mightythor
Aktif Üye
- 6 Tem 2018
- 499
- 50
Arkadaşlar AB & USA ülkemize yaptırım uygularlarsa ki şu an bu konu hakkında müzakereler ve görüşmeler var o yüzden kurların fırlama ihtimali var,bunu takip etmenizi ve göz önüne almanızı tavsiye ederim.
???15 Aralık'tan sonra yıl sonu indirimleri başlayacak diye duydum. TV almak için beklemek mantıklı mı büyük indirimler olur mu acaba?
teşekkürler. Dolby vision desteği olmayan samsung TV ve netflix kullanan sayın üyeler...Sİz yardımcı olur musunuz? Netflixteki dolby vision içerikli dizi ve filmleri, hangi görüntü kalitesiyle izliyorsunuz? 1080p, 2160p...?Chat ile netflix'e sordum tv üreticinize sorun dediler.Full Hd ye indirmez ama hangi formatta gösterir onu benle yazışan kişi de bilemedi.
Toshiba hakkında daha detay bilgi verebilir misiniz? Hepsiburada da 2 model takibimde (Toshiba 65UA3A63DT ve Toshiba 65UL3063DT). Garanti süreleri 2 yıl yazıyor. Bu hepsiburada hatası mı?Ben 3 arasında Toshiba tercih ederim, forumdaki Ler bilir Toshiba ci oldugumu,
Aldığın yere bağlı olarak Vestel 2 yıl garanti olabilir kurumsal sa 3 yıl. Seg 2 yıl . Toshiba her türlü 3 yıl
Seg ücretli kurulum olabilir. Toshiba ücretsiz. Fiyat da hesaba katılırsa Toshiba
Hayırlı olsun, genel izlenimlerinizi ve özellikle Smart'ını merak ediyorum neler var, yazarsanız sevinirim.Hocalarım uzun araştırmalar sonucu Grundıg Barselona 58GCU89005 tv arayışındayım. hiç bir yerde kapalı kutusunu bulamadım. iki hafta boyunca bazı bayiler kapalı kutu diye teşhirdeki ürünü satacaklardı. Bugün son anda Ankarada bir bayide buldum. gidip gözümle görerek 4600 tl aldım. inşallah memnun kalırım.
Müşteri hizmetlerini arayıp durumu izah ettim. Değişim talep ettiğimi de belirttim. Geri dönüş yapacaklar. Beklemedeyim.Ben olsam iade değil değişim talep ederdim, bir kere daha şansınızı deneyin bence
ben teşhir ürün almazdım.55Q60R mağazada teşhir ürünü var. Fiyatına 6700 tl dediler. Belki alma aşamasında bir miktar daha inebilirler. Gelin bakın ürünü dediler. Sizce mantıklı mı böyle bir alışveriş? Garantisi aldığım gün başlayacak.
Evet vergiler yüksek ama keşke Sunny (atmaca holding) gibi bir firma yerine eliyüzü düzgün bir firma seçilseydi. Yerli montaj LG oled C9 serisi (Vatan bilgisayardan alınanlar) ölü piksel sorunları ile dolu. İnsanlar yaklaşık 1 yıldır iade derdinde... q70 de yerli montaj ki o da muhtemelen Sunny'dir, bu da beni düşündürdü. Üstüne yukardaki arkadaşın sıfır q60r'sinde de daha önce başka yerlerde okuduğum kasa açıklığı sorunu çıkınca....tuz biber oldu. Sony'lere baktım. 55xh9005 ve xg9005 tam aradığım modeller. xg'de stok yok. xh de maşallah fiyatı oledden yüksek.Samsung'da iki ay evvele kadar çalışan arkadaşım bana beyaz eşyaları da Türkiye'de yaptırdıklarını söyledi.Yani tv ler de öyle.Kore'de üretilip buraya geliyor ve montajlanıyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada Q70T çok iyi bir tv alınabiliyorsa düşünmeden alın.
Olay şu,ithalattaki vergilerin çok yüksek olmasından dolayı ürün buraya demonte geliyor ve burada birleştiriliyor.
Hocam Q70T edge led. Sizce nasıl? Q60R mi Q70T mi? Ben karar verene kadar ürün kalmayacak ?Samsung'da iki ay evvele kadar çalışan arkadaşım bana beyaz eşyaları da Türkiye'de yaptırdıklarını söyledi.Yani tv ler de öyle.Kore'de üretilip buraya geliyor ve montajlanıyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada Q70T çok iyi bir tv alınabiliyorsa düşünmeden alın.
Olay şu,ithalattaki vergilerin çok yüksek olmasından dolayı ürün buraya demonte geliyor ve burada birleştiriliyor.
Hocam Q70T edge led. Sizce nasıl? Q60R mi Q70T mi? Ben karar verene kadar ürün kalmayacak ?
Beynim yandı resmen. Ortalama 8000 civar 55 inç tv önerir misiniz? Alın deyin alayım ?
???Bu iki televizyon nispeten benzer. Samsung Q70T’nin görüntü kalitesi geçen yılki Q60R’den biraz daha iyi. Kontrastı daha iyi ve maksimum parlaklık biraz daha yüksek. Ancak, Q60R’nin hareket yönetimi, iyi yanıt süresi nedeniyle olağanüstüdür ve Q70T buna güçlükle yetişebilir. Q70T'nin sahip olduğu bir avantaj, 120 fps'de 4K çözünürlükte oyunlar oynamak için yeni konsollarla oyun oynamak için ilginç olan HDMI 2.1 arayüzüdür.
Parlaklık ve kontrast da 70T daha iyi.Al şunu kendini de kurta bizi de