mightythor Çevrimdışı

mightythor 

Aktif Üye
6 Tem 2018
499
50
Hocam Samsung bütçemi aşıyor. Sanırım Philips 50PUS7505 en uygunu benim için. Artık yapacak bir şey yok, çok teşekkür ederim size.
Hayırlısı olsun.Alırsan izlenimlerini paylaşmanı dilerim.insanların çoğu aldıktan sonra geri dönüş yapmıyor.Foruma senin de bir katkın olsun istersen görüntü veya yazıyla bilgi verirsen almak isteyenleri aydınlatmış olursun.

Bedirhan08 Çevrimdışı

Bedirhan08 

Aktif Üye
5 Ara 2020
102
Hayırlısı olsun.Alırsan izlenimlerini paylaşmanı dilerim.insanların çoğu aldıktan sonra geri dönüş yapmıyor.Foruma senin de bir katkın olsun istersen görüntü veya yazıyla bilgi verirsen almak isteyenleri aydınlatmış olursun.
Burada yardım aldığım gibi yardım da edeceğim. Video çekip atarım hatta. Dediğiniz gibi hayırlısı olsun, tekrardan teşekkürler.

A Çevrimdışı

asdfghj

Yeni Üye
7 Ara 2020
4
25
Bu satıcılar hakikaten ahlaktan nasibini almamış. GÜndüz 3600tl ye Vatanda gördüm size yazmadan önce baktığımda.

Şu an o sayfa artık iptal edilmiş görünüyor komple
Ürün ise 3900 den GG de görünüyor halbuki gündüz GG de yoktu

gg.jpg
tatam.jpg

Başka bakarız o halde ancak hafta başı bu gün çok yoğun, gece evden bakabilirim muhtemelen.
İlginiz için çok teşekkür ederim. Bu hafta içerisinde, müsait olduğunuz bir zaman, tavsiye edebileceğiniz başka ürünleri bekliyorum.

A Çevrimdışı

AkinBodur

Yeni Üye
6 Ara 2020
4
33
Kolay gelsin 5000 TL ye kadar TV almayı düşünüyorum marka model tavsiye edebilirmisiniz.Benim isteklerimi karşılayan 55 inç 4k IPS ekran olmasi

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
Herkese selam.

Philips 58PUS8505/62​

Samsung UE-55TU8000​

Bu iki model arasında kaldım. Philips ağır basıyor ama panel dayanıklılığı konusunda cekincelerim var. Garanti bittiği gibi çöpe gitsin istemiyorum. Android olması benim için çok avantaj. Sadece netflix, youtube, stremio takilacagim. Uydu performansı çok ilgilendirmiyor. Bu iki model haricinde 6000 TL civarı paneli kaliteli smart kısmı çok iyi olmasa bile tv box ile açığı kapatabilecegim bir tv önerirsiniz çok sevinirim. Karşı açıdan izlenecek. 55" - 58".
50 ya da 55 olanına bakın Philips için ya da bütçeyi biraz esnetip 7000 liraya 100 hz 55Q60R alın Samsung TR mağazasından

Q Çevrimdışı

Quaresmaa7

Yeni Üye
6 Ara 2020
2
35
Merhaba,

Taleplere bir teknolojik yönden, bir de satış sonrası hizmet kalitesi yönünden bakıyorum ve tamamını denk getirebilmek mümkün değil.

Yine de her ne kadar servis hizmetlerinden nefret etsem de teknik olarak sizin televizyonunuz 43Nano796

Şu an 4300tl bantlarında satılıyor, teknolojik taleplerinizin fazlası var eksiği yok, izleme açınıza en uygun panel tipi de bu yoksa 43RU serisi de önerebilirim fakat hem panel tipi size uymaz hem de bütçeyi aşar.

Teşekkürler üstad.

Bu hafta gidip kendim de mağazalarında bakıp kıyaslayacağım ama 43 NANO 796 dışında şu 2 IPS’e bakışınız nasıldır?

- LG 43 UN7100
- LG 43 UN7400

N Çevrimdışı

NecatiB 

Aktif Üye
6 Ara 2020
67
35
Samsung 55Q60R modelini alacağım. Çok şükür karar verebildim. Fiyatı 7000 TL. Sizce bu fiyatın ay sonu, yıl sonu kampanyası yapıp inmesi mümkün mü? Beklemeli miyim yoksa al geç mi diyorsunuz? Teşekkür ederim. ?

mightythor Çevrimdışı

mightythor 

Aktif Üye
6 Tem 2018
499
50
Ben Philips derim
Ben de Philips diyorum çünkü üst P5 işlemcisini kullanıyor,ayrıca gerçek 10 bit paneldir.18,5 input lag dan bahsetmiştim galiba.Benim için görüntü ön planda olduğu için Philips diyorum.

Philips P5 Perfect hangi konularda iyileştirme yapıyor?

Source perfection – Yani direkt kaynak görüntüyü iyileştirme
Perfect sharpness – Görüntüdeki kesinliği düzenleme
Perfect colour – Renkleri düzenleme
Perfect kontrast – Kontrastı düzenleme
Perfect motion – Hareketleri düzenleme

Bunlar artılarıydı eksileri ise
  • Maalesef içinde Spotify, Tidal veya HBO GO gibi uygulamalar yok
  • Chromecast de eksik;
  • Bluetooth yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkürler üstad.

Bu hafta gidip kendim de mağazalarında bakıp kıyaslayacağım ama 43 NANO 796 dışında şu 2 IPS’e bakışınız nasıldır?

- LG 43 UN7100
- LG 43 UN7400
Bu ikisinden 7400 daha iyidir.Hatta 796 ile arasında pek bir fark göremeyebilirsiniz.

Geri
Üst Alt