Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Samsung 55Q60R modelini alacağım. Çok şükür karar verebildim. Fiyatı 7000 TL. Sizce bu fiyatın ay sonu, yıl sonu kampanyası yapıp inmesi mümkün mü? Beklemeli miyim yoksa al geç mi diyorsunuz? Teşekkür ederim. ?
Ülkemizde her gerekçe fiyat artışı için bahanedir. Bu fiyata bulmuşken almanızı tavsiye ederim.

mightythor Çevrimdışı

mightythor 

Aktif Üye
6 Tem 2018
499
50
Aragorn Aragorn mightythor mightythor Destek lütfen :ok

EDİT: Yıl sonu olması nedeniyle heyette dosya yoğunluğu çok fazla, gündemleri sıklaştırdık o nedenle bu hafta çok aktif olamayacağım.
İşten fırsat bulduğum kadarıyla hep destekteyim.Kolay gele Adem Helvacı Adem Helvacı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam benim de bahsettiğim Philips 50PUS7505 geçen günlerde 3.800 gibi bir fiyata düştü kısa bir süreliğine fakat ardından 4.400 lere çıktı. Ben de tekrar düşer diye bekliyorum, yanlış mı yapıyorum? ?
Tüh be,harika bir fiyatmış.

Bedirhan08 Çevrimdışı

Bedirhan08 

Aktif Üye
5 Ara 2020
102
Ben de Philips diyorum çünkü üst P5 işlemcisini kullanıyor,ayrıca gerçek 10 bit paneldir.18,5 input lag dan bahsetmiştim galiba.Benim için görüntü ön planda olduğu için Philips diyorum.

Philips P5 Perfect hangi konularda iyileştirme yapıyor?

Source perfection – Yani direkt kaynak görüntüyü iyileştirme
Perfect sharpness – Görüntüdeki kesinliği düzenleme
Perfect colour – Renkleri düzenleme
Perfect kontrast – Kontrastı düzenleme
Perfect motion – Hareketleri düzenleme

Bunlar artılarıydı eksileri ise
  • Maalesef içinde Spotify, Tidal veya HBO GO gibi uygulamalar yok
  • Chromecast de eksik;
  • Bluetooth yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu ikisinden 7400 daha iyidir.Hatta 796 ile arasında pek bir fark göremeyebilirsiniz.

Ben de Philips diyorum çünkü üst P5 işlemcisini kullanıyor,ayrıca gerçek 10 bit paneldir.18,5 input lag dan bahsetmiştim galiba.Benim için görüntü ön planda olduğu için Philips diyorum.

Philips P5 Perfect hangi konularda iyileştirme yapıyor?

Source perfection – Yani direkt kaynak görüntüyü iyileştirme
Perfect sharpness – Görüntüdeki kesinliği düzenleme
Perfect colour – Renkleri düzenleme
Perfect kontrast – Kontrastı düzenleme
Perfect motion – Hareketleri düzenleme

Bunlar artılarıydı eksileri ise
  • Maalesef içinde Spotify, Tidal veya HBO GO gibi uygulamalar yok
  • Chromecast de eksik;
  • Bluetooth yok
Harika açıklama hocam benim için de görüntü ön planda. Input lag önceden dediğiniz gibi oyunlarda çok rahatsız etmez. Philips'in bu bütçede alternatifi yok gibi gözüküyor.

K Çevrimdışı

kentacdis

Yeni Üye
8 Ara 2020
3
43
herkese merhaba,
ben yeni üye oldum, bu başlığı en sondan 6-7sf okudum fakat cevap bulamadım,

SMART özelliği olmayan, ULUSAL kanalları izlemek için 50-55" civarı ANNE-BABA TVsi arıyorum:)
mümkün olduğunca uzun ömürlü olması tercihimiz (3000TL -4000TL arası fakat 4500TL kadar zorlanabilir.)
AVOX, HI LEVEL vb ucuz markalarda olabilir.

önerilerinize ihtiyacım var.
teşekkürler:)
Edit:bütçe

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt