Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Şurada anlaşamamışız veya ben ifade edememişim.Hocam beni anlayışla karşılayın teknik bilgim olmadığı için "genel bir uydu alıcısı sorunu yok" derken? Ne demek istediniz Benim kullandığım uydu alıcı gelişmiş özellikte ve yıllardır kullanıyorum salonunda LG TV var onda bir sorun yapmadı benim bundan önceki LG TV sende hiç bir sorun olmadı taki bu uydu alıcımı Vestel TV ye takana kadar ayrıca 2 adet farklı model kullandım dediğim gibi 9600 ve 9800 bunun üzerine servis 2 kere farklı marka uydu alıcısı getirdi onlara denedi onlarda aynı sorunu verdi . Basit mantık benim uydu alıcım da bir sorun yok çünkü onların getirdiği uydu alıcılarda aynı sorunu verdi
Ben hala anlamadım burda problem kimde . Şunu anlamıyorum Bir TV ilk ortaya çıktığı da bu prototip i test etmiyorlarmı mesela TV yı bir uydu alıcı takıp 1gün boyunca izleseler görecekler problemi benim uydu sistemi daha bir kaç ay önce değişti çanaklar sistem yeni sinyal problemim yok gayet yüksek
Siz bir sorun yaşamışsınız ve yaşıyorsunuz bunda mutabıkız. Ancak sizin yaşadığınız sorun, bu modellerin tamamında bir kronik problem olduğunu ilan edebileceğimiz durum değil zira daha sorunun ne olduğu ve neden kaynaklandığı dahi bulunamamış.
Sizin uydu alıcılarınızın kötü veya bozuk olduğuna dair tek bir cümle dahi kurmadım ben, Sizin beyanınızdan hareketle bana gelip ''Bu ürünlerde uydu alıcılarında uyum sorunu varmış'' dedikleri zaman oklar ister istemez sizi gösteriyor o nedenle ben de diyorum ki ''Siz sorun yaşamış olabilirsiniz ancak toplanan bilgiler doğrultusunda sizin tv nin uydu alıcısında bir sorun olmadığı aşikar. Sorunun ne olduğu veya kaynağı da henüz belli değil'' Bu durumda genel kitleyi olmayan bir konuda var gibi kanalize etmek doğru olmaz.
Yani sizin uydu alıcılarınız için bir şey demedim. Ayrıca Televizyonlarda nasıl bir sorun çıkacağını da merak ediyorum zira konu sizden çıksa dahi bizden çıkmaz, takibini yaparız. Yapmalıyız ki gerçekten kronik sorun var ise herkesi bilgilendirelim kimse satın almasın.
Ayrıca dün sizin mesajlardan bahsettiğiniz konuyu buldum, tamamını okudum. Üstünüze düşeni yapmış, Vestel efendiye şans da tanımışsınız, sorunu çözememişler. Bundan sonrası onların problemi artık.