Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Phılıps2 TV arasında kaldım. PS4, Youtube ve Netflix'de kullanacağım hangisi daha iyi bir TV'dir hangisini almalıyım?
-Toshiba 50UL3A63DT
-Philips 50PUS7505
Phılıps2 TV arasında kaldım. PS4, Youtube ve Netflix'de kullanacağım hangisi daha iyi bir TV'dir hangisini almalıyım?
-Toshiba 50UL3A63DT
-Philips 50PUS7505
Ülkemizde her gerekçe fiyat artışı için bahanedir. Bu fiyata bulmuşken almanızı tavsiye ederim.Samsung 55Q60R modelini alacağım. Çok şükür karar verebildim. Fiyatı 7000 TL. Sizce bu fiyatın ay sonu, yıl sonu kampanyası yapıp inmesi mümkün mü? Beklemeli miyim yoksa al geç mi diyorsunuz? Teşekkür ederim. ?
Aragorn mightythor Destek lütfenİlginiz için çok teşekkür ederim. Bu hafta içerisinde, müsait olduğunuz bir zaman, tavsiye edebileceğiniz başka ürünleri bekliyorum.
Hocam benim de bahsettiğim Philips 50PUS7505 geçen günlerde 3.800 gibi bir fiyata düştü kısa bir süreliğine fakat ardından 4.400 lere çıktı. Ben de tekrar düşer diye bekliyorum, yanlış mı yapıyorum? ?Ülkemizde her gerekçe fiyat artışı için bahanedir. Bu fiyata bulmuşken almanızı tavsiye ederim.
İşten fırsat bulduğum kadarıyla hep destekteyim.Kolay gele Adem HelvacıAragorn mightythor Destek lütfen
EDİT: Yıl sonu olması nedeniyle heyette dosya yoğunluğu çok fazla, gündemleri sıklaştırdık o nedenle bu hafta çok aktif olamayacağım.
Tüh be,harika bir fiyatmış.Hocam benim de bahsettiğim Philips 50PUS7505 geçen günlerde 3.800 gibi bir fiyata düştü kısa bir süreliğine fakat ardından 4.400 lere çıktı. Ben de tekrar düşer diye bekliyorum, yanlış mı yapıyorum? ?
Ben de Philips diyorum çünkü üst P5 işlemcisini kullanıyor,ayrıca gerçek 10 bit paneldir.18,5 input lag dan bahsetmiştim galiba.Benim için görüntü ön planda olduğu için Philips diyorum.
Philips P5 Perfect hangi konularda iyileştirme yapıyor?
Source perfection – Yani direkt kaynak görüntüyü iyileştirme
Perfect sharpness – Görüntüdeki kesinliği düzenleme
Perfect colour – Renkleri düzenleme
Perfect kontrast – Kontrastı düzenleme
Perfect motion – Hareketleri düzenleme
Bunlar artılarıydı eksileri ise
- Maalesef içinde Spotify, Tidal veya HBO GO gibi uygulamalar yok
- Chromecast de eksik;
- Bluetooth yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu ikisinden 7400 daha iyidir.Hatta 796 ile arasında pek bir fark göremeyebilirsiniz.
Harika açıklama hocam benim için de görüntü ön planda. Input lag önceden dediğiniz gibi oyunlarda çok rahatsız etmez. Philips'in bu bütçede alternatifi yok gibi gözüküyor.Ben de Philips diyorum çünkü üst P5 işlemcisini kullanıyor,ayrıca gerçek 10 bit paneldir.18,5 input lag dan bahsetmiştim galiba.Benim için görüntü ön planda olduğu için Philips diyorum.
Philips P5 Perfect hangi konularda iyileştirme yapıyor?
Source perfection – Yani direkt kaynak görüntüyü iyileştirme
Perfect sharpness – Görüntüdeki kesinliği düzenleme
Perfect colour – Renkleri düzenleme
Perfect kontrast – Kontrastı düzenleme
Perfect motion – Hareketleri düzenleme
Bunlar artılarıydı eksileri ise
- Maalesef içinde Spotify, Tidal veya HBO GO gibi uygulamalar yok
- Chromecast de eksik;
- Bluetooth yok
Bütçen nedirherkese merhaba,
ben yeni üye oldum, bu başlığı en sondan 6-7sf okudum fakat cevap bulamadım,
SMART özelliği olmayan, ULUSAL kanalları izlemek için 50-55" civarı ANNE-BABA TVsi arıyorum
mümkün olduğunca uzun ömürlü olması tercihimiz
önerilerinize ihtiyacım var.
teşekkürler
3000TL -4000TL arası fakat 4500TL kadar zorlanabilir.Bütçen nedir
Bulabilirsen Vestel 55 u 9400 ya da 94013000TL -4000TL arası fakat 4500TL kadar zorlanabilir.
burayı da edit: Hatta AVOX, HI LEVEL vb ucuz markalarda olabilir. (2tane samsung var ikiside kenarlarda siyah bulutlanma oldu:/ )
Philips 50PUS7505 alın hocam. Bende alacağım aynı şekilde.3000TL -4000TL arası fakat 4500TL kadar zorlanabilir.
burayı da edit: Hatta AVOX, HI LEVEL vb ucuz markalarda olabilir. (2tane samsung var ikiside kenarlarda siyah bulutlanma oldu:/ )
Aldıktan sonra fikirlerinizi paylaşmayı unutmayınteşekkürler yardımlarınız için.
önümüzdeki haftalarda alacağım
Adem abi aynı fiyata 55NU8000 mi yoksa 55Q60R mi ? NU8000 N11 de satılıyor. Samsung mağazasında , Q60R ise shop.samsung.com.tr de Adem HelvacıÜlkemizde her gerekçe fiyat artışı için bahanedir. Bu fiyata bulmuşken almanızı tavsiye ederim.