Bedirhan08 Çevrimdışı

Bedirhan08 

Aktif Üye
5 Ara 2020
102
Philipsi de o kadar gömmeyelim ya teknoloji olarak yazdıklarından aşağı kalmaz, sadece orijinal yedek parça sağlama konusunda biraz sıkıntılı TR pazarında yoksa alınır bence özellikle 8 serileri. Yedek parça işi bence çok sorun değil bence.
Yedek parça işi bence çok sorun değil bence. Düzgün kullandıktan sonra kolay kolay bozulmaz ki. 5-10 sene kullanmayı düşünüyorum ben umarım o kadar dayanır. Philips görüntü kalitesi anlamında da oldukça başarılıymış zaten.

A Çevrimdışı

Arda Esen

Yeni Üye
27 Kas 2020
36
36
pixel kontrolu artı kozmetik kontrol
Kozmetik kontrol nedir? Kusura bakmayın ilk defa duyuyorum da.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Google da panel test uygulaması yazsanız nasıl kullanıldığının videosu da çıkıyor zaten

Programı android tabanlı telefonunuza kurun, Widi ile televizyona bağlanın böylece teknik ekiplere servis menüye girmeleri için ricada bulunmak zorunda kalmayacak, aynı zamanda tv nin widi bağlantısını da test etmiş olacaksınız.

Bağlantı sonrası her adımı geçmeniz yeterli.

En önemli ama en önemli kriterimiz panel zira servis formunu imzaladığınız an itibari ile tüm sorumluluk sizde kalıyor, gerisi için kimse size sorun da çıkartmıyor o yüzden panel konusunda ısrar ediyoruz.

Üstadım telefonum android değil. Flash aracılığıyla test yapamaz mıyım? Bir de servis yetkililerine sormam gereken başka hususlar var mı? Ne gibi durumlarda ürünü teslim almamam gerekiyor? Hakkınızı helal edin araştırma yapıyorum lakin farklı fikirler görünce kafam karışıyor.?

Arda Bey iyi akşamlar. Q60R yi kapalı kutuda, açılmamış olarak nereden buldunuz acaba? Bildiğim kadarıyla geçen senenin modeli. Teşhir veya geri dönmüş sıkıntılı ürünlerden biri olmasın? Salon için düşündüğüm modellerden biriydi. Ancak artık bulunmadığı için, 2020 modelleri pas geçip, 2021 modelleri beklemeye karar verdim. Bu arada da mutfak için düşündüğüm 32 inç TV yi önce aradan çıkarmayı düşünüyoru
Samsung online siteden aldım. Daha önceden müşteri hizmetleri ile görüşmüştüm. Ürün sıfır kutu halinde depodan gönderiliyor demişti. Yarın belli olacak o sebeple üstadlardan yardım bekliyorum ben de?

Son düzenleme:
Tesla Çevrimdışı

Tesla

Aktif Üye
2 Ara 2020
88
Kozmetik kontrol nedir? Kusura bakmayın ilk defa duyuyorum da.

Üstadım telefonum android değil. Flash aracılığıyla test yapamaz mıyım? Bir de servis yetkililerine sormam gereken başka hususlar var mı? Ne gibi durumlarda ürünü teslim almamam gerekiyor? Hakkınızı helal edin araştırma yapıyorum lakin farklı fikirler görünce kafam karışıyor.?

Samsung online siteden aldım. Daha önceden müşteri hizmetleri ile görüşmüştüm. Ürün sıfır kutu halinde depodan gönderiliyor demişti. Yarın belli olacak o sebeple üstadlardan yardım bekliyorum ben de?
Hocam askı aparatı aldınız mı ? Askı aparatı için önerisi olan var mı ?

Y Çevrimdışı

Yusuffidan

Yeni Üye
8 Ara 2020
12
36
Aranıza yeni katıldım. Herkes sağlıklı mutlu ve huzurlu dolu günler dilerim. Toshiba 49v6863 4k TV almaya kararı verdim sizce nasıldır alınır mı acaba herkese şimdiden teşekkür ederim

mightythor Çevrimdışı

mightythor 

Aktif Üye
6 Tem 2018
499
50
Teşekkürler hocam yorumunuz için o zaman ilk başka gözüme çarpan Philips 50pus8505 un fiyatı bu pazar 5.100 e kadar düşmüştü o fiyata alınır mı Philips
Fiyat iyi, albanez albanez üstadın aldığı fiyata düşmüş.Memnun kalırsınız.

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar diliyorum. Forumdaki ilk mesajım :)

Sizlere bir sorum olacaktı.
Mutfakta kullanmak için, yüzde 70-80 uydu kanalları, kalan kısımda da Netflix,YouTube,USB üzerinden film v.b. işler için kullanılacak, 32 inç ebatlı bir TV arıyorum.

Teknosa da aşağıdaki iki model gözüme çarptı.

Philips 32PFS6805/62​

Vestel 32H9500​

Bu modelleri tavsiye eder misiniz? Yoksa alternatif başka bir tavsiyeniz olur mu?

Teşekkür eder, iyi forumlar dilerim.
Full HD olduğu için Philips.Vestel HD Ready.Vestel'de Bluetooth var Philips'de yok.
İkisinin de görüntü kalitesi kafa kafaya gider.

Son düzenleme:
T Çevrimdışı

Trigresive

Yeni Üye
8 Ara 2020
7
46
Arkadaşlar merhabalar. Samsung Q60R ile Q60T yi biraz araştırdım aklım yettiğince. Oyunla işi olmayan biri için Q60R ye nazaran Q60T daha mantıklı durmuyor mu sizce? Siyahlar konusunda Q60T daha bariz bir şekilde iyi görülüyor. Sadece tepki zamanı ve motion konusunda 50hz olması dolayısı ile daha geri gözüküyor. Daha çok film izleyen biri için Q60T daha mantıklı gibi bence. Siz ne düşünüyorsunuz?

mightythor Çevrimdışı

mightythor 

Aktif Üye
6 Tem 2018
499
50
Aranıza yeni katıldım. Herkes sağlıklı mutlu ve huzurlu dolu günler dilerim. Toshiba 49v6863 4k TV almaya kararı verdim sizce nasıldır alınır mı acaba herkese şimdiden teşekkür ederim
Fiyatı olarak ne kadar bilmiyorum ama sizin seçtiğiniz 2018 model yerine daha güncel bir modele yönelmeniz daha sağlıklı olur bence.
Toshiba 50UL3A63DT 4000 TL gibi bir fiyatı var.

T Çevrimdışı

Trigresive

Yeni Üye
8 Ara 2020
7
46
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar diliyorum. Forumdaki ilk mesajım :)

Sizlere bir sorum olacaktı.
Mutfakta kullanmak için, yüzde 70-80 uydu kanalları, kalan kısımda da Netflix,YouTube,USB üzerinden film v.b. işler için kullanılacak, 32 inç ebatlı bir TV arıyorum.

Teknosa da aşağıdaki iki model gözüme çarptı.

Philips 32PFS6805/62​

Vestel 32H9500​

Bu modelleri tavsiye eder misiniz? Yoksa alternatif başka bir tavsiyeniz olur mu?

Teşekkür eder, iyi forumlar dilerim.

Bu arada dün akşam sorduğum soru hakkında ne düşünüyorsunuz? Mutfakta kullanmak için 32 inç TV tavsiyesi istiyorum. Teşekkürler. :)

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
Arkadaşlar merhabalar. Samsung Q60R ile Q60T yi biraz araştırdım aklım yettiğince. Oyunla işi olmayan biri için Q60R ye nazaran Q60T daha mantıklı durmuyor mu sizce? Siyahlar konusunda Q60T daha bariz bir şekilde iyi görülüyor. Sadece tepki zamanı ve motion konusunda 50hz olması dolayısı ile daha geri gözüküyor. Daha çok film izleyen biri için Q60T daha mantıklı gibi bence. Siz ne düşünüyorsunuz?
100 hz bir tv varken asla 50hz almam, bu sadece oyunu değil tüm izleme deneyimini değiştirecek bir fark ama sız bilirsiniz tabi

D Çevrimdışı

discrepancy

Yeni Üye
25 Eki 2020
27
42
11. 11.2020 de N11 den aldığım, Grundig 55 Geu 7830 B, hem üretimin sarkması, hem de bizim evdeki karantina durumu sebebiyle ancak dün yani 08.12.2020 evimize servis tarafından getirilip kuruldu.

Öncelikle ürünün internetten satın alınmasına karşın direk servis tarafından getirilmesi ve duvara askı aparatı için ücret alınmaması çok güzel. Ürünün 3 sene garantili olması ve servis hizmeti beğendiğim yanlarından birkaçı.

Kurulum yapıldıktan sonra özellikle youtube üzerinde pixel test videolarını açtım, hiçbir ölü piksel olmaması sevindirici. Ayrıca 4 çekirdekli işlemci olduğundan youtube ve diğer yüklü smart uygulamalar hızlı. Servis görüntü ayarlarını dinamik görüntü ve dinamik kontrast şeklinde ayarlamıştı. Ben görüntü ayarlarını standart a çekip, birkaç ince ayar yapınca, özellikle günlük kullanım için gayet güzel bir görüntüye ulaştım.

Panel sanırım IPS olduğundan yan açılardan hiçbir problemle karşılaşmadım. Youtube üzerindeki 4k videolarda ve özellikle Görüntüyü ayarlarıı film yada kişileştirme ayarına getirince , hem 4k içeriklerde, hemde filmlerde güzel bir görüntü elde ettim. En sevdiğim husus , renkleri olduğu gibi doğal vermesi.

Buraya kadar olumlu yanlarından bahsettim, olumsuz yanlarına da değineyim. Öncelikle panelin 4 bir köşesinde bundan önce burda paylaşılan fotolarda olduğu gibi hafif karanlık var. Ayrıca panelin alt ortasında , açma kapama tuşuna yakın kısımda bir ışık sızması var, ayrıca, IPS panellerde gözlemlenen Clouding durumu da mevcut. Yine de paneli özellikle ölü piksel olmaması ve görüntü kalitesi açısından beğendim. Ses de gayet yeterli, Dolby digital de surround şeklinde bir ses ayarı olması çok güzel ve müzik ve film için ön kayıtlı güzel ses ayarları mevcut.

Kısacası ben paneli beğendim, N11 de kampanyalı 3475 e almıştım, 235 tl de puan yüklenince, 3240 a mal oldu. Ben daha çok günlük kullanım için Tv yi aldığımdan benim için gayet yeterli, 4k video yada filmlerde görüntünün akıcılığı güzel, bulanıklaşma gibi olumsuz bir durum yok. Bu fiyatlara tekrar bulunabilirse fiyat/performans ürünü olarak tavsiye ederim.

M Çevrimdışı

muratdurak91

Yeni Üye
25 Kas 2020
5
33
Yedek parça işi bence çok sorun değil bence. Düzgün kullandıktan sonra kolay kolay bozulmaz ki. 5-10 sene kullanmayı düşünüyorum ben umarım o kadar dayanır. Philips görüntü kalitesi anlamında da oldukça başarılıymış zaten.
Merhaba. Bende günlerce tv araştırdım. bütçem doğrultusunda aklıma yatan çok tv oldu fakat genel anlamda stok problemi vardı.
Black friday gecesinde seçeneklerimden biri olan Philips 50PUS7505 modelini anlık bir indirimle 3850 TL ye aldım. ( 50PUS8505 ise 4900 tl ye düşmüştü fakat çıkmak istemedim nedense. )
Black friday indirimlerinden sonra ise tv stokları iyice azaldı ve fiyatları bu bağlamda çok yükseldi bence.Fiyatlar tekrar o indirim seviyesine inermi bilmem ama bir iki ay öncesine göre fiyatlar inanılmaz yükselmiş.

Philips 50PUS7505 modeline gelirsek ürünüm geldi gerekli kontrolleri yaptım ve sorunsuz çıktı. Kurulumu için servis geldi gayet kibar bi şekilde ilgilendi ve kurulumu tamamladı.
Tv den genel olarak memnun kaldım fakat bir iki özellik eksikliği için pişmanlık yaşadım. İçinde spotify, Tivibu go olmaması, bazı gerekli programları yükleyemiyor olmam ve evimde tablet, telefonlar ve bilgisayarı olan apple cihazları tvyle eşleştiremiyor olmamdan dolayı.İade etmeyle uğraşmak istemedim çünkü aynı fiyatta yerine koyabileceğim bi tv şu an yok piyasada. En kötü ihtimal bi Mi box s alır çözerim sorunu.
Tv nin ses ve görüntü kalitesinden memnun kaldım.Netflix ve Youtube seri çalışıyor.

Fakat forumdaşlardan iki konuda yardım bekliyorum lütfen.
TV yi teknoloji marketinde oynatılan demo görüntü üzerinden incelerken istediğim renk,keskinlik vs tam istediğim biçimdeydi.Evde tv ye ne kadar görüntü ayarı yapsamda demo videoyu oynattığımda aynı performansı alamadım.Teknoloji marketlerinde kullanılan ekran ayarlarına nereden ulaşabilirim acaba ?
Son olarak APPLE cihazları program aracılığıyla tv me bağlamamın bir yolu var mıdır ? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Geri
Üst Alt