istiyorum. Bu TV yi gerçekten çok beğendim. Şansıma hem panelde sorun var hem de ışık sızması mevcut. İade edip şansımı yeniden denemek istiyorum.Bu hususla ilgili Adem Helvacı Adem Helvacı üstadın görüşlerini almak isterim.

mightythor Çevrimdışı

mightythor 

Aktif Üye
6 Tem 2018
499
50
Adem Helvacı Adem Helvacı Aragorn Aragorn mightythor mightythor
merhabalar. A101deki toshibadan vazgeçtikten sonra ilk tercihlerimiz olan samsung 55q60r-55ru7400 arasında kaldık. Sonra devreye 55q70t girdi. keşke 55q70r'yi bulabilsem de alsak. Ancak, q60r'deki bu panel açıklığı sorunu ürküttü. q70t de TR montaj mı acaba? Mediamarktın sitesinde "yerli üretim" ibaresi var q70t için. Sanırım bu da yerli montaj o zaman. Sunny olduğunu okudum farklı başlıklarda. Bu da beni soğuttu direk ya. Yahu 2-3 haftadır bir tv alamadım. Kendime kızıyorum ya.
Samsung'da iki ay evvele kadar çalışan arkadaşım bana beyaz eşyaları da Türkiye'de yaptırdıklarını söyledi.Yani tv ler de öyle.Kore'de üretilip buraya geliyor ve montajlanıyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada Q70T çok iyi bir tv alınabiliyorsa düşünmeden alın.

Olay şu,ithalattaki vergilerin çok yüksek olmasından dolayı ürün buraya demonte geliyor ve burada birleştiriliyor.

N Çevrimdışı

nidyac

Yeni Üye
10 Ara 2020
4
30
191305a7974761665.jpg

Bu 3 Ürün Arasında kaldım

3750 toshiba carrefoursa
3300 seg carrefoursa
4430 vestel trendyol

daha iyi bir ürün uyguna tavsiye edebilir misiniz bilmiyorum ama sayın Adem Helvacı Adem Helvacı hocam bir kaç yerde gördüm gibi 9600 övmüştünüz forumda fakatr tarihine bakmadım mesajın

bana yardımcı olursanız çok sevinir

seg de onkyo hariç eksik ne olabilir kumanda farkı kalite farkı var mıdır dts yeterli gelmez mi

başka marka model bilgisi verirseniz de çok minnettar olurum

b_toshiba-58ua3a63dt-4.jpg

20275680_r7.jpg

kumanda bile benim için çok önemli youtube bildiğiniz gibi vestel 48fb7300 televizyonumun kumandasında yok ve google asistana çok önem veriyorum konuşarak içerik arama tam benlik bir özellik

kararımı verdim gibi toshiba yönünde fakat 450 lira eksik vererek seg de aynı özellikler mevcut mu kumanda yönünde bilmiyorum ama yine önemli olarak değerlendirdiğim özellikler görüntü kalitesi ( karanlık sahne içeriklerinin kontrast ve siyah doygunluığu) ve ses kalitesi ( ek hoparlör kullanmayı tercih etmiyorum ve dts onkyoyu aratır mı bilemiyorum zira trusound televizyonumda var ve kapatma zorundalığım var aynı şekil bas kapalı çünkü ilk zamanlar var mıydı bilememekle son 2 senedir kulağıma çalınıyor cızırtılar rahatsız edici şekilde ).

Son düzenleme:
Tesla Çevrimdışı

Tesla

Aktif Üye
2 Ara 2020
88
Açıkçası foruma danışıp tekrardan sipariş vermek istiyorum. Bu TV yi gerçekten çok beğendim. Şansıma hem panelde sorun var hem de ışık sızması mevcut. İade edip şansımı yeniden denemek istiyorum.Bu hususla ilgili Adem Helvacı Adem Helvacı üstadın görüşlerini almak isterim.
Ben de sipariş verdim. Begenmenize sevindim.Bakalım şansımıza panel açıklığı var mı? Bu konuda panel açıklığı ölçütü nedir ? Ne kadara kadar müsamaha gösterebiliriz ? Adem Helvacı Adem Helvacı

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
191305a7974761665.jpg

Bu 3 Ürün Arasında kaldım

3750 toshiba carrefoursa
3300 seg carrefoursa
4430 vestel trendyol

daha iyi bir ürün uyguna tavsiye edebilir misiniz bilmiyorum ama sayın Adem Helvacı Adem Helvacı hocam bir kaç yerde gördüm gibi 9600 övmüştünüz forumda fakatr tarihine bakmadım mesajın

bana yardımcı olursanız çok sevinir

seg de onkyo hariç eksik ne olabilir kumanda farkı kalite farkı var mıdır dts yeterli gelmez mi

başka marka model bilgisi verirseniz de çok minnettar olurum
Ben 3 arasında Toshiba tercih ederim, forumdaki Ler bilir Toshiba ci oldugumu,
Aldığın yere bağlı olarak Vestel 2 yıl garanti olabilir kurumsal sa 3 yıl. Seg 2 yıl . Toshiba her türlü 3 yıl
Seg ücretli kurulum olabilir. Toshiba ücretsiz. Fiyat da hesaba katılırsa Toshiba

N Çevrimdışı

nidyac

Yeni Üye
10 Ara 2020
4
30
Ben 3 arasında Toshiba tercih ederim, forumdaki Ler bilir Toshiba ci oldugumu,
Aldığın yere bağlı olarak Vestel 2 yıl garanti olabilir kurumsal sa 3 yıl. Seg 2 yıl . Toshiba her türlü 3 yıl
Seg ücretli kurulum olabilir. Toshiba ücretsiz. Fiyat da hesaba katılırsa Toshiba

b_toshiba-58ua3a63dt-4.jpg

20275680_r7.jpg

kumanda bile benim için çok önemli youtube bildiğiniz gibi vestel 48fb7300 televizyonumun kumandasında yok ve google asistana çok önem veriyorum konuşarak içerik arama tam benlik bir özellik

kararımı verdim gibi toshiba yönünde fakat 450 lira eksik vererek seg de aynı özellikler mevcut mu kumanda yönünde bilmiyorum ama yine önemli olarak değerlendirdiğim özellikler görüntü kalitesi ( karanlık sahne içeriklerinin kontrast ve siyah doygunluığu) ve ses kalitesi ( ek hoparlör kullanmayı tercih etmiyorum ve dts onkyoyu aratır mı bilemiyorum zira trusound televizyonumda var ve kapatma zorundalığım var aynı şekil bas kapalı çünkü ilk zamanlar var mıydı bilememekle son 2 senedir kulağıma çalınıyor cızırtılar rahatsız edici şekilde ).

hocam böyle düzelttim içeriği

peki bu fiyat inç ve bu son yazdıklarımı hesaba katarsak da yine toshiba der misiniz başka bir cihaz tavsiye edermiydiniz

seg benim için önemli olmaz kurulum ücreti vermeme gerek kalmaz öyle söyleyeyim fakat garanti 3 e 2 ise tabiki toshiba derim bende

1 saat önce arkadaşın biri buraya ayın 15inde indirim başlayabilir diyor acaba ne kadar doğru olabilir daha uyguna alma imkanı doğar mı 3750den aşşağıda

T Çevrimdışı

taner23

Aktif Üye
12 Kas 2020
106
39
Az önce TV aldım 42 un7400 ve LG Nano 796 arasında gidip geldim nanocell in ekran hakikaten mat dı 7400 ün daha canlı bende onu aldım 4200 Bluetooth kulaklık bağladım sorun yok hadi hayırlısı

MMTECH Çevrimdışı

MMTECH 

Aktif Üye
24 Mar 2020
101
31
Az önce TV aldım 42 un7400 ve LG Nano 796 arasında gidip geldim nanocell in ekran hakikaten mat dı 7400 ün daha canlı bende onu aldım 4200 Bluetooth kulaklık bağladım sorun yok hadi hayırlısı
iyi yapmışsın, 7 serisi alacağına alma daha iyi, hatta yaptığım araştırmalara göre nano916 alınabilir tek nano tabi iyi bütçeye iyi tv arayanlara.

Grundig markası hakkında bilgisi olan yok mudur, 6950B modeli, regal vestelde olduğu gibi çamur görüntü var mıdır acaba?

T Çevrimdışı

taner23

Aktif Üye
12 Kas 2020
106
39
iyi yapmışsın, 7 serisi alacağına alma daha iyi, hatta yaptığım araştırmalara göre nano916 alınabilir tek nano tabi iyi bütçeye iyi tv arayanlara.

Grundig markası hakkında bilgisi olan yok mudur, 6950B modeli, regal vestelde olduğu gibi çamur görüntü var mıdır acaba?
Hocam Nano diyor bilmem kaç milyar renk abi baktım görüntü soluk baya mat arada 400 lira fark vardı Bluetooth kulaklık taktım gayet iyidi bu modelde kaydetme PVR yokmuş sanırım ama benimde pek kullandığım bir şey değil

Hocam Nano diyor bilmem kaç milyar renk abi baktım görüntü soluk baya mat arada 400 lira fark vardı Bluetooth kulaklık taktım gayet iyidi bu modelde kaydetme PVR yokmuş sanırım ama benimde pek kullandığım bir şey değil
Alt model aldık ama dediğim gibi nanocell içime sinmedi

Geri
Üst Alt