mightythor Çevrimdışı

mightythor 

Aktif Üye
6 Tem 2018
499
50
Adem abi aynı fiyata 55NU8000 mi yoksa 55Q60R mi ? NU8000 N11 de satılıyor. Samsung mağazasında , Q60R ise shop.samsung.com.tr de Adem Helvacı Adem Helvacı
Bana sormamışsınız ama ben yine de cevap yazayım.Q60R 100hz dir.Diğerleri 50hz.Ayrıca Qled teknolojisi sınfı olarak da diğerlerinden üstün.Bence kaçırmadan Q60R ı kapın.

B Çevrimdışı

bekir79

Yeni Üye
6 Ara 2020
10
45
Samsung 55Q60R modelini alacağım. Çok şükür karar verebildim. Fiyatı 7000 TL. Sizce bu fiyatın ay sonu, yıl sonu kampanyası yapıp inmesi mümkün mü? Beklemeli miyim yoksa al geç mi diyorsunuz? Teşekkür ederim. ?
beklemelimiyim dersen aynı tereddütü ben yasadım aynı modelde baktim diger sitelerde 9 10n bi arası samsungda stok biterse af edersin bunlarin mucagina düsmeye hiç niyetim yok. aslinda kredi kartımin extrasi 3 gun sonra yenileniyordu beni bir nebze rahatlatacaktı. ancak indirim beklerken bindirim yemiyeyim dedim birde stok kalmaz diye ben siparis verdim yoksa yine 3 gun bekleyip alacaktim yine bu fiyata yılsonunu kendi acimdan insede ciksada beklememe gerek yok istedigim bir urundu 2019 dwdigim gibi bitmwsi durumunda ulasmasi zor oluyor

Samsung 55Q60R modelini alacağım. Çok şükür karar verebildim. Fiyatı 7000 TL. Sizce bu fiyatın ay sonu, yıl sonu kampanyası yapıp inmesi mümkün mü? Beklemeli miyim yoksa al geç mi diyorsunuz? Teşekkür ederim. ?

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Hocam benim de bahsettiğim Philips 50PUS7505 geçen günlerde 3.800 gibi bir fiyata düştü kısa bir süreliğine fakat ardından 4.400 lere çıktı. Ben de tekrar düşer diye bekliyorum, yanlış mı yapıyorum? ?
Dostlar ortam çok değişken, ortam değişken olunca bizim fikirler de değişken oluyor o nedenle farkındayım bazen bir dediğimiz diğer günü tutmuyor lakin bu da bizim elimizden bi rşey gelebilecek durum değil ne yazık ki

Bir gün bakıyoruz, koşullar öyle gerektirdiği için AMMAN PHILIPS MARKASINDNA UZAK DUR diyoruz. 2 gün sonra bir şey oluyor AMMAN BİLADER BAK BU PHILIPSİ KAÇIRMA diyoruz.

Neden? Değişken çok
Neden? Aklımıza yatan ve yatmayan nokta çok

Sizde de modele ve markaya bakınca elbette ki tüm negatif durumlarına rağmen ''Alınır elbette'' diyoruz.

Genel fikir olarak PHILIPS markası bence sorunlu olsa da, Lokal durumlarda alınır olduğu çok oluyor.

Bedirhan08 Çevrimdışı

Bedirhan08 

Aktif Üye
5 Ara 2020
102
Dostlar ortam çok değişken, ortam değişken olunca bizim fikirler de değişken oluyor o nedenle farkındayım bazen bir dediğimiz diğer günü tutmuyor lakin bu da bizim elimizden bi rşey gelebilecek durum değil ne yazık ki

Bir gün bakıyoruz, koşullar öyle gerektirdiği için AMMAN PHILIPS MARKASINDNA UZAK DUR diyoruz. 2 gün sonra bir şey oluyor AMMAN BİLADER BAK BU PHILIPSİ KAÇIRMA diyoruz.

Neden? Değişken çok
Neden? Aklımıza yatan ve yatmayan nokta çok

Sizde de modele ve markaya bakınca elbette ki tüm negatif durumlarına rağmen ''Alınır elbette'' diyoruz.

Genel fikir olarak PHILIPS markası bence sorunlu olsa da, Lokal durumlarda alınır olduğu çok oluyor.
Çok haklısınız hocam. Ben de isterim Samsung, LG, Sony almak fakat bütçe el vermiyor mecbur Philips gibi markalara yöneliyoruz.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
herkese merhaba,
ben yeni üye oldum, bu başlığı en sondan 6-7sf okudum fakat cevap bulamadım,

SMART özelliği olmayan, ULUSAL kanalları izlemek için 50-55" civarı ANNE-BABA TVsi arıyorum:)
mümkün olduğunca uzun ömürlü olması tercihimiz (3000TL -4000TL arası fakat 4500TL kadar zorlanabilir.)
AVOX, HI LEVEL vb ucuz markalarda olabilir.

önerilerinize ihtiyacım var.
teşekkürler:)
Edit:bütçe
Anne Baba TV si olup da eğer Awox Axen vs tarzı bir şey alırsnaız büyüklerimize iyilik yapayım derken kötülük yapmış olursunuz.

HILEVEL olsun fakat en azından Vestel üretimi olsun. A101 satışı Toshiba olsun mesela ciddi söylüyorum ki Toshiba kurtarıcıdır, Toshiba Candır.

T Çevrimdışı

taner23

Aktif Üye
12 Kas 2020
106
39
lg nanocell 796 samsung Tu 8500 Hangisini tavsiye edersiniz ikisi arasında kaldım saygılar
Adem bey tam bir model Alacam diyorum sürekli başka şeyler çıkıyor şimdi öğrendiğim kadarıyla bu LG nanocell in sadece LG 55 inç ekran olan 796 nın ekranı parlak canlı ekran mış diğerleri mat ekranmış bu doğrumu acaba? ben bugün baktım fazla fark görmedim. Yani LG nanocell diye TV yapıyor 4k ya en uygun değer canlı renkler falan filan ama paneli mat ne anladık bu işten... ! bu alanda fazla bilgim yok ama şumudur "va" ekranlar daha canlı ama ips ler dahamı sağlam alırken IPS mi alalım ben elimle dokundum valla ips ekran daha kaliteli daha sağlam duruyor taş gibi

Son düzenleme:
mightythor Çevrimdışı

mightythor 

Aktif Üye
6 Tem 2018
499
50
Adem bey tam bir model Alacam diyorum sürekli başka şeyler çıkıyor şimdi öğrendiğim kadarıyla bu LG nanocell in sadece LG 55 inç ekran olan 796 nın ekranı parlak canlı ekran mış diğerleri mat ekranmış bu doğrumu acaba ben bugün baktım fazla fark görmedim. Yani LG nanocell diye TV yapıyor 4k ya en uygun değer canlı renkler falan filan ama paneli mat ne anladım bu işten... ! bu alanda fazla bilgim yok ama şumudur "va" ekranlar daha canlı ama ips ler dahamı sağlam yani alırken IPS mi alalım ben elimle dokundum valla ips ekran daha kaliteli daha sağlam duruyor taş gibi
Ben bu Nano'ları öylesine bi çekmiştim içinde senin istediğin tv de var, galiba mat panel.

T Çevrimdışı

taner23

Aktif Üye
12 Kas 2020
106
39
TU alınmaz aslında ancak 8500 yine de su götürür yanı var. Nano da 8 serisine çıkma şansı var mı?
Yok Adem hocam malesef çıkamamam 4700 den fazla veremiyorum pek fark yok diyorlar 796 da dolbi vision yok 816 da da yok ama 866 ve üsütne dolbi vision koymuşlar birde onlar 100 hrz oda oyunlarla pek işim yok başka farakları neler hocam o hrz meselsi önemli değil benim için tabi sizin fikriniz önemli siz ne düşünüyorsunuz neden 8 serisi

Son düzenleme:
B Çevrimdışı

Brtenz

Yeni Üye
6 Ara 2020
8
39
Merhaba arkadaşlar Samsung UE-50TU8000 Crystal 4K Ultra HD teşhir ürün fiyatı 4.400 TL panel değişmiş sadece ve 300 TL de hediye kartı veriyorlar vatan bilgisayarda alınır mı

Geri
Üst Alt