Sen yine iyisin yaw,ben SONY yi artık hiç sevmiyorum! Marka takıntısı veya SONY takıntısı olanlar gidip alabilirler
LG aynen dediğin gibi,özellikle de TR de bunlar saç-baş yoldurur insanlara,"komik" işler oluyorLGE/TR de yaw
LG TV almaktansa,LG panelli bir başka Marka almak daha doğrudur bana göre tabiki!
Vestel bir alternatif olarak elde dursun,fiyatı da tatlıysa bazı serileri OK dir
Arçelik gurubu bana göre TV işin de hikaye gibi,aslında un-yağ-şeker v.s var gerisi gelmiyor TV leri fena olmasa bile
başka tuhaf sıkıntıları var,git Arçelik al denemiyor bu yüzden!
Aynen senin de dediğin gibi adamlar Beyaz Eşya satmak istiyor,...TV de var abi... deniyor bu arada
Samsung ise belli bir rakama çıkabiliyorsan neden olmasın,ama bana uymaz,beğendiklerim çok pahalı ama
serv,s v.s olarak Sony den çok daha iyiler!
TPV de mallar çok kaliteli değildir,MENU 10 senedir sıkıntılı yaw,işin tuhafı heriflerin neredeyse tüm cihazları da
böyle boktan menülere sahipler! biz de 5507 var,TV çok iyi çıktı(Samsung VA)ama 2 defa kumanda değişti
damat atıp kırdığı için
Not;bu işler den anlamayan adamlar gidip izlemesinler TV leri,promotör,satıcı tipler yoksa adamı yiyorlar
abi şu al şunu alma şu çöptür v.s diyerek