Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Hocam beni anlayışla karşılayın teknik bilgim olmadığı için "genel bir uydu alıcısı sorunu yok" derken? Ne demek istediniz Benim kullandığım uydu alıcı gelişmiş özellikte ve yıllardır kullanıyorum salonunda LG TV var onda bir sorun yapmadı benim bundan önceki LG TV sende hiç bir sorun olmadı taki bu uydu alıcımı Vestel TV ye takana kadar :) ayrıca 2 adet farklı model kullandım dediğim gibi 9600 ve 9800 bunun üzerine servis 2 kere farklı marka uydu alıcısı getirdi onlara denedi onlarda aynı sorunu verdi . Basit mantık benim uydu alıcım da bir sorun yok çünkü onların getirdiği uydu alıcılarda aynı sorunu verdi

Ben hala anlamadım burda problem kimde . Şunu anlamıyorum Bir TV ilk ortaya çıktığı da bu prototip i test etmiyorlarmı mesela TV yı bir uydu alıcı takıp 1gün boyunca izleseler görecekler problemi benim uydu sistemi daha bir kaç ay önce değişti çanaklar sistem yeni sinyal problemim yok gayet yüksek
Şurada anlaşamamışız veya ben ifade edememişim.

Siz bir sorun yaşamışsınız ve yaşıyorsunuz bunda mutabıkız. Ancak sizin yaşadığınız sorun, bu modellerin tamamında bir kronik problem olduğunu ilan edebileceğimiz durum değil zira daha sorunun ne olduğu ve neden kaynaklandığı dahi bulunamamış.
Sizin uydu alıcılarınızın kötü veya bozuk olduğuna dair tek bir cümle dahi kurmadım ben, Sizin beyanınızdan hareketle bana gelip ''Bu ürünlerde uydu alıcılarında uyum sorunu varmış'' dedikleri zaman oklar ister istemez sizi gösteriyor o nedenle ben de diyorum ki ''Siz sorun yaşamış olabilirsiniz ancak toplanan bilgiler doğrultusunda sizin tv nin uydu alıcısında bir sorun olmadığı aşikar. Sorunun ne olduğu veya kaynağı da henüz belli değil'' Bu durumda genel kitleyi olmayan bir konuda var gibi kanalize etmek doğru olmaz.

Yani sizin uydu alıcılarınız için bir şey demedim. Ayrıca Televizyonlarda nasıl bir sorun çıkacağını da merak ediyorum zira konu sizden çıksa dahi bizden çıkmaz, takibini yaparız. Yapmalıyız ki gerçekten kronik sorun var ise herkesi bilgilendirelim kimse satın almasın.

Ayrıca dün sizin mesajlardan bahsettiğiniz konuyu buldum, tamamını okudum. Üstünüze düşeni yapmış, Vestel efendiye şans da tanımışsınız, sorunu çözememişler. Bundan sonrası onların problemi artık.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Adem Helvacı Adem Helvacı

Üstadım. Youtube ve internet desteği kesilmiş olan Panasonic TX-L42Etw60 için tekrardan bu özellikleri aktif edebileceğimiz bir yol olup olmadığı konusunda fikir verebilir misiniz.

Selam ve Saygılar
Sayın Hocam bunlar tamamen protokol, Lisans, Kod meselesi olduğu için beni aşıyor maalesef.

Vestel'in mb9x lerinde de Vestel tarafı sorunu çözemedi fakat sanırım ya Youtube İnsafa geldi ya da farklı bir protokol uygulandı ki tv ler kendiliğinden yeniden youtube bağlantısı kurabilmeye başladı. Diyeceğim o ki bizim elimizde olmuyor bu durumlar .(

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
3500 TL'ye kadar
4K
Minimum 106 ekran- diğer koşulları da sağlıyorsa 126 ekran tercihimdir.
Kanal geçişleri sıkıntısız
Smart Tv özellikli
Teknik servis ve garanti sıkıntısı olmayan
Gerçeğe yakın renklere sahip ve paneli hangisinin iyi olduğunu bilmediğimden tavsiye edebileceğiniz modeller neler?

Fiyatlarda 200 liraya kadar oynama olabilir.

Uzun yıllar götürmesini tercih ederim malum elektronik aletler artık ateş pahası. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.
Ne alırsanız alın uzuuuuuun yıllar gitmeyeceği konusunda garanti verebilirim. 43RU7400 sizin için uygun olabilir.

Zaten 3500tl +/- 200 limit ile çok alternatifiniz yok. Ekranı büyütmek için Yerli üretimlere odaklanmanız lazım.

T Çevrimdışı

taner23

Aktif Üye
12 Kas 2020
106
39
Şurada anlaşamamışız veya ben ifade edememişim.

Siz bir sorun yaşamışsınız ve yaşıyorsunuz bunda mutabıkız. Ancak sizin yaşadığınız sorun, bu modellerin tamamında bir kronik problem olduğunu ilan edebileceğimiz durum değil zira daha sorunun ne olduğu ve neden kaynaklandığı dahi bulunamamış.
Sizin uydu alıcılarınızın kötü veya bozuk olduğuna dair tek bir cümle dahi kurmadım ben, Sizin beyanınızdan hareketle bana gelip ''Bu ürünlerde uydu alıcılarında uyum sorunu varmış'' dedikleri zaman oklar ister istemez sizi gösteriyor o nedenle ben de diyorum ki ''Siz sorun yaşamış olabilirsiniz ancak toplanan bilgiler doğrultusunda sizin tv nin uydu alıcısında bir sorun olmadığı aşikar. Sorunun ne olduğu veya kaynağı da henüz belli değil'' Bu durumda genel kitleyi olmayan bir konuda var gibi kanalize etmek doğru olmaz.

Yani sizin uydu alıcılarınız için bir şey demedim. Ayrıca Televizyonlarda nasıl bir sorun çıkacağını da merak ediyorum zira konu sizden çıksa dahi bizden çıkmaz, takibini yaparız. Yapmalıyız ki gerçekten kronik sorun var ise herkesi bilgilendirelim kimse satın almasın.

Ayrıca dün sizin mesajlardan bahsettiğiniz konuyu buldum, tamamını okudum. Üstünüze düşeni yapmış, Vestel efendiye şans da tanımışsınız, sorunu çözememişler. Bundan sonrası onların problemi artık.
Teşekkürler Adem Bey yani dediğim gibi tabi 2 modelinde deneyince ikisinde de aynı sorun olunca tabi insanın aklına kronik gibi geliyor benimde bu tip ididam olmadı dediğiniz doğru ben sadece bana olan durumu yazdım. Ayrıca TV nin androit arayüzü kanal geçişleri ve görüntü kalitesi mükemmel onunda belirtim önceki yorumlarında Bluetooth u süper ayrıca . Vestel in teknik ekibi de inanılmaz ilgili bununda belirtim kesinlikle bende bir art niyet olamaz onu söylerim ama malesef bu ses sorunu nedeniyle TV izleyemiyorum sadece USB ye film atıp film izliyorum 2 haftadır:)

Birde Adem hocam Hlg diye bir özellik var bu malum Hlg uydu yayınları için gerekliymiş biraz araştırdım mesela bu Hlg olayı Vestel de yok birde hdmı çıkışı 2.0 uydu çıkışı 1.4 bunla alakalı sorun olurmu sizce teknik ekip kesinlikle alakası yok dedi önemli değil dedi girişi ayrıca birde bu hdmı arc diye bir şey var Beko TV lerde varmış hdmi arc girişli TV ler uydu alıcı larla daha uyumluymuş

A Çevrimdışı

asdfghj

Yeni Üye
7 Ara 2020
4
25
Ne alırsanız alın uzuuuuuun yıllar gitmeyeceği konusunda garanti verebilirim. 43RU7400 sizin için uygun olabilir.

Zaten 3500tl +/- 200 limit ile çok alternatifiniz yok. Ekranı büyütmek için Yerli üretimlere odaklanmanız lazım.
Tamam ortalama ömrü olsun o zaman :p

Bahsettiğiniz ürünü stoklarda göremedim pek. Başka tavsiye edebileceğiniz model var mı? Teşekkürler...

A Çevrimdışı

AmehmetAltay

Yeni Üye
23 Eki 2020
26
47
Sayın Hocam bunlar tamamen protokol, Lisans, Kod meselesi olduğu için beni aşıyor maalesef.

Vestel'in mb9x lerinde de Vestel tarafı sorunu çözemedi fakat sanırım ya Youtube İnsafa geldi ya da farklı bir protokol uygulandı ki tv ler kendiliğinden yeniden youtube bağlantısı kurabilmeye başladı. Diyeceğim o ki bizim elimizde olmuyor bu durumlar .(
Teşekkür ederim.

T Çevrimdışı

Taktun

Yeni Üye
2 Ara 2020
15
49
Adem Helvacı Adem Helvacı hocam sağol varol. Kimsenın hakkına girmeden uygun bir fiyata verdim cihazımı. Hatta evine kadar bıraktım. Umarım uzun zaman kullanır. Bazı konularda detay istemişsiniz.

- Yaklaşık 3.5 4 m arasında bir mesafeden izliyoruz.
- Gün içerisinde digitürkün yayınları açık oluyor. Zaten izleyen kişiler için sadece görüntüden ibaret olduğu için çok önemi yok. Misal sattığım tvnin sorununu izleyen ahali anlamadı :)
- Ben eğer kullanıyorsam iptv youtube netflix amazon tv arasında eşimle dolaşıyoruz :) Uydu yayını 0 kullanım şeklinde
- Elbette ki çoğu türk erkeği gibi maç merakımız oldukça fazla :)
- Mibox kullanıyorum o sebeple illaki android bir tv zorunluluğum yok.
- An itibari ile evladımla yaşıt samsung 46c650 kurulu ve hala canavar gibi çalışıyor :) ( Allah hepimizin evlatlarını bağışlasın )
- Youtube ki yayınızda yeni piyasaya giren ve servisi konusunda detay alamadığınız ve de bu sebeple inceleme yapmadığınız tcl panelleri hakkında biraz inceleme yaptım. Bilgileri ekte paylaşıyorum. En azından teknik olarak onay alır mı almaz mı sizden bunu merak ediyorum.

Saygılarımla

199e41382495929bd.jpg

2dd5441078459eb4e.jpg

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Umut Hocam Merhaba ;

Daha basit şekilde bu uygulama da yapılan testleri bir video formatına çevirip cihazın usb bağlayıp izlesek daha basit olmaz mı ? En azından misal x bir satıcıya gittim müşteri temsilcisi cihaza bağlanmamı istemeyebilir ya da ürünü netten sipariş ettim teknik servis ürünü kurduktan sonra flashbelleği cihaza bağlayıp video şeklinde kısaca servisin yanında test edebiliriz. Sadece bir fikir.

Saygılarımla

Adem Helvacı Adem Helvacı hocam sağol varol. Kimsenın hakkına girmeden uygun bir fiyata verdim cihazımı. Hatta evine kadar bıraktım. Umarım uzun zaman kullanır. Bazı konularda detay istemişsiniz.

- Yaklaşık 3.5 4 m arasında bir mesafeden izliyoruz.
- Gün içerisinde digitürkün yayınları açık oluyor. Zaten izleyen kişiler için sadece görüntüden ibaret olduğu için çok önemi yok. Misal sattığım tvnin sorununu izleyen ahali anlamadı :)
- Ben eğer kullanıyorsam iptv youtube netflix amazon tv arasında eşimle dolaşıyoruz :) Uydu yayını 0 kullanım şeklinde
- Elbette ki çoğu türk erkeği gibi maç merakımız oldukça fazla :)
- Mibox kullanıyorum o sebeple illaki android bir tv zorunluluğum yok.
- An itibari ile evladımla yaşıt samsung 46c650 kurulu ve hala canavar gibi çalışıyor :) ( Allah hepimizin evlatlarını bağışlasın )
- Youtube ki yayınızda yeni piyasaya giren ve servisi konusunda detay alamadığınız ve de bu sebeple inceleme yapmadığınız tcl panelleri hakkında biraz inceleme yaptım. Bilgileri ekte paylaşıyorum. En azından teknik olarak onay alır mı almaz mı sizden bunu merak ediyorum.

Saygılarımla

199e41382495929bd.jpg

2dd5441078459eb4e.jpg

Umut Hocam Merhaba ;

Daha basit şekilde bu uygulama da yapılan testleri bir video formatına çevirip cihazın usb bağlayıp izlesek daha basit olmaz mı ? En azından misal x bir satıcıya gittim müşteri temsilcisi cihaza bağlanmamı istemeyebilir ya da ürünü netten sipariş ettim teknik servis ürünü kurduktan sonra flashbelleği cihaza bağlayıp video şeklinde kısaca servisin yanında test edebiliriz. Sadece bir fikir.

Saygılarımla

Adem Helvacı Adem Helvacı hocam beni unutmuşsunuz ????

K Çevrimdışı

Kuanique

Yeni Üye
7 Ara 2020
16
37

Hi-Level 43HL670 sitede biraz araştırdım fakat bu tv hakkında pek bir bilgi bulamadım.​

Bizim bulunduğumuz yerde A101'de hala satıldığını gördüm.Vestel üretimi olduğundan kafam yattı.
Normal uydu kanalları izlenicek arada netflix izlenicek fakat film izlerken beklentimiz yok.Annem babam izleyeceği için çok anlamıyorlar.
Uydu geçişleri düzgün olsun netflix düzgün çalışsın yeterli olacaktır.
Açılı bir izleme pozisyonumuz var.
Rica etsem Tv hakkında bir yorum alabilirmiyiz? Yada sitede bir incelemesi varsa oraya linkte alabilirim.
Teşekkürler

Tesla Çevrimdışı

Tesla

Aktif Üye
2 Ara 2020
88
Shop.samsung.com.tr de 55Q60R 6999 Tl iken diğer sitelerde 9 bin tl yi geçiyor. Samsung mağarasındaki teşhir mi yoksa diğerleri mi fiyat bindirmiş? Bilgisi olan var mı? :hmm

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Tamam ortalama ömrü olsun o zaman :p

Bahsettiğiniz ürünü stoklarda göremedim pek. Başka tavsiye edebileceğiniz model var mı? Teşekkürler...
Bu satıcılar hakikaten ahlaktan nasibini almamış. GÜndüz 3600tl ye Vatanda gördüm size yazmadan önce baktığımda.

Şu an o sayfa artık iptal edilmiş görünüyor komple
Ürün ise 3900 den GG de görünüyor halbuki gündüz GG de yoktu

gg.jpg
tatam.jpg

Başka bakarız o halde ancak hafta başı bu gün çok yoğun, gece evden bakabilirim muhtemelen.

B Çevrimdışı

bekir79

Yeni Üye
6 Ara 2020
10
45

• Shop.samsung.com.tr de 55Q60R 6999 Tl iken diğer sitelerde 9 bin tl yi geçiyor. Samsung mağarasındaki teşhir mi yoksa diğerleri mi fiyat bindirmiş? Bilgisi olan var mı? :hmm
    Merhaba bende 1 dakika once samsung sitesinden 60Qr siparis verdim 7000 tlye belliki diger sitelerde 9000 10000 11000 fiyat ceken var bende vakit kaybetmemek icin samsungda stok bitmeden sparis verdim. zira stok biterse samsungda 2019 model fiyatlar diger sitede hic dusmez adem hocamdanda Allah razi olsun beni cok aydinlatti

• Merhaba bende 1 dakika once samsung sitesinden 60Qr siparis verdim 7000 tlye belliki diger sitelerde 9000 10000 11000 fiyat ceken var bende vakit kaybetmemek icin samsungda stok bitmeden sparis verdim. zira stok biterse samsungda 2019 model fiyatlar diger sitede hic dusmez adem hocamdanda Allah razi olsun beni cok aydinlatti
ben gorustugumde turkiye garantili sifır ve muhattabinız direk samsung oldugunu soylediler buda bir avantaj zira diger sitelerde Allah muhafaza yanlişlıkla arastirma yapmadan alan hem cok abartilı fiyat verir hemde muhattap konusunda isi uzun surer. ama bana sorsan bu fiyatlar Aman ALLAHIM olmamasi lazım haksiz kazanç cok

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
Adem Helvacı Adem Helvacı

Üstadım. Youtube ve internet desteği kesilmiş olan Panasonic TX-L42Etw60 için tekrardan bu özellikleri aktif edebileceğimiz bir yol olup olmadığı konusunda fikir verebilir misiniz.

Selam ve Saygılar
smart kutu alıyoruz, Panasonic kalitesine kaldığımız yerden devam ediyoruz

Son düzenleme:
Tesla Çevrimdışı

Tesla

Aktif Üye
2 Ara 2020
88

• Merhaba bende 1 dakika once samsung sitesinden 60Qr siparis verdim 7000 tlye belliki diger sitelerde 9000 10000 11000 fiyat ceken var bende vakit kaybetmemek icin samsungda stok bitmeden sparis verdim. zira stok biterse samsungda 2019 model fiyatlar diger sitede hic dusmez adem hocamdanda Allah razi olsun beni cok aydinlatti

ben gorustugumde turkiye garantili sifır ve muhattabinız direk samsung oldugunu soylediler buda bir avantaj zira diger sitelerde Allah muhafaza yanlişlıkla arastirma yapmadan alan hem cok abartilı fiyat verir hemde muhattap konusunda isi uzun surer. ama bana sorsan bu fiyatlar Aman ALLAHIM olmamasi lazım
Sorup teyit ettirmek iyi olmuş. Ben NU8000 , 55Q60R arasındayım. Fiyat çok yükselmese 55V6863 alıp çıkacam aslında ama 3700 tl lik tv ye 5000 istiyorlar

Geri
Üst Alt