dostoyevski123
Yeni Üye
Abi maceraya gerek yok, bütçemiz de müsait çok şükür. Ben, RU7100 ve 7440 diyorum, ikisi arasından takdir senindir![]()
Abi çok teşekkür ederim tavsiyelerin için ve vakit ayırdığın için. İyi akşamlar.
Abi maceraya gerek yok, bütçemiz de müsait çok şükür. Ben, RU7100 ve 7440 diyorum, ikisi arasından takdir senindir![]()
Syn Albenez
sizlerin sayesinde bayağı bir fikir sahibi olduk teşekkürler
açıklamanızda bir sakinca yoksa,; Samsung da beğendiğiniz modeller ile Vestel in ok dediğiniz serileri paylasabikirmisiniz
İyi akşamlar diyerek konuyu kapatmıyoruzAbi çok teşekkür ederim tavsiyelerin için ve vakit ayırdığın için. İyi akşamlar.

İyi akşamlar diyerek konuyu kapatmıyoruz
sizden ricam lütfen süreç ile ilgili bizleri bilgilendirin, sonrasındaki memnuniyet ve şikayetlerinizi de öğrenmek isteriz ki bu süreçlerdeki tecrübelerden herkes faydalanabilsin
Anlayışınız için ben teşekkür ederim.
Görüşmek üzere![]()

Yarın ofise gidince araştırıp bilgi verebilirim ?@Adem Helvacı hocam sanırım samsung VA ve mb130 veya üstü, 40-43 inç olarak ihtiyacimi belirledim. Vestel ya da yan markalarından bu donanımları sağlayan neler var? saygılarımla
Adem hocam vestel için bu sıralamayı 55inç için de yapabilirmisiniz? Şimdiden emeğinize sağlık49UD9500 Samsung VA panel ve MB130 anakart FRR1800hz HDR+DV - Slim
49UD8380 Samsung VA panel ve MB130 anakart FRR1000hz HDR+DV -DLED
49UD9290 Samsung VA panel ve MB130 anakart FRR1800hz HDR+DV+WCG- Slim
43UD8360 LG IPS panel ve MB130 anakart FRR1000hz HDR+DV - DLED
Üretimlerin çoğu yeni, sahada ne derece bulunuyorlar bilemiyorum araştırın lütfen, olmazsa başka model bakarız.
Futbol için ne derece uygun olur bu tv, o oldukça tartışılır.Slm
65UM7450 için görüşlerinizi alabilir miyim
Standart Digiturk kutu ile kullanım olacak
Mesafemiz 3-4 mt
Netflix, Maç yayını ayrıca
Ne kadar acil?Adem hocam vestel için bu sıralamayı 55inç için de yapabilirmisiniz? Şimdiden emeğinize sağlık

Sizin nezaman müsait olursanız hocam 1 2 gün olabilir:-DNe kadar acil?![]()
@Adem Helvacı hocam sanırım samsung VA ve mb130 veya üstü, 40-43 inç olarak ihtiyacimi belirledim. Vestel ya da yan markalarından bu donanımları sağlayan neler var? saygılarımla