Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
Mva panel nasıldır hocam? IPS'den daha mı iyi?
Siyahlar konusunda daha iyi fakat açı duyarlıdır, belli bir açıdan sonra renklerde bozulma görülebilir, hangisi daha iyi demek yanlış kullanıcı alışkanlıklarına göre değişir, ben mesela Va panelden yanayım, bir başka kişi ips beğenebilir tamamen zevk meselesi

Y Çevrimdışı

Yusuffidan

Yeni Üye
8 Ara 2020
12
36
Hayırlı akşamlar diliyorum buhafta sonu Şok Philips 4k tvleri gelecek bilgisi olan var mı acaba

Screenshot_20201209-232038.jpg

Bedirhan08 Çevrimdışı

Bedirhan08 

Aktif Üye
5 Ara 2020
102
Siyahlar konusunda daha iyi fakat açı duyarlıdır, belli bir açıdan sonra renklerde bozulma görülebilir, hangisi daha iyi demek yanlış kullanıcı alışkanlıklarına göre değişir, ben mesela Va panelden yanayım, bir başka kişi ips beğenebilir tamamen zevk meselesi
Peki renkler konusunda durum nasıldır?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hayırlı akşamlar diliyorum buhafta sonu Şok Philips 4k tvleri gelecek bilgisi olan var mı acaba

Screenshot_20201209-232038.jpg
Bu kesin mi?

Son düzenleme:
F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633

F fikoloji Aragorn Aragorn abi yorumunuz olur mu? Bakabilir misiniz lütfen?
Yorumunuzu gördüm aslında açtığınız konuyu da gördüm epey den de kontrol ettim ama paneline bakamadım.
Fiyat makul geldi bana zaten karşıdan izliyeceksiniz Va yapı da olsa sorun olmayacak sizin için. Yaklaşık 1 ay android Vestel deneyimim oldu genel manada memnunum. Şimdiden hayırlı olsun.

MMTECH Çevrimdışı

MMTECH 

Aktif Üye
24 Mar 2020
101
31

Philips 43PFS5505 vs 43PFS6805 arada smart farkından başka bir şey ben göremedim HDR'de olabilir, ne dersiniz en uygun fiyata idare edecek bir şey bakıyorum, Grundig 6950B var ama hiçbir yorum, bilgi çıkmıyor buda insanı korkutuyor, yoksa tasarımı daha güzel.

bu video ürküttü açıkçası, baya şanslı olmak lazım sorun çıkmayacak vs. Panel ve görüntü kalitesi bilgisi verecek olana şimdiden teşekkür ederim.

Bu arada belki birine faydası olur vatanbilgisayar üzerinden ziraat bankkart ile 2500₺ üstüne 200₺ veriyor, alacaklara faydası olabilir. (mobil uygulamasından katılabiliyorsunuz)

Son düzenleme:
M Çevrimdışı

mayyk22

Yeni Üye
3 Ara 2020
19
39
Hocam benim de gönlüm VA da.Geceleri siyah sahnelerde çok başarılı ancak gündüzleri pencereden gelen ışık yansımasıyla izlenemez hal alıyor deniyor. Özellikle Q60R. Bolca şikayet okudum bu konuda. Fikriniz nedir?
İkinci sorum şu an istemesem de bana en yakın LG 55nano916 gibi duruyor. Ancak pek gönlüm yok. 55Q70R stoğu bitti. 8000 civarı bütçem var. 55Q60R ye mi dönmeliyim? Yoksa alabileceğim 55 inç başka tv öneriniz var mı?

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
Peki renkler konusunda durum nasıldır?

Bu kesin mi?
Benim herhangi bir sıkıntım yok renk konusunda
Hocam benim de gönlüm VA da.Geceleri siyah sahnelerde çok başarılı ancak gündüzleri pencereden gelen ışık yansımasıyla izlenemez hal alıyor deniyor. Özellikle Q60R. Bolca şikayet okudum bu konuda. Fikriniz nedir?
İkinci sorum şu an istemesem de bana en yakın LG 55nano916 gibi duruyor. Ancak pek gönlüm yok. 55Q70R stoğu bitti. 8000 civarı bütçem var. 55Q60R ye mi dönmeliyim? Yoksa alabileceğim 55 inç başka tv öneriniz var mı?
TV den TV ye değişir, kaplamasına göre değişir, bendeki panelde gündüz açılı izlemezsem sorun yok, LG de oldukça ön plana çıkan bir model fakat ips yapıda, yani Samsunglara göre avantaj ve dezavantajları var, gündüz daha iyi olur ancak gece ışık sızması olabilir benim ilk tv LG paneldi ben ışık sızmasına dayanamadım değişti şansa Va panel geldi ben mutluyum, herkes kendi önceliğini belirlemeli bence

Geri
Üst Alt