Siyahlar konusunda daha iyi fakat açı duyarlıdır, belli bir açıdan sonra renklerde bozulma görülebilir, hangisi daha iyi demek yanlış kullanıcı alışkanlıklarına göre değişir, ben mesela Va panelden yanayım, bir başka kişi ips beğenebilir tamamen zevk meselesiMva panel nasıldır hocam? IPS'den daha mı iyi?
Peki renkler konusunda durum nasıldır?Siyahlar konusunda daha iyi fakat açı duyarlıdır, belli bir açıdan sonra renklerde bozulma görülebilir, hangisi daha iyi demek yanlış kullanıcı alışkanlıklarına göre değişir, ben mesela Va panelden yanayım, bir başka kişi ips beğenebilir tamamen zevk meselesi
Bu kesin mi?Hayırlı akşamlar diliyorum buhafta sonu Şok Philips 4k tvleri gelecek bilgisi olan var mı acaba
![]()
Yorumunuzu gördüm aslında açtığınız konuyu da gördüm epey den de kontrol ettim ama paneline bakamadım.
Evet kesinPeki renkler konusunda durum nasıldır?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu kesin mi?
Fiyatlar 200 300 TL fazla benceEvet kesin
![]()
Geçen gün 3850 TL olmuştu bu Philips ya daha da düşer diye bekledik hep arttı. :/Evet kesin
![]()
Bir fotoğraf atar mısınız sorunla ilgili
![]()
![]()
Hafif bastırınca daha bir belli ediyor açıklığı. Yetkili servis, 2 mm ye kadar normaldir dedi.
Hocam benim de gönlüm VA da.Geceleri siyah sahnelerde çok başarılı ancak gündüzleri pencereden gelen ışık yansımasıyla izlenemez hal alıyor deniyor. Özellikle Q60R. Bolca şikayet okudum bu konuda. Fikriniz nedir?Siyahlar konusunda daha iyi fakat açı duyarlıdır, belli bir açıdan sonra renklerde bozulma görülebilir, hangisi daha iyi demek yanlış kullanıcı alışkanlıklarına göre değişir, ben mesela Va panelden yanayım, bir başka kişi ips beğenebilir tamamen zevk meselesi
Samsung servisi kurarken kendilerine söylediniz mi ne diyorlar![]()
![]()
![]()
Benim herhangi bir sıkıntım yok renk konusundaPeki renkler konusunda durum nasıldır?
Bu kesin mi?
TV den TV ye değişir, kaplamasına göre değişir, bendeki panelde gündüz açılı izlemezsem sorun yok, LG de oldukça ön plana çıkan bir model fakat ips yapıda, yani Samsunglara göre avantaj ve dezavantajları var, gündüz daha iyi olur ancak gece ışık sızması olabilir benim ilk tv LG paneldi ben ışık sızmasına dayanamadım değişti şansa Va panel geldi ben mutluyum, herkes kendi önceliğini belirlemeli benceHocam benim de gönlüm VA da.Geceleri siyah sahnelerde çok başarılı ancak gündüzleri pencereden gelen ışık yansımasıyla izlenemez hal alıyor deniyor. Özellikle Q60R. Bolca şikayet okudum bu konuda. Fikriniz nedir?
İkinci sorum şu an istemesem de bana en yakın LG 55nano916 gibi duruyor. Ancak pek gönlüm yok. 55Q70R stoğu bitti. 8000 civarı bütçem var. 55Q60R ye mi dönmeliyim? Yoksa alabileceğim 55 inç başka tv öneriniz var mı?
Yardımcı olacak var mı acebaRegal 50R754U nasıldır aceba önerileriniz var mı ? Ben IPTV de kullanmak istiyorum bir sorun çıkartır mı yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler şimdiden