Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
ilgi ve alakanizdan dolayı çok tesekkür ederim. cok memnun oldum. ben biraz teknoloji ozurlüyüm. tvde cok gerideyim ve hala evlendigim gunden bu yana eşimle aldigım 19 senelik 55 ekran tüplü vestel tv kullaniyorum. tv bozulmadı ama senin gozler bozuldu dercesine bana televizyonum nispet yapiyor??
bana kalsa hala abim beraber mutlu mesut yaşıyacagiz. çocuklar büyüyünce onlarinda hakkı var mahrum etmek istemiyorum.
hele bu konuda bilmedigim bir alanda senin yorumuna çok ama çok ihtiyacim var.
ben tv arastirması yaparken ihtiyacimı gidersin diyorum oğlum baba pugmu pusmu bir oyun varmiş onlardan oynatanlardan olsun diyor
kızım baba zom varya ebadan giriyoruz ondan olsun diyor
esim amn ne yapacaklar evdeki 55 tüplü tv yide kaldir izlemeyelim diyor bende ykrgun yorgun onlara bakiyorum malum ulkemizde gecim hergecen gün cok zorlaşiyor ekonomik
birkere alayım diyorum.
sizden bu konunun hakimi ve uzmanı olarak
kafam çok karışık
bana bir yol gosterin
butçem taksitle 5 6 belki 7 bi civarı bana tavsiye edeceginiz az sorunlu bir tv onerirmisiniz markanın hic onemi yok.
LG 55UN81006LB samsung 55q60r veya baskası lutfen yardimcı olun ??
Aman abim lütfen, Uzman hakim Duayen vs diye yazmayın hiç birisi değiliz.
Sizlerden teknik anlamda birkaç şey fazla biliyoruz diye elimizden geldiğince teknik görüş paylaşıyoruz o kadar. ?
En başta şunu yazayım, ne alırsan al, 20 bin de versen 2 bin de versen takriben 4-6 sene arası yani ortalama 5 sene sonra yeni tv ye ihtiyaç duyacaksın zira günümüz üretimleri kabaca bu mantıkla üretiliyor.
kendisi bozulmasa da teknolojisinin bir kısmı çalışmamaya başlayacak ve aynen bu gün yazdığın cümleleri 5 yıl sonra da ''çalışıyor aslında ama...'' diye başlayıp yazmaya devam edeceksin.
Gönlümün bir kısmı sana ''madem bir Q60R alabilecek durumdasın o halde daha neyi araştırıyorsun ki?'' diye sormak isterken diğer yandan çocuklar, vereceğin büyük para, tv nin 2 yıl garantili olması ve sonra tüm riskin sende kalacak olması gibi nedenlerle bir ''ACABA_'' demiyorum desem yalan olur.
55Q60R ciddi anlamda bize rüştünü ispat etmiş ve birçok noktada da kurtarıcı rolü üstlenmiş modeldir lakin ucuz bir tv değil.
Düşün ki onu alabildiğin paraya 65UD9800 alabiliyorsun ki kendi sınıfında dehşet bir tv dir.
Lakin cesaret edemiyorum. Yani şimdi Samsungun mühendisliğini bırakayım, Quantumdot paneli bırakayım? 100hz donanımsal yenileme hızını bırakayım? Tizen işletim sistemini bırakayım ve gidip vestel mi alayım yani?
Samsung 5 sene çalışacak da Vestel 10 sene mi çalışacak? hayır
Eee o zaman?
Sen doğru yolu bulmuşsun zaten. Git Q60R ni al, mutlu mesut yaşa çoluk çocuğunla