Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
Çok haklısınız hocam. Ben de isterim Samsung, LG, Sony almak fakat bütçe el vermiyor mecbur Philips gibi markalara yöneliyoruz.
Philipsi de o kadar gömmeyelim ya teknoloji olarak yazdıklarından aşağı kalmaz, sadece orijinal yedek parça sağlama konusunda biraz sıkıntılı TR pazarında yoksa alınır bence özellikle 8 serileri

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
Anne Baba TV si olup da eğer Awox Axen vs tarzı bir şey alırsnaız büyüklerimize iyilik yapayım derken kötülük yapmış olursunuz.

HILEVEL olsun fakat en azından Vestel üretimi olsun. A101 satışı Toshiba olsun mesela ciddi söylüyorum ki Toshiba kurtarıcıdır, Toshiba Candır.
7505 demiştim bu arkadaşa biz de anne babayız, daha iyisi olsun isteriz onlar için ?

E Çevrimdışı

ergunkara

Yeni Üye
25 Ara 2019
14
46
Bir kaç gündür 58 veya 65 inç TV bakıyordum. Hepsiburada da Grundig 65 GEU 7830B fiyatı 4500 TL ye düştü. Sipariş versem mi diye düşünürken bir saat olmadan fiyat tekrar 5500 TL ye çıktı. Nasıl bir durum anlamadım bu piyasayı. N11 de Grundig kendi satıcısına paneli sordum. BOE marka ve IPS dedi. Bu panel nasıldır?

A Çevrimdışı

Arda Esen

Yeni Üye
27 Kas 2020
36
36
Herkese merhaba. Sipariş verdiğim 55Q60R anca bugün teslim edilebildi. Horoz lojistik sağolsun hiç şaşırtmıyor. Yarın Samsung yetkili servis kurulum için gelecek. Adem beyin bahsettiği yazılımı flasha yükledim.Panel testini yapacağım da flash aracılığıyla Tv de görünüyor mu? Testi nasıl yapacağım? Bir de panel açıklığı dışında başka testler yapmama gerek var mı? Adem Helvacı Adem Helvacı

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
Herkese merhaba. Sipariş verdiğim 55Q60R anca bugün teslim edilebildi. Horoz lojistik sağolsun hiç şaşırtmıyor. Yarın Samsung yetkili servis kurulum için gelecek. Adem beyin bahsettiği yazılımı flasha yükledim.Panel testini yapacağım da flash aracılığıyla Tv de görünüyor mu? Testi nasıl yapacağım? Bir de panel açıklığı dışında başka testler yapmama gerek var mı? Adem Helvacı Adem Helvacı
pixel kontrolu artı kozmetik kontrol

U Çevrimdışı

umurufuk

Yeni Üye
8 Ara 2020
2
25
8505 desen Phılps derdim ancak burada alternatif bazı durumların da etkisi ile UA9800 diyorum :ok
hocam merhabalar. 5300 tlye philips 55pus7805 veya 5750 tlye LG 55un71006 arasında kaldım. Ailecek farklı açılardan izleniyor televizyon. Maç kültürümüz de yok genelde belgesel ve dizi izlenir bu yüzden görüntü kalitesi önemli. Smart özelliklerde de yalnızca youtube netflix önem arz ediyor. Kanal geçişleri ram rom önemli etkenler bizim için. Bu bilgiler ışığında bana mümkünse bu iki televizyondan veya varsa başka önerileriniz hangi televizyonu önerebilirsiniz. Saygılar sevgiler.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
hocam merhabalar. 5300 tlye philips 55pus7805 veya 5750 tlye LG 55un71006 arasında kaldım. Ailecek farklı açılardan izleniyor televizyon. Maç kültürümüz de yok genelde belgesel ve dizi izlenir bu yüzden görüntü kalitesi önemli. Smart özelliklerde de yalnızca youtube netflix önem arz ediyor. Kanal geçişleri ram rom önemli etkenler bizim için. Bu bilgiler ışığında bana mümkünse bu iki televizyondan veya varsa başka önerileriniz hangi televizyonu önerebilirsiniz. Saygılar sevgiler.
Bu günlerde fiyatı nedeniyle 7805 e ''hayır'' diyemiyoruz :)

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Google da panel test uygulaması yazsanız nasıl kullanıldığının videosu da çıkıyor zaten

Programı android tabanlı telefonunuza kurun, Widi ile televizyona bağlanın böylece teknik ekiplere servis menüye girmeleri için ricada bulunmak zorunda kalmayacak, aynı zamanda tv nin widi bağlantısını da test etmiş olacaksınız.

Bağlantı sonrası her adımı geçmeniz yeterli.

En önemli ama en önemli kriterimiz panel zira servis formunu imzaladığınız an itibari ile tüm sorumluluk sizde kalıyor, gerisi için kimse size sorun da çıkartmıyor o yüzden panel konusunda ısrar ediyoruz.

T Çevrimdışı

Trigresive

Yeni Üye
8 Ara 2020
7
46
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar diliyorum. Forumdaki ilk mesajım :)

Sizlere bir sorum olacaktı.
Mutfakta kullanmak için, yüzde 70-80 uydu kanalları, kalan kısımda da Netflix,YouTube,USB üzerinden film v.b. işler için kullanılacak, 32 inç ebatlı bir TV arıyorum.

Teknosa da aşağıdaki iki model gözüme çarptı.

Philips 32PFS6805/62​

Vestel 32H9500​

Bu modelleri tavsiye eder misiniz? Yoksa alternatif başka bir tavsiyeniz olur mu?

Teşekkür eder, iyi forumlar dilerim.

U Çevrimdışı

umurufuk

Yeni Üye
8 Ara 2020
2
25
Bu günlerde fiyatı nedeniyle 7805 e ''hayır'' diyemiyoruz :)
Hayır diyememekle evet arasında anladığım kadarıyla büyük fark bulunmakta. ? Sayın hocam, bütçemi 1000 tl genişletebilme imkanım var (maksimum 6500₺). Bu yüzden de model konusunda birçok seçenek bulunuyor önümde. Almamı önerdiğiniz değil de bakmamı önereceğiniz birkaç model duyabilirsem çok sevinirim. ?

T Çevrimdışı

Trigresive

Yeni Üye
8 Ara 2020
7
46
Arda Bey iyi akşamlar. Q60R yi kapalı kutuda, açılmamış olarak nereden buldunuz acaba? Bildiğim kadarıyla geçen senenin modeli. Teşhir veya geri dönmüş sıkıntılı ürünlerden biri olmasın? Salon için düşündüğüm modellerden biriydi. Ancak artık bulunmadığı için, 2020 modelleri pas geçip, 2021 modelleri beklemeye karar verdim. Bu arada da mutfak için düşündüğüm 32 inç TV yi önce aradan çıkarmayı düşünüyorum.

Geri
Üst Alt